61

Споко

преди 2 години

Споко, американските гаубици вече са в дейстие и вчера разрушиха училище в Донецк, прочистени бяха 13 годишен бъдещ рашист и бременна рашистка майка. Това ще сломи морала на рашистите, украинската армия ще премине в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

60

руСнаци на дармадан

преди 2 години

Бързо ще си ги върбат, сега с новите ракети от НАТО руските окупатори ще станат на друсан кебап

59

Румен

преди 2 години

Продава ги имотите с далавера. Както ние купувахме автомобили /1990-2012/ без ясен собственик. КАТ си затварящи очите и лева ръка десен джоб. Разбираме по късно , че сме карали камион а не кола според Рег. Номер.

58

Питър

преди 2 години

До Анонимен 48В българския език вече се е наложило правилото, че когано се казва или пише "бус", става дума за "мини бус", докато "автобус" се отнася за тези с нормален размер. Така че нищо лошо не е казала журналистката

57

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно как руснаците без ракети и оръжия (според английските анализатори още през март ги бяха свършили), танкове поправени с части от перални машщини, с неграмотни войници и губейки битка след битка, завладяват все повече територии, които украинците с милирдите помощ от НАТО, с няколко пъти по-голяма армия на фронта, трудно щели да си върнат!

56

Питър

преди 2 години

До АнонимеНМакрон спечели отново, въпреки че беше мразен, защото срещу него се изправи френската Копейка, а никой нормален човек в света не би гласувал за прокси на пуZZин.....

55

Няма се плашите

преди 2 години

Еленски е изготвил план. Уволнил е който трябва, назначил е който трябва - до средата на 2222 година Украйна ще си е върнала Херсон, а от там се започва поетапно, Мелитопол, Нови Мариопол и т.н. едва ли Руската Федерация ще очаква подобен удар в сърцето на провинция Европа. Тези действия вероятно ще разклатят и БРИКС съюза, а това да доведе до остра критика от страна на Аржентина и Саудитска Арабия. Османската империя ще предложи медиаторските си услуги за мирно разрешаване на кварталната свада.

54

Анонимен

преди 2 години

Единствения шанс е украйна да се разцепи иначе война докато не ги смелят по малко помалко

53

Румен

преди 2 години

Не е така. Дълги години украйнците искаха да са мачкани от Диктатурата в Москва. Избираха си свой управници. Като не ги одобряваха, избираха други. Но никога не искаха да са под руско робство .

52

Анонимен

преди 2 години

Прегледа на западния печат за войната винаги ме развеселява. Понякога има дори и противоречащи си "новини", но на кой му пука, да продължава цирка

51

Анонимен

преди 2 години

"Никой не е продавал имоти на руснаците." - Я се разходи малко по черноморието и виж че всички обяви за продажби са на руски. Лично познавам строител, тойто продава апартаментите 90% на руснаци.

50

Анонимен

преди 2 години

До Бесен Ще минат укрите в контранастъпление, ама ако е по сценарий за холивудски филм.

49

пх

преди 2 години

Заглавието, Виц ли е???????? -)))))

48

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКО Е НАРОЧНО! ЕС И ФАЩ МОГАТ ДА ДАДАТ МНОГО МНОГО ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ НО ИСКАТ КОНФЛИКТА ДА ПРОДЪЛЖИ ЗА ДА ОПРАВДАВАТ С НЕГО ПРОВАЛЕНИТЕ СИ УПРАВЛЕНИЯ! ВИДЯХТЕ КАК МАКРОН СПЕЧЕЛИ ОТНОВО ВЪПРЕКИ, ЧЕ БЕШЕ МРАЗЕН , А СПЕЧЕЛИ ТОЧНО ЗАЩОТО ВОЙНАТА ЗАСЕНЧИ ПРОВАЛИТЕ МУ!

47

Чети и чужди медии

преди 2 години

До "Бесен" то такова имаше преди дни и завърши плачевно за ВСУ изпратени на самоубийство.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46Дали са агресори и убийци, ние не знаем, знаем вече, че украинците се предадоха и са гола вода, лъснаха им задните части :))) Никой не съди победителите, би требвало да го знаеш това :))

45

Румен

преди 2 години

Никой не е продавал имоти на руснаците. И те не са търсели такива имоти , а плащаха на корумпирани чиновници покрай морето за нерегулирани площи без виза за строеж. Така сега тези имоти са непродаваеми / няма пълен комплект документи/. Тези руснаци не представляват интерес за Путин.

44

Няма невини

преди 2 години

Всички виждаме че Украйна е използвана за пушечно месо на Сащ и Нато срещу Русия....Дълги години запада подготвяше тази касапница.

43

Анонимен

преди 2 години

. . .Той бе смъртоносно ранен в бус на хумани-тарни работници, придружавал принудени да бягат от руските бомби цивилни. . . . . . . . . . . . . . На български се пише АВТОБУС! До кога тройкаджии пишман журналисти ще изкривяват българския език?

42

Бесен

преди 2 години

Когато украинците започнат контранастъпление, руснаците ще си счупят краката да бягат на изток. До края на лятото ще ги наврат на майка им в ....!