267

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прави са!Стига с тия *** и руска пропаганда! Крайно време е всички там фейсбуци, туитъри, тиктоци, и каквото друго се сещате, което разнася заразата на пропагандата да бъде спряно и забранено. А който се изхитря да го чете - в затвора! На калво прилича тоя разграден двор! Така държава управлява ли се!

266

Гневен Българин

преди 2 години

Изведнъж всички станаха подозрително и едновременно:1) Обидени от името на украинските бежанци2) Много уплашени и ядосани на украинските бежанциДемек, тролската машина е рекла "ей ви на копейки, пишете гюрултия да става".

265

Гневен Българин

преди 2 години

До АнонименОткакто "родолюбието" седи при вас с етикет "10 копейки на пост", сладурче.

264

Анонимен

преди 2 години

От кога родолюбие се превърна в тролене ! Не не харесваме украйнците защото са нагли лентяи ! Никои не им е длъжен с нищо! Нека да мислим за болните българчета за които държавата не прави нищо.Не минава ден да не срещна по някоя медия призив за помощ от отчаяни родители.! Тези курортисти или да почват да работят или да си заминават! Болен здрав носи! И ни се присмиват

263

Анонимен

преди 2 години

Спрете се с г-л-у-постите. Молим ви! Стига вече за украинските бежанци! Дайте нещо за нашите деца, пенсионери!

262

Анонимен

преди 2 години

До Дивергент, ***, викаш да не вярваме на рашките и главното джудже като казаха, че се ни спрели газта? Май имаш право, джуджето е лъжец 1 в световен мащаб. Добре, че има копейки да ни отворят очите.

261

Анонимен

преди 2 години

Вече взема да ми идва малко в повече. Бива бива толерастия, ама чак дотам. Прекалихте!!!

260

Анонимен

преди 2 години

Ама до кога ще ни ги навират тези украинци! Не стига,че мързеливи и нахални и ги храним но не е достатъчно Трябва и да хи харесваме.Тея навлеци окупираха Европа и само смучат и реват

259

Анонимен

преди 2 години

На Кремъл не му се налага да ангажира и плаща на *** да тролят в ущърб на украинските безделници. Настроенията срещу тях възникнаха по естествен път.

258

Дивергент

преди 2 години

ЛЪЖА - "В края на април Русия прекъсна доставките си на газ за България и Полша"ИСТИНА - "В края на април България и Полша спряха да купуват газ от Русия"Бъдете коректни! Наш Кира спря да купува руски газ от руснаците и започна да купува руски газ от определен доставчик. Целта е забогатяване за наша сметка.

257

Анонимен

преди 2 години

Още малко и ще искат съвсем да не вярваме на очите и ушите си! Това медиите са тоталното оръжие за претопяване на човешки мозъци. Нямам думи за каква злобна пропаганда западна става въпрос.

256

Анонимен

преди 2 години

Какво напрежение от *** бе? Нагли са! Елате да ги видите как се държат украинските емигранти в България, като че ли сме им слуги и ни презират явно. Ами как няма- с такива лакеи на върха, те си го позволяват.

255

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХАХАХА! Пак статия за бавноразвиващи се! Стига сте ни ги слагали тия украинци бе!!!

254

Шоп

преди 2 години

От 1989г ни управляват все прозападни правителства и все сме на дъното на всички класации освен класацията по смъртност и стопяване на населението където сме в челните класации.Изводите си правете сами!

253

Анонимен

преди 2 години

Нека ги е яд:D

252

Анонимен

преди 2 години

Да,укро троловете тук пак изместват темата и се опитват да ни вменяват вина, че не харесваме курортистите.Не харесвам нито Русия или Украйна ,не се интересувам от политика.Но не харесвам тези претенциозни и мързеливи хора които продължават да лежат по хотелите и само да чакат да им се дава !

251

Анонимен

преди 2 години

Малиии, колко ли ги е яд, че не могат да ни контролират мисленето, та ежедневно, бълват такива статии. Яд ли ви е, яд ви е!!!!

250

Анонимен

преди 2 години

Хитлеристи ми рекламират бежанци...ей там ме изгубихте.

249

Анонимен

преди 2 години

Ленин им създаде държава, Сталин им присъедини още територии, Хрушчов им даде Крим, Горбачов им върна независимостта. Отговор - 15 000 убити руснаци, още 50 000 ранени, нацистки извращения, живи изгорели Одеса, американски лаборатории за отрови и биооръжия сега унищожават своите обекти, за да обвинят отново руснаците, изкарват трупове на тенхи престътпления отново да ги обвинят.Сега Путин им взима всичко по обратен ред. Слепи ли сте?

248

Поп Грую

преди 2 години

Аре, в завода за акумулатори ги очакват!