103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Русия няма 25 хил. атомни бомби, 6500 са, но стигат по 200 заряди за всяка една от противниковите държави. В медиите имаше резултати от изследванията на американски учени: на всяка средно голяма по площ държава й стигат 6-8 бомби, а на голяма по площ такава - 12-15 заряди. Би следвало и съм сигурен, че президентите на САЩ, Канада, ВБр, Франция, Германия, както и ръководството на ЕС знаят това, както и факта, че САЩ все още не са разработили аналози на хиперзвукови ракети. Дано Байдън

102

Анонимен

преди 2 години

04.06.2022"Войска Украины потеряли в боях за Северодонецк до 90% личного состава. Минобороны России заявило, что ВСУ потеряли в боях за Северодонецк до 90% личного состава."Украинци предавайте се на руснаците, за да живеете, руснаците няма да ви наранят, защото са ви кръвни братя и един народ, а който е извършвал престъпления , да го съдят!

101

Анонимен

преди 2 години

След Украйна Путин ще прати десант и ще си вземе и балканите

100

125

преди 2 години

Те бяха азотни и харчеха 50 вата на ден. Колкото Ел. крушка.

99

Анонимен

преди 2 години

Путин сложи край на еднополюсния модел. Само това е достатъчно

98

Анонимен

преди 2 години

Зеле и олена ще висят като дучето и петачи.

97

Анонимен

преди 2 години

За Украйна не знам, но за русия сценарият хич не е розов.

96

Сценариите ШЗО

преди 2 години

ли ги предсказва, подобно на кромид пландемията?!? Или хамериканските рептили с пълни памперси...

95

Анонимен

преди 2 години

Путин е мека Мара. Ако беше Сталин сега щеше да има ново море наречено Окрайна и маджарките щеха да си пекат дупетата там и да го благославят.

94

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТо най-много различни националности има в западна Европа и щатите, ако разсъждавш така, че да делиш населението по национална принадлежност в държавите, то западна Европа трябва да бъде разделена на десетки хиляди анклави, щатите също. А в Русия беше точно обратното, бяха европейско население и наложиха измислени нации и езици след Перестройката на Горбачов, които никога не са съществували преди това, алкохола също бе използван като оръжие срещу руснаците умишлено,те не пиеха преди

93

Анонимен

преди 2 години

Рокфелер излиза от ядреното си скривалище и не знае какво се случва. Влиза в бар и пита бармана кой победи. Ние. Радостен Рокфелер поръчва едно уиски и пита бармана колко дължи. Две рубли и двадесет копейки отговаря барманът

92

До117

преди 2 години

Ами тя Одеса е напълно откъснат град,въпрос на време е той да сложи оръжие!

91

Анонимен

преди 2 години

Войната ще продължи, докато Русия завземе и Одеса и лиши Украйна от излаз на море, а НАТО - от украинска военноморска база. Да си стоят НАТОвските моряци в Констанца, Варна и Бургас и да се репчат на Русия оттам. Африканските държави ще купуват пшеница от САЩ и Индия. Цената ще бъде като за бели хора.

90

Анонимен

преди 2 години

Сценарият е само ЕДИН,Русия ще си вземе нейното и просто няма кой да я спре,въпросът е каква цена ще платят за всичко това клетите укри!Така като гледам ще е възможно най високата-капитулация съчетана с доста разрушения и жертви!

89

112

преди 2 години

За да се познае на кой да се заплатят центове ли се пише с главни букви?

88

Анонимен

преди 2 години

Какво ще стане, ако и Русия, и Украйна стигнат до заключението, че вече не могат да постигнат нищо с военни средства?-/-/-/-/-/-Русия ще издумка по-голяма бомба и ще продължат напред. Никога не са изключвали опцията за тактически ядрен удар. И Орккрайна кво? Ще седи кат накъкана. И ЕС кво? Ще седи как накъкан. И САЩ кво? И те ще седят кат накъкани. Щот не искат и те гъбки, а ще са останали още 24,999 такива.

87

112

преди 2 години

Путин комунист?

86

АнонимеН

преди 2 години

НИКОГА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ МОРДОРСКВА! ТЕ ЩЕ ВИ ОГРАБЯТ ПРЕБИЯТ И УБИЯТ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО АКО ТОВА Е В ТЕХЕН ИНТЕРЕС ЗАЩОТО СА БЕЗБОЖНИЦИ БЕЗ НИКАКВИ СКРУПУЛИ :) КОМУНИСТИТЕ ОТ МОРДОРСКВА ИЗБИХА НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ И НА УКРАЙНА И КЪДЕТО И ДА БИЛО ДРУГАДЕ СТИГА ДА ИМАТ ФИНАНСОВА ИЗГОДА ОТ ТОВА! САМО АБСОЛЮТНИ СЛАБО УМНИЦИ СЕ ДОВЕРЯВАТ НА БЕЗБОЖНИ КОМУНИСТИ!

85

108

преди 2 години

Феноменалните способности на баба Ванга ли имате

84

105

преди 2 години

Феноменалните способности на баба Ванга ли имате