174

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

Бялото Саламурено Сирене по джоба ви ли е или вече е Гурме-рана?!

173

Анонимен

преди 2 години

Днес имах спречкване с един нагъл украинец, задрасквам аз украински знамена в Пловдив по Гладстоун и ми изкача някъв бачкатор с акцент и ми се страска 'Какво правиш бе" казах му каквото си искам! Дошъл ми онзи ден тука и почнал да ми рисува укропски знамена, ама я наглост! Казах му че тука няма да е следващата Украйна и го попитах защо не е в Украйна да трепе руснаци, почна да ми пелтечи, ама тя Русия, ама незнам си какво тя започнала войната, теглих му една пловдивска и един среден! Ама я!

172

Анонимен

преди 2 години

Голяма зависти, голямо нещо. Ама не сте загубили и 1/10 от това, което са загубили тези хора.

171

Анонимен

преди 2 години

Който иска да остане има 1 месец да научи български и после излиза на свбодоне наем и търси работа както е за българите в София. Плащаме наеми и здравен данък и другите данъци. Повече от 1 месец ги гонят с черен печат. В противен случай бг ще стане депо за имигранти от целия свят, които искат да влезнт в НАТО и ЕС. Или бг излиза от НАТО и ЕС.

170

Анонимен

преди 2 години

Аз видях вашата Украйна кво представлява. Знаци на АЗОВ на протеста преди 2 дена в София. Горяхте Руски знамена, да не кажа, че на целия протест имаше само Украински мигранти и Украински знамена. Нямаше много Българи и нямаше Български знамена. Когато Българите излязат на протеста ще видите много Български знамена и ще разберете, че ние не сме против Украйна или Русия, ние сме против оная ЗГАНН която ви настрои да се трепете едни срещу други. Жалко че вие Урки не го виждате, но е разбираемо.

169

Анонимен

преди 2 години

Украинците са същите като руснаците, само че още по-проклети...

168

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер "над 90% са с висше образование" Ти да не ги познаваш лично, че да знаеш с какво образование са? Хубава опорка би било, ама хората виждат какво е дошло тук. Това, дето ни се натресе масово не става за нищо, освен да заработва в бардак. То и натам си ги влече де.

167

До 198

преди 2 години

Искаш да кажеш, че половината свят НЕ им помага

166

ъхъъъъ

преди 2 години

Хубаво, но специално тези са екскурзианти, не бежанци......!

165

Анонимен

преди 2 години

А бе не знам, половината свят им помага,а тука двама *** ядат л*айна и не ги гоним с тояги!

164

Анонимен

преди 2 години

И въпросът ми отново е: ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ НАЦИСТИ? Не клети и бедни бежанци, а хиляди, които в Украйна поругаваха български паметници и наричаха българите там организми. Защо подкрепяме неонацизма? Защо подкрепяме биологичните лаборатории там? Защо подкрепяме убийствата на деца в Донбас?

163

Анонимен

преди 2 години

Ей та не се родих един украинец - щях да си пътувам без билет, да си паркирам Жипа без талон и българите да ми кихат по 1240 лв на месец.

162

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен --- Мерси. Мислех, че само Близкият изток се пише със "з". :)

161

Анонимен

преди 2 години

На Българските пенсионери, строили социализЪма, комунизЪма че чак и капитализЪма след това - по 70 лв на година. На бандеровците, дошли вчера - пи 1240 лв на месец + разни други екстри, като безплатно возене в градския транспорт, безплатно паркиране и т.н.

160

Анонимен

преди 2 години

Бежанците от Украйна ги обгрижваме , ходим чак на тяхната граница да ги вземем , плащаме им хотелите , което е правилно разбира се , но от друга страна бежанците от Сирия или Афганиста не ги пускаме на границата , стреляме ги да не влизат , бием ги , граничарите ги ограбват или ги заключваме в центрове Това ако не е дискриминация ... Иначе се хвали че сме спасили евреите си ...

159

Анонимен

преди 2 години

цялата тая "интеграционна програма" на Калина е направена да се усвоят едни 180 млн евро от ЕС, това е истината, ако искаха да помогнат немаше да плащат на хотели по морето извън сезона, а щяха да платят помощи на самите бежанци и те сами да решат какво и къде да си наемат, това е истината, така се прави в Полша, Румъния, Гърция и т.н.

158

Анонимен

преди 2 години

Аз съм категорично против, богатите украински мутри да се разпищолват на земята ни и на всичко отгоре да им плащаме пари, измъкнати от сиромашката хапка на българина!

157

Слънчев бряг

преди 2 години

Укритата всъщност са много долно племе. Всяка година имаме проблеми със пияни Укроорки . Освен това са много нагли. Единственото хубаво е че Укро жените са фантастични развратнички и се продават за бутилка водка савой !

156

И в Елхово живеят

преди 2 години

хора, защо се плашат с това.Ама не е почивка в хотел на море , а граничен град с всичко необходимо за живот. Има детски градини, ясли, мед. помощ и работа. Има и хотели.Ямбол е 40 км., Турция на 30.Баба ми казваше, че човек като е здрав трябва сам да се оправя.

155

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Т.нар. от вас "укри или "укрофашисти" над 90% са с висше образование, а над 70% говорят и разбират английски, а над 40% могат и да пишат на английски. Говорят не само украински, но и руски, а английският е като трети език в употреба. Дайте им работа и им гледайте сеира. Никога няма изнасилят дъщерите ви, да отрежат главите ви или да се гаврят със синовете ви, но вий сте мазохисти и затова си внесете повече азиатци и муслиманци, за да алаштисате, но няма да рИвете после.