110

Анонимен

преди 2 години

Предадаха се не са прекратили защитата...Предадаха се

109

Хасан Генов

преди 2 години

Ще ги бесят, не бързайте да търсите информация. Грешка беше, че веднага не сложиха оръжие на земята и да развеят бяло знаме, а повярваха на един комик. Ще има трибунал, в момента се търси съпричастност с извършени от нацистите престъпления. Слава кокаине!

108

Анонимен

преди 2 години

Като им свърши попивката след 15-20 а за някои и повече години ще се приберат...

107

Адмирации

преди 2 години

Разстрела им е малко! Взеха да се пречупват нацистите, скоро Киев ще падне! Клатят се фашагите, скоро Полша, ще ги последва!

106

Ламята

преди 2 години

След "евакуацита" се оказа че хохол-армията е съставена предимно от готвачи и шофьори.Ще има трибунал в Мариупол.За тия с татуировките,не хранете големи надежди.

105

Не разбирам много

преди 2 години

Аз слушам истории, как някои от близките са на почивка в Гърция. Едва ли ги вълнува много.

104

12345

преди 2 години

Близките в неведение, каква е съдбата на бойците от "Азовстал"?Как къде, отишли са за рециклиране!

103

Анонимен

преди 2 години

...прекратиха защитата на Азовстал...хахахаха.Предадоха се бе Нело.И сега са пленници.И като такива са им събрали телефоните и таблетите.Хич не ми е жал за тях.Забравихте ли клипа със съблечените голи момчета пред изкопаните от самите тях гробове.А как ги прострелваха в краката и коремите.Украинските съдисти ще си получат заслуженото.

102

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Да повторим пак: НКВД е учило ЕсЕс как се правят концлагери. Руските "герои" и "освободители" от "фашизма" (наричан нарочно така от руската пропаганда, за да не се прави аналогия с национал-социализма, защото звучи (и Е) като Социализъм/Комунизъм), са си сътрудничили с хитлеристите, за да съзадават места за убийства и мъчения.

101

Анонимен

преди 2 години

На брифинга на руското посолствто миналия четвъртък посланик Митрофанова го каза ясно. Първо руските войници ще установят поименно кой от заловените е редовен войник на ВСУ и кой е член на батальона AZOV. Редовните се освобождават, вторите отиват на съд. Това изисква време.

100

Анонимен

преди 2 години

Близките на предалите се войници не трябва да хранят големи надежди, че ще ги видят отново. РусНАЦИте са учили хитлеристите как се правят концлагери. Това е достатъчно да знаете за какво става дума.

99

yoga707

преди 2 години

... отговарям на майките им: намират се в град в Луганската република с име Нов Нюрнберг и ще застанат пред Трибунал. Някои може да преминат в един по-добър свят, други ще излежават дълги присъди като строители. Във всички случаи няма да бъдат в хотели на първа линия край чистото Черно море.

98

Анонимен

преди 2 години

Чакай сега,нали до вчера оня зеленясалият наркоман ни продъни ушите,че *Героите на Украйна* били *евакуирани*а пък сега какво се случвало с тях?

97

Анонимен

преди 2 години

Е, как?!?!?!? Нали Зеленски каза, че са ги "евакуирали"? Не са ли си по домовете вече? Пак ли блядска пропаганда!! КАКВО ПО ДЯВ0ЛИТЕ СТАВА! Кажете ми, че непобедимата украинска армия вече е близо до Москва! Путлеристите се опитват да ни мачкат психически!

96

БС

преди 2 години

Може и влака за Сибир да са взели ?

95

Анонимен

преди 2 години

За тези не се тревожете, Путин ще сепогрижи. А ние кво прайм с еврото???

94

Анонимен

преди 2 години

Добри хора, спрете убиеца путин! Отрежете му петите и го пуснете да си ходи!

93

Анонимен

преди 2 години

Бойците от Азов ще бъдат разменени с руски военнопленници. Нищо друго няма да стане...

92

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Иван Минчов Вазов печели титлата "БАЩАТА НА БЪЛГАРСКАТА ПОЕЗИЯ" ..,а брат му Владимир Минчов Вазов печели ОДРИН! ЦЕЛИЯТ СВЯТ ОЩЕ НЕДОУМЯВА КАК СМЕ ИЗТРЕЩЯЛИ ОДРИН!

91

Анонимен

преди 2 години

Путин крие новите оръжия. Има " машина времени " . Ще връща Русия в XV век !