18

Анонимен

преди 2 години

За какво са им тези награди? В гроба ли ще ги носят?

17

Говедо

преди 2 години

Леприконът е тръгнал да инспектира!А няма ли кой да му каже,че един друг "инспектиращ" вече спря с инспекциите!

16

Анонимен

преди 2 години

В България предалите се ги нарочваха за неставащи, през многото войни които сме водили, явно в Украйна ги награждават за това :)))

15

Анонимен

преди 2 години

На това фото всички са малко неподходящо облечени за сезона. И като че ли има снежец по разните строителни отломки. Нашите мисири даже не си дават зор да сложат нещо по-актуално за фон.

14

В Харков бил

преди 2 години

В Мариупол бил. А като се събудил краката му отвити били.

13

Иван

преди 2 години

"....с помощта от европейските средства..." ?????? Чакай бе смъркач! САЩ те накараха да направиш война , а сега ние ще ти помагаме ?????? Искай от САЩ !

12

Анонимен

преди 2 години

сой е режисьорът на тези филмчета бе? Почти е достигнал съвършенството на Pi Ar Sevi Boiko, която отразяваше години наред "инспекциите" на Тиквата по строящи се пътища. Същата походка с ръце в джобовете, същите хвалби... Разликата е само в този чувал, който са му дали да сложи, за да изглежда по-достоверно. Само дето са забравили, че ако наистина трябваше да изглежда като застрашен, то беше редно и каска да сложи. Но каската явно не изглежда "мъжествено", тъй че са я пропуснали

11

И засвистяха Кинжали

преди 2 години

А тия на снимката с ружетв в джобовете пръстите им после понамирисвали!

10

Анонимен

преди 2 години

Путин в момента е като ония щангисти. Години тренирали, лапали висококалорична манджа за сметка на федерацията и държавния бюджет, и на състезанието, ето вдига щангата, още малко, още малко, още малко, времето минава, желязото тежи, тежи, тежи и накрая фал. После ще чакаме дали тези дето платиха тренировките ще ни включат в отбора за следващото световно. Надали

9

В студиото в Холивуд

преди 2 години

вече са направили и Харков и Николаев и Одеса. Ще се появява през ден. Актьорства си!

8

Какво следва

преди 2 години

Дано Зеленски се е изнесъл навреме, след като е раздал награди или каквото там е дал. Ще бъде голям резил ако пленят и него. Засега на реда е Новодонецк, но и на Харйов ще му дойде времето. По-добре да преговаря за мир. Колкото по-рано, толкова по-малко ще загубят украинците.

7

Анонимен

преди 2 години

Цирк Зеленски с ежедневни представления. А онзи украинец, първият в ляво от Зеленски, с пълно бойно снаряжение, защо е толкова тъмен? Да не би да е афроукраинец случайно или и на суратя си има татуси?

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

В Харков за последно!

5

Анонимен

преди 2 години

Путин да отиде, ама ша го пуцат по дупараната!

4

Адмирации

преди 2 години

Нека се налюбува на красивият Харков, скоро той няма да се намира в Украйна! Ако въобще украйна съществува като отделен субект.

3

хахахааааа.......

преди 2 години

Напомня ми на снимката: фюрер в двора на канцеларията на Райха

2

Анонимен

преди 2 години

А джуджето кога ще се появи на бойното поле?Даже и в Кремъл стои в единият край на една дълга маса.

1

Ужас

преди 2 години

Касапина на Украйна с ново шоу..