179

Свободна Европа

преди 2 години

Украйнският нациски режим трябва да падне. Украйна незвисима и към свободна Русия (република Украйна към руската федерация) Евро престъпници подържащи престъпното правителство на Зеленски също ще паднат след свободни избори в Европа...това е гласът на истинските свободни хора.Другото е Измама.

178

Анонимен

преди 2 години

Немският генерал обяснява как руската армия се разпада, а българинът чете: Русия ще пада ли? Нито генералите им знаят какво да правят, нито войниците им знаят защо окупират Украйна, нито знаят как Д воюват.

177

Библията

преди 2 години

Русия е ЗЛО!От Сатанста е Путин!

176

Нюз ЕС

преди 2 години

Украйна направи списък на лобистите и агентите на Кремъл.Този е един от тях.

175

рибока

преди 2 години

Към края на октомври всичко ще приключи на фронта,а в търговията след 45 години.Време е за ракия.

174

181

преди 2 години

До: номер 183 Ами в youtube ги гледах. Пичовете си бяха много спокойни. Показваха на журналистката как се прицелват за да гръмнат позиции на руската армия. Вика тях ги е страх от нас и гърмят по селата с цивилни украинци. Ние си вършим нашата работа, тоест гърмим по руснаците и те бягат панически. Е да, не може веднага да ги победят, щото те идват на талази - много повече са от украинците, но пък нашите работят методично. Вика нали и руснаците са хора, защо да ни е страх от тях?

173

хехе

преди 2 години

вече няма държава украйна.....за съжаление или не !Зеленски ще трябва да се съгласи да смени името на Западна украйна коят няма да има морска граница .....и да обяви пълна неутралност..... а за Русия не е проблем да води такава война и 5 години....те в Донбас я водят от 2014....

172

Анонимен

преди 2 години

До колегата. По пътя на войната може би не се пос тига нищо но се наказва предателя. По пътя на войната САЩ отдели Косово и света почти дори го призна. Така че не е съвсем да не се постига. С военни действия е окупиран северен Кипър и с война е разделена Корея. Не ми се говори за близкия изток и Палестина

171

до 181

преди 2 години

в кои медии, бе? в смешната и жалка цензурирана българска медийна среда или в западните медии. те си повтарят едно и също, а Зеленски реве за помощМоже ли истинска информация да се получава само от едни източници и да и се вярва.но като гледам ти май се украински артилерист с пробита каска...

170

Путин загуби войната

преди 2 години

Победа над по-слаб противник е позор. Все едно Арнолд Шварценегер да победи дете! Победа над дете е позор, обратно ако детето победи за победения срама ще бъде безкраен! Независимо от крайния изход русия изгуби тази война защото воюва с по-слаб противник. русия изглежда силна защото винаги напада по-слаби противници, които дори понякога побеждават русия! Путин е прилежен ученик на нацистите които съветват: тайната на победата е - винаги нападай слаби противници така победата ви е гарантирана!

169

до рибока

преди 2 години

Абе не знам кой генерал, кой император, но като гледам украинските артилеристи (във всички медии ги гледам), хич не се притесняват от това готова ли е Русия да отстъпва или не е готова. Млатят руските окупационни части като маче у дирек!

168

Анонимен

преди 2 години

Мужик това може да е верно но важи изцяло за противниковата страна.

167

анализатор

преди 2 години

"На Северодонецком направлении ВСУ отбросили врага сводка штаба" Източник: "Украинская правда"

166

рибока

преди 2 години

При Малоярославец,малък руски град на 120 км южно от Москва,усетил порасналата мощ на руската армия след напускането на Москва от френските войски Наполеон казва на приближените си "Всички тук ме имат за генерал,докато аз съм императорът!"Тези експерти разсъждават като военни без значение прави ли са или не.Главното е,че смятаното за икономическо джудже заяви претенциите си да е редом със САЩ в света.Когато атовете се ритат отнася го магарето ни е народната мъдрост.

165

Мужик

преди 2 години

Време е да се капичне жужето иначе своите ще го отстрелят.

164

Анонимен

преди 2 години

До бесен. Защо ако е така си бесен. Май не е баш тъй

163

Анонимен

преди 2 години

В началото Путин направи изключително щедри предложения на Украйна - признаване на Крим, признаване на независимостта на Донецк и Луганск, гаранция за неутрален статус, денацификация и всичко приключва. А Украйна тогава отказа. Сега ще загубят цялото крайбрежие до Приднестровието. Сега условията на Русия са други, и Русия с никой няма да преговаря, нито с Украйна, нито със САЩ.

162

Анонимен

преди 2 години

Готова е на всичко Русия. Но в момента е по-силната страна, защо да отстъпва?

161

Бесен

преди 2 години

Войната можеше вече да е към края си, ако украинците бяха получили артилерия по-рано. Западът просто удължава агонията на Русия.

160

Анонимен

преди 2 години

До sss "Завзели" не означава, че ще могат да ги използват. Там войната тепърва започва.