679

Hulk Hogan

преди 2 години

Вие какво очаквахте от Слави? Партията му съвсем ще се срине. Да жалко.

678

????

преди 2 години

Кой ли диктува на Славчу? Нали не си мислите, че станал сутринта и сам решил да счупи коалицията?! ДПС имат ли намеса, м?

677

toti

преди 2 години

ЗАтвори си ципа,нищо няма направиш и никой не те взема на сериозно /зад кадар/

676

ОУ на НПО

преди 2 години

Цитатче : " и факта, че в държавата вече няма пари", обясни Трифонов. ..." - тоест няма какво да се краде .

675

ПроСоТо

преди 2 години

тоя ще остане в историята с отказите си да състави правителство и с постоянното саботиране на начинанията,и то в момент,когато това е най-опасно...Много тъмна фигура е..

674

Мдааа

преди 2 години

Кремъл отново с протежетата си в България направи криза. Браво на ИТН-СДС-ГЕРБ-ДПС-*** за поредната криза в България. Честито на народа сметката ще я плащаме всички !

673

Анонимен

преди 2 години

Напускането на ИТН не е повод, а следствие. Слави, Слави, не си добре с каузалната теория, опитваш се да впрегнеш каруцата пред коня. Иначе, евала за решението. Този бар-дак трябваше отдавна да се разкара.

672

Анонимен

преди 2 години

Евала на Славчуу, и той от НПО, ама поне за Македония не ни предаде.

671

Анонимен

преди 2 години

Най после да приключи тази агония ! Нови избори ! Време ни е наистина за Възраждане на нацията !!!

670

Аватар

преди 2 години

Бизнес проектът на крадливите и алчни взели по една година магистратура в Харвард трябва да бъде разграден!Затова искат да си сложат свой човек в КОНПИ, та да си изнесат милионите, заграбени до момента!Такава некомпетентност, лакомия и неглижиране на законите не е имало и при Винету!

669

Анонимен

преди 2 години

Браво! Закъсняла , но мъжка постъпка.

668

Анонимен

преди 2 години

Славчо,Славчооо,нищо не става от теб!Проигра си всички шансове и стана за резил.Не че някой е очаквал кой знае какво от теб,де!Ама и тия,които те подкрепиха и те се отвратиха.Айде,отивай при Доган и Бойко да си правите друга тройна коалиция.И без това,одавна сте ни ясни.

667

Додо

преди 2 години

Слави Трифонов, както и всеки друг бездетен човек, няма моралното право да бъде политик, управляващ и решаващ съдбата и бъдещето на България, а и на която и да било друг държава! Човек, който няма дете няма абсолютно никакъв интерес да прави най-доброто за държавата си! Факт! И да, в случая е прав, но то антиправителството на Киро Лъжеца е толкова провалено и неприкрито антибългарско, че всеки нормален човек би бягал от каквато и да било връзка с него като дявол от тамян!

666

Анонимен

преди 2 години

Наведеният Простьооо Киро няма място във власта на България,шест месеца освен подлагане,подлагане и пак подлагане няма нищо свършено,нищо от прословутата борба с гербавите крадци не видяхме,нищоооо освен раздаване на пари на всеки който зареве!

665

Анонимен

преди 2 години

Следващ парламент няма да видиш,та ако ще чалгарската ти група 100 концерта да направи с цел вдигане на умрелия ти имидж.

664

Анонимен

преди 2 години

Когато през 2020 г.-декември Борисов изхарчи 6 000 000 000 лева без да има война,световна криза,без да вдига пенсии,заплати и без да дава на бизнеса кой колкото поиска,никой не му потърси сметка!А когато сега са изхарчени 9 милиарда,от които 2 милиарда платен Боков дълг,а останалите за горните неща,всички ревнаха в един глас.Защо,бе?Нали е ясно къде са отишли парите!

663

Анонимен

преди 2 години

Браво Трифонов,време беше да се дистанцирате от това продажно управление!

662

Анонимен

преди 2 години

От чалгари политици не става.Не стига,че нямат капацитет в нито една област,Ами се държат така,като че ли са най-великите в света.Агонията ви не е свършила,а тепърва започва.Да видим кой ще ви финансира кабеларката.Доган ли?Или Боко?

661

До 737

преди 2 години

ТОЧНО ТАКА. СЛАВИ Е ЕДНО ОГРАНИЧЕНО ЧОВЕЧЕ С ТВЪРДЕ МНОГО ЗАВИСИМОСТИ. ДИЛЕТАНТ ОТВСЯКЪДЕ.

660

Анонимен

преди 2 години

Не избраха Калимански за шеф на БНБ за да ти върти парите и ти се разбесня.Жалък егоистичен,егоцентричен чалгар!