484

Анонимен

преди 2 години

До Вътю.Т.Панчев Ами, ако не си отгледал деца и/или не си ги възпитал, е нормално всякакви "приказки" да ти дойдат до главата. Нормалнните хора такива проблеми нямаме, и ОПРЕДЕЛЕНО имам повече вяра в някой млад български програмист или инженер, отколкото в комсомолския секретар или русофила клефкач, който цял живот живее на гърба на другите.

483

Набор 93

преди 2 години

Ако руснаците произвеждаха телефони, коли, лаптопи, компютри, айподи и тн. и руски сайтове и приложения щях да ползвам само руска техника... Нямаше да ползвам американски и китайски б,клуци... Но не те само оръжия... И до къде стигнаха? Можеха да надминат САЩ и Китай по продуктивност!

482

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 501 "Много хора не разбират, че това е народ, на когото не му трябват западните ценности." Я фромулирай руските "ценности". :)

481

От тубата

преди 2 години

По комуналните жилища акат в кофите,а сутринта ги изсипват в канавката пред блока.

480

малииии

преди 2 години

Как ли ще си произведат хартия....а тия холивудски бъркочи не стават за нищо.

479

Вътю.Т.Панчев

преди 2 години

АЛО , АНОНИМНИЯ , ТИЯ 20 ГОДИШНИТЕ ,,ЗРЕЛИ" И ПРЕЗРЕЛИ ША ТА РАНАТ КАТО ОДЪРТЕЙШ ... АМА ОНАЯ ПРИКАЗКА ЗА ВНУЧЕТО ДЕТО ПРИБРАЛО КУКАТА ОТ ТОРИЩЕТО ДА Я ПАЗИ ЗА ТЕЙКО СИ НЕ СИ Я УЧИЛ ЩОТО ОТДАВНА Я НЯМА В ЧИТАНКИТЕ ....НИЩО , ЩЕ ГО ОПИТАШ НА СОБСТВЕН Г***С

478

Анонимен

преди 2 години

Гладен русофил спиране на ТЕЦа сънува/мечтае

477

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам какво толкова светът се е огледал в несгодите на Русия. Руснаците знаят и 2 и 200. Няма да ги уплашат с тоалетна хартия и филми. Други ще са им проблемите, но мисля, че ще се оправят както са го правили и досега. Много хора не разбират, че това е народ, на когото не му трябват западните ценности. Глобалните визии за бъдещето на планетата и държавата им в частност са по-важни за тях. Храна, топло, защита на народа - това са им основните приоритети и те ще изорат земята за тях.

476

Тц тц тц тц

преди 2 години

Закъсали са го много ...

475

Анонимен

преди 2 години

До Венелин "Човек, който има топла вода не използва тоалетна хартия!" С ръчичката ли, много хигиенично, браво. :)

474

Венелин

преди 2 години

Човек, който има топла вода не използва тоалетна хартия! Хартията е за тези, на които ще им спре ТЕЦ.а наесен.

473

Анонимен

преди 2 години

До В "Ибасимо и лъжливата статия ахахаххахахаах...Живея в московска област,има абсолютно всичко по магазинини ама всичко." Сигурно си прочел, че пише, че "запасите са на изчерпване", а не, че са "свършили". И московска област не е Русия. При вас последно ще свършат, но ВСИЧКИ ще го усетите, в това спор няма. :))) Между другото, как са цените, биват ли? Колко е инфлацията при картожките? :))))

472

Вътю.Т.Панчев

преди 2 години

ЗНАЧИ ЗА ДА НАКАЖЕ МУЖИЦИТЕ ЗАПАДЪТ ИМ СПРЯ ДВАТА НАЙ-ГОЛЕМИ ПОРНОКАНАЛА ..И СЯДА ВИДИШ ИМПОРТОЗАМЕЩЕНИЕ ...

471

Георги

преди 2 години

До 2-3 месеца гледайте как 100, а може би и повече потомци на Наполеон ще сложат плувките и ще преплуват Средиземно море до Италия Испания и Франция, защото един Египет няма как да изхрани цяла Африка. Ей тогава макрон да разправя колко много Путин е сбъркал и да видим Европа ли ще живее по хубав и спокоен живот или необятна Русия!

470

Значи

преди 2 години

Руските фашисти няма да акат.То като няма ядене , няма акане.Само с ак-47 не става.Зомбираните крепостни ще разберат къде акат гладните

469

В

преди 2 години

Ибасимо и лъжливата статия ахахаххахахаах...Живея в московска област,има абсолютно всичко по магазинини ама всичко...

468

хахахах

преди 2 години

Не и трябва тоалетна хартия на необятната руска душа. Гладните не с***ат!

467

Иван

преди 2 години

всичко е лъжа -значи някой плаща и за лъжи

466

Striker

преди 2 години

Предлагам им да ползват рубли вместо тоалетна хартия - по-евтино излиза, малко намачкани и готово:))) Когато си *** и с робска руска психика -така става. Едни дърт travesтит от Кремъл 20 години срива държавата и накрая я върна в 19-ти век. Да ляга по-скоро до Лелин и Сталин, няма друг изход.

465

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен .. Почитателите на краварите лесно се познават - по интелекта и пр.осташкият език. Пази боже това да е бъдещето на БГ.