238

Петьо волгата

преди 1 година

До "...От сутрин до вечер слушаме само за Украйна и против Русия. Пуснете си радиото утре събота..." пусни си утре, събота Хоризонт от 12 и малко и слушай Волгин ! Ще ти се напълни душата, та чак и още нещо !

237

Левски шампион

преди 1 година

Колкото е купата беше на чорбарите Ха ха

236

ГНЕВЕН

преди 1 година

Предлагам вместо да събираме помощи за победителите от Укрия ,да му ги върнем всичките ,барабар със сметките от хотелите.Зеленясалия наркоман да си прибира отпочиналите бандеровци и да стяга Парада на победата.Всеки ден тоя плаче за пари и оръжие , а навлеците по нашите земи знаят само думичката "дай".

235

Анонимен

преди 1 година

Вън украинците от България,Украйна победи!!

234

Анонимен

преди 1 година

Поради допусната корупция сред генералитета Русия не беше подготвена за войната. Ако беше взела Киев нямаше да има санкции и да е победила до сега но армията се оказа неподготвена а Путин подведен. Много лошо за руския народ но той ще успее.

233

Анонимен

преди 1 година

Човекът няма предвид Украйна,, говори за собствената си печалба.

232

2

преди 1 година

До 288-Анонимен укрофил с твърдо тяло в задните части!-Дженди ,що не отидеш при Зельо да отпразнувате заедно победата?Хайде бе ,не се крий!Все пак имаш примера на смелите татуирани фашаги от Азов и подобни.И да питаш май.ка си!!!После да не цивриш като Зелко!

231

Нова доставка на

преди 1 година

бело? Доста некачествена стока, Зеленоида пак започна да бълнува!

230

А една задача имат

преди 1 година

Спешно да вдигат белия байряк, да спрат разрухата на държавата си, да спасят народа си от смърт... рано или късно ще ги съдят...

229

Пян_Гъ

преди 1 година

Да снимат Зеленски, да го монтират във филми за превенция от дрогата, да ги прожектират на децата в училище и да им обясняват нагледно какво прави белото и синтетикото с човешкия мозък - пътя от Шалома до бълнуващ нацист.

228

обективен

преди 1 година

Да а а а а ,този жалък мишок е почнал да се дрогира.

227

ха-ха-ха

преди 1 година

Абсолютно същото си мислеше и Адолф, и Наполеон ,и някакъв китаец ,и много други.Историята явно е слаб предмет на еврейчето наркоман.

226

Анонимен

преди 1 година

До Замечтали...може да е верно това но с едно нещо не мога да се съглася. Украйна не може да стане член на ЕС. Турция ще се противопостави а тя е влиятелна страна член на Нато. ЕС има правила които отнемат от визията и идентичността на страните членки. Нито Украйна нито Македония са готови за ЕС

225

Бгг

преди 1 година

Да-да, ще бъде. Няма такива ceрсеми, но виж американците си ги намериха.

224

2

преди 1 година

Комика-наркоман очаква Евровизия!Но до Коледа нацитата във фашистка Окраина ще бъдат денацифицирани ,а голяма част и възпитавани в необятните руски тюрми.

223

Анонимен

преди 1 година

Русия вече я няма, остана като лош пример в историята. Това е положението, извадили са късата клечка с нацизирането си.

222

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Анонимен 271 - Що годе правилно си описал руската победа: "Ще им се даде Донбас като знак на добра воля(?), както и право на ползване на сухопътен коридор до Крим". Но после бъркаш. Другите територии Русия ще изтъргува за отмяна на санкциите. За влизане на Украйна в НАТО направо забрави. В ЕС може , но ако ЕС не го првърнат във военна организация, както се гласят. А западна Украйна поне за сега не е била цел на Русия. И не съм русофил изобщо. Просто мисля със собствената си глава.

221

Анонимен

преди 1 година

По-голям оптимист не съм виждал.

220

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече затъва, толкова повече говори за победа. Понякога се чудя, този човек има ли реалистична представа какво се случва или кара на принципа -едно си баба знае, едно си баба бае.

219

Анонимен

преди 1 година

До скоро...Няма такова проучване. Това е брутална лъжа. Ето типичен пример как либералната демокрация манипулира хората чрез лъжа и пропаганда.