21

Анонимен

преди 2 години

САЩ се смилиха над фашистка Русия, защото тя използва подобни ракети, но Украйна незнайно, защо няма право да се защитава с такива... Така или иначе Русия не може да спечели победа, защото не е обявена война...

20

Анонимен

преди 2 години

Изкараш ли мечока от бърлогата, остава само бягане или на близкото дърво. Иначе съдбата на мустакатия, и той така някога е разсъждавал..

19

Анонимен

преди 2 години

До Захаров Те рашките ще го измислят, както и да се развие ситуацията, ама ти какво ще измислиш, когато дойде зимата и срещу цените, които се вирят всеки ден и настъпващата мизерия и разсипия...

18

Зеленски

преди 2 години

Този ОТКАЗ е НЕДОПУСТИМ трябва да се ОБЯВИ ВОЙНА на САЩ и също така Европският Союз също да ОБЯВИ ВОЙНА на САЩ и на Русия важното е Великата Украйна.

17

pronto

преди 2 години

"САЩ няма да праща на Украйна ракети с далечен обсег" - Кисинджър ги смъмра в Давос и те дадоха заден ход. Едно от малкото умни неща, които правят покрай Украйна.

16

Анонимен

преди 2 години

Остаряла информация....Северодонецк е вече история.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Украйна е много незначителна държавица и даже на запада му омръзнаха. Напротив. най-гямата в Европа по територия след Русия. Произвежда почти всичко. Германия и Фравция не искат тя да победи, защото ще им развали далаверата с Путин. Но обикновените граждани покрепят Украйна и политиците им имитират дейност. Двете държави се оказаха най-скъпо платените блудници в Европа. Такива опорачават идеята за Европа. Далаверата е важна.

14

Анонимен

преди 2 години

Бог да пази България

13

до 10

преди 2 години

Абсолютни глупости... Каква трета световна война може да води феодална Русия...? За нула време ще бъде изпепелена...

12

АА

преди 2 години

До Анонимен 11Не *** като теб къде ги намират? Кога Путин е бил в Донецк бе, .....?

11

БОНГО

преди 2 години

До Анонимен 9 И аз съм фен на ХА-ХА, наркотиците му определено са добри!

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 Зеленски що не покаже, че е пичага и не го е страх, да направи една разходка в Донетск на живо във фейсбук. Путин го прави всеки ден, нали. Или руският сатрап се беше скрил в бункера и не допескаше хора на по-близо от 10м. Как ви намират такива ***.

9

Анонимен

преди 2 години

В мига в който САЩ дадат ракети с дълъг обсег, означава че започва 3 световна война. Защото Украйна ще изстреля тези ракети в Русия, а руснака ще скочи и ще обяви цялото НАТО за враг. Знаете какво следва, нали? Дано световните лидери имат малко разум и се спрат, преди Европа да е превърната в пустиня.

8

Анонимен

преди 2 години

Фен съм на ХАХА,винаги умее да напипа пулса ,мойте уважение

7

Анонимен

преди 2 години

Зеленски що не покаже, че е пичага и не го е страх, да направи една разходка в Донетск на живо във фейсбук или там където му е модерно сега! Само някакви монтажи показва!

6

Анонимен

преди 2 години

Но това, че България е сред изключенията за петролното ембарго, няма да попречи цените на горивата да хвръкнат пак, нали?

5

Анонимен

преди 2 години

От самото начало се питах как така комунистите от Запад ,които разбиха идеята за западна култура ,ще воюват с руските комунисти ?Как маоистите от запад ще борят кагебиста в Москва!Всичко ще се спихне като с ковид истерията до новата медийна лъжа!

4

Анонимен

преди 2 години

Тея укри още ли не разбраха, че САЩ ги изпързаляха. Още свастики си татуирайте. А Зеленски вече не знае къде се намира. Украйна е много незначителна държавица и даже на запада му омръзнаха и вече почнаха да се пресещат за собствените си интереси.

3

СЛЕД ДЪЖД

преди 2 години

КАЧУЛКА. СЕГА И ОТ НАТО ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ. НО НЕ БИ. ВАЖНО ЗА БАЙ-ДЪН И ЗЕЛЬО БЕШЕ ВОЙНА ДА ИМА.

2

World Tour Z

преди 2 години

Москва -Kиев - Варшава - Берлин - Лондон - Вашингтон - Токио - Москва