90

Анонимен

преди 2 години

Тея за шест месеца изтеглиха толкова заеми, колкото ГЕРБ за 10 години. С чужда пита помен правят. Вкараха в затвора престъпниците, Гешев, спряха кражбите.. въобще.. средният пръст е за народа със сигурност.

89

:(

преди 2 години

Да за Килия са, но докато Гешев и Прокуратурата са на Доган и Бойко, наказани в затвора няма да видим.

88

Анонимен

преди 2 години

Тая новина е пусната по поръчка, за да може едни десет трола да напишат после 150 коментара отдолу. За затвора сте всичките в тая медия.

87

Хазарта бил в

преди 2 години

комисията по култура. То затова ни е такава културата

86

Анонимен

преди 2 години

Ицко маме, кажи честно, ти кво правиш там? Всички знаем, че мястото ти не е там. Поне малко достойнство останало ли е? Деца имаш, срамота е.

85

По точно пише бе Ице

преди 2 години

Къде точно си се разходил, от кого си взел дрогата, по колко? А сигурен ли си, че когато си друсан, тия които те прегръщат не са ти бръкнали в някоя дупка

84

Пп

преди 2 години

Преди време когато се вихреха протестите и от промяната - хвьрляха, домати, яйца, рибаВлязох в един храм в центъра на софия да запаля свещ за починалите - слушам една много вьзрастна жена как кьлне протестиращите - викам абе бабо те протестират за по добьр живот не за лошо а жената вика синко сьжелявам те истински - голям глад чака бьлгария, от хора които хвьрлят храна нищо добро не чакай това е зла прокоба голям грях пред бог засмях се и си излязох

83

Анонимен

преди 2 години

Купонът свърши, омитайте се от политиката!

82

Анонимен

преди 2 години

Когато един просттак не може да направи нищо смислено, прави скандали. Да се чуе името му, да си оправдае парите. ***!!!

81

Христо...

преди 2 години

...начи, вземи и си събери акъла, дето ти е останал. Хубаво е, че имаш подкрепа от сънито, фелибето и т.н. Няма съмнение, че имаш съмишленици. Но в килия влизат тия, срещу които има доказано престъпление, а не тия, дето не ги харесваш. Не мога да укауша Пеп и Клоп, дето бият наред в ГБр. и по света. Докажи кой е за затвор и аз също ще те подкрепя. Но в момента доказателства няяяма. Затуй-културно и без плоски демонстрации. Засега най-дълго в килия са били Желязната маска и Едмонд Дантес без вина

80

Анонимен

преди 2 години

Що не те видях в Пловдив да ти се изхрачаб в противния фейс... Най-големият крадец си ти, Христо. Взимаш народни пари, за да показваш средни пръсти.

79

Анонимен

преди 2 години

Докога българите ще плащаме големи заплати, добавки и привилегии на такива нищоправещипростаци в парламента? Нови избори.

78

Анонимен

преди 2 години

На този младеж преди време един бивш министър му каза че бил умен и той взе че му повярва, независимо че министърът е от ГЕРБ.

77

Анонимен

преди 2 години

Те са за там, ама Геши няма да позволи това!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Едно умно вещо не е казал тоя сюнгер. Особено добре ме разсмя като щеше да разкрива кой го заплашвал, а накрая нищо, както и онова за българските изпълнители по БНТ и БНР (медии на държавна издръжка, които трябва да са българското лице за пред чужденците). Напълно не знае къде се намира и на чии 'ора е. Жалко е за семейството му защото несъмнено цялото му семейство усеща и вижда как над 70% от народа осмива Просто Ицо.

75

И този

преди 2 години

не е наясно с процедурите.И той като харвардските мошеници раздава правосъдие според личните си предпочитания,вероятно се учи от тях.И той е мошеник(според бившите си колеги и приятели),но по-неграмотен,не е харвардски.И той по-напред говори,а след това мисли(ако се стигне до мисъл).А после ще излезне някой от *** им да приканва към спокойствие и нормално отношение.Как да ги уважаваш,когато имат поведение на махленски гамени,но не се срамуват да лъжат по ТВ за делата си.

74

Анонимен

преди 2 години

Харесвам г-н Петров, но е време той и всички останали да разберат, че присъди не се постановяват от депутати, хора по улицата, пък било то и рап фенове и т.н. Поне в държави, на които ни се иска да приличаме.

73

Шпицкоманден

преди 2 години

Освен ковид тестове трябва са им правят и тестове за наркотици, много малка част ще са отрицателни

72

Анонимен

преди 2 години

Ицо Хазарта е елитна порода куче от ранга на Спенс и Мишо Шамара. Но докато другарите му по професия са свинар и таксиджия, завалийката решил, че има достатъчно сиво вещуство някой да го вземе на сериозно. Не Ицини, няма да мине номера, дори и Исус Христос да те наеме за Апостол си оставаш Просто Ицо.

71

?!?

преди 2 години

Парламентът е място на което можещите правят политики. Не е място да разбираш къде ти е възпитанието и после да се извиняваш. И това не за първи път тази седмица от вашата партийка. За възпитанието ти е ясно. Това че оправдаваш , видиш ли как другите били по виновни от теб говори и колко ти е пипето.