637

Ясен Желязков

преди 1 година

Последният комунист ще умре в България с вик "Да живее Сталин, пардон Путин". Разбира се, след като Страната на Съветите вече я няма.

636

заплаха

преди 1 година

Виж му червените бузи на Дмитрий и си прави сметка колко водка е изпил. Всичко може да се очаква от такъв алкохолик на висок пост. Затова русия е опасна.

635

хихихи

преди 1 година

да бях те разбрал

634

Star

преди 1 година

Човекът съвсем интелигентмо ви казва,че ако има възможност ще затрие България.Какво толкова не разбирате? А,да. Нормално е агентите анти-българи да казват насреща му: ,,Да ,да давай товариш,и мъй с тебя".Русофилите в България първо трябва да бъдат изгребани като гюбре от Българският Парламент,а после да бъдат натирени в Анадола,защото в Русия предателите ги третират по Сталински там все още.

633

svetlina

преди 1 година

Нали се сещаш, скъпи Рогозин, че ако я пуснеш тази ракета започва 3-та световна война , а тогава не се знае дали ще оцелее светът, а камо ли Русия.

632

анонимен2

преди 1 година

Заминавай за русия и не се връщай!

631

Гиб Мелсън

преди 1 година

Това надпреварване на нашите политици да се слагат на САЩ и да дразнят Руската Федерация няма да свърши добре за нас.

630

cekyko

преди 1 година

По лично, двулично и безлично мнение, руските посолства в ЕС трябва да се съкратят и първото съкратено посолство задължително да бъде в Република България. Не ви трябват подобни навлеци, които организират пуч и преврати. Вън от България и забравете за вашата любима Мама Рашъ. Аут от България с вси ваканционни туристи с купени български паспорти из Поморие и Варна.

629

от Роскосмос

преди 1 година

Те вече са я пуснали тази ядрена ракета в Института по космос на БАН. Там е пълно с руски агенти. Некадърни, но с ПОДКРЕПА.....срещу държавата ни.

628

cekyko

преди 1 година

Шаш и паника в *** редици. Където и да цвъкнеш в нета, се леят ниагарски водопади от съветски сълзи и сополи. Нека, пада им се на завоевателите с омекнали карачки и келява технология, изпростяващо и изгладняващо население и прочее суперлативи.

627

Асен Халачев Иванов

преди 1 година

Веднага остра нота и искане за съкращаване на щата на Рz посолството!

626

Анонимен

преди 1 година

***. Обща история между Черна гора и СССР. То и в училището на чукчите няма толкова калпави преподаватели по география и история. Подвивайте си опашките докато светът все още може да ви търпи. Щото времената се менят. Всеки месец война връща Русия с година назад в технологично отношение. Та продължавайте, че идат и сериозните санкции. И не забравяйте, че никой няма и намерение да ви напада, когато просто може да ви купи. Поняли зомбита?

625

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, тоя Сармат май е само на картинка от Доньо Донев още :)))))))))))))))))))))))))

624

Роко2

преди 1 година

Не вервам гърците и албанците да са го пуснали ,но не ги зачеква...

623

Преиграване

преди 1 година

Утре Вучич като му прати сръбски самолет и него ли няма да пуснем? Очаквайте опашки и разтакаване на Калотина-Градина

622

popa ot razgrad

преди 1 година

тоя е изкукуригал тотално...

621

КИРО

преди 1 година

Под заплаха ли е.....Е нема да ривЪ.....

620

Щирлиц(таен агент)

преди 1 година

Фашистите отдавна изгарят живи хора.Сещайте се къде се случва това в последните години(подсказвам-не е в Германия).

619

Опаа

преди 1 година

Интересно,че под туита на този ***,руснаците го скъсаха от подигравки,че щял да стреля с ракета,която не е на въоръжение в армията им.Даже го съветваха да качвяал коня за Белград,ако я намери.

618

Анонимен

преди 1 година

Михайлов е пратен от Хитлер в Скопие.Абсолютна дипломатическа грешка е българска сграда в чужда държава да има това име.Все едно Украйна да отвори център с име "Бандера" в Русия и да иска после диалог.И Бандера,и Михайлов са подчинени на Хитлер.