95

Анонимен

преди 2 години

Всички русофили до един са *** и предатели...Фашистка Русия няма да победи в тази война, защото, това ще означава, че цивилизования свят не може да спре един самозабравил се глyпак и диктатор.

94

Анонимен

преди 2 години

Украйна е житница на Европа, не на целия свят. Разбирате ли го? Другото зърно е за други региони, а Европа не е малка. В същото време населението на светс се увеличава. Ще има глад, защото от другаде трябва да дойде зърното и няма да достигне по-бедните страни.

93

АнонимеН

преди 2 години

ЧЕРВЕНИЯ ДРАКОН ЩЕ ОПЪВА МЕЧКАТА ЗДРАВО! КЪДЕТО ПУСНЕШ ДРАКОНА ПОСЛЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗПЪДИШ , ЗАЩОТО И ТОЙ Е ТЕРИТОРИАЛНО ЖИВОТНО :D

92

ww

преди 2 години

те и на Аляска serat в гората и нямат канализация но за това не пишем да

91

До Анонимен 107

преди 2 години

какво ще се къпят , те рашките извън големите градове нямат канализация, карат на външни тоалетни, а баните са ненужни ектри за тези колхозници. Не случайно провинциалистчетата дето се бият там влачат перални,бойлери и тоалетни чинии по танковете си.

90

Георги

преди 2 години

Русия ще остане запасена с енергия и храна. И до там. В крайна сметка, на Китай ще им стане тясно съвсем скоро. Единственото място, към което ще посегнат е Русия. Руснаците са обречени оттук нататък да са любовница на Китай.

89

до Абе

преди 2 години

дай линк

88

Венева

преди 2 години

Вашият драг Путин ще бъде съден за масови изтребления в Украйна! Няма да се измъкне ненаказан. А нашите продажни болни русофили, ако обичат Веднага да напускат България!!!! Предатели няма да търпим!

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 "Яко, а?" Вярно е, яко е да си фантазираш.

86

Абе

преди 2 години

.... що така тук не се появи статията за сериозното навлизане в криза на множество индустриални сектори в Рассия? :)))

85

До 96

преди 2 години

Еврото загуби доста стойност, вярно е. Но долара поскъпна и ще продължава да расте. Основно заради петрола и започналото трескаво превъоражаване на редица държави. И двете стоки в момента са скъпи, и двете се търгуват с долари. Съответно за едно и също количество суровина/оръжие днес трябвят повече долари отколкото вчера. ФЕД вдига лихвите, което допълнително ще намали количеството долар на пазара.

84

коко

преди 2 години

украинската Житница се оказа на 18 място в света по износ на жито или за 2021 са изнесли 42,010,800Kg жито като Канада е изнесла 4,694,720,00 е числата говорят

83

Анонимен

преди 2 години

Зеленски подготвя указ за мобилизация на 16 годишни.

82

Анонимен

преди 2 години

Сега има заложници в Азот. Славоукранците, това умеят. Да тормозят сънародниците си.

81

Дядо Мраз

преди 2 години

Спасението на давещите си е дело на самите давещи - на този принцип действат руснаците в донбас мобилизирайки местните да се бият за свободата си и привилегията да бъдат под руски флаг. Няма не искам, няма недей, отиваш на фронта и ставаш злодей.

80

Анонимен

преди 2 години

Чермозем има само в Новорусия и Русия и малко в САЩ, има и в други страни но е незначителен. Русия контролира енергиите на света, с Новорусия става абсолютен монополист на продоволствията и изхранването на планетата. А ЕС ще ходят пеша, ще студуват без топла вода, ще миришат, ще гладуват, ще обедняват и ще налагат санкции на Русия.

79

анонимен

преди 2 години

тук чета че Украйна е житницата на Европа това го твърдят болни и промити мозъци,господа влезте в страницата на https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2021/tradeflow/Exports/partner/WLD/product/100110 и вижте на кое място е Украйна това за житницата е за балаmyrnici

78

Анонимен

преди 2 години

Путин на оня свят Бог ще му даде за наказание да пие кръвта на загиналите от него невинни жертви в Украйна!

77

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Зимата може и да стане доста по-интересно. Някак си, случаЕно една от двете страни може да целне газопровода към ЕС и европците ще д ухат у шепи. Ама съвсем случайно - Опа, извинете, грешка. Що ли не пуснем СП 2 за да няма сакатлъци ? И ............Украйна става напълно излишна !

76

Анонимен

преди 2 години

План А) Спираме Макдоналдс, гугъл и Zara, руснаците изпадат в шок, излизат милиони на улиците и свалят Путин и Русия започва да ни се моли да ни продава газ и нефт по 20$. План Б) Пълзим на колене в краката на Путин и се молим да ни продава газ и нефт на понисими цени.