38

ВЪВЕЖДАМЕ КОПЕЙКАТА

преди 2 години

И ставаме болярите на Евразия..... Киро и Кокона - за това работят.....

37

Анонимен

преди 2 години

Коце всички познати дето гласуваха за други партии сега ги псуват и ще гласуват за Възраждане. Говорих им преди време ама не слушаха. Сега когато ножа опря до кокала започнаха да се осъзнават. А специално харвардския измамник какви псувни изяжда от неговите избиратели и идея си няма. Успех на изборите!

36

Анонимен

преди 2 години

По-добре е лев със злато и излезем от ЕС, за да се спасим от хиперинфлацията на еврото.

35

Wc

преди 2 години

И ВАВ КРАЙНА СМЕТКА КАКВИ СТЕ ВИЕ ДЕТО ПИШЕТЕ ТУК...АВРУПЕЙЦИ ИЛИ ЕВРОПЕЙЦИ.БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ! ОСТАНЕТЕ СИ ЧОВЕЦИ

34

Анонимен

преди 2 години

Единствените чиято присъда ще бъде тя знесена с въвеждането на Еврото е на рушьофилите и тя е доживотна почивка в путиновият рай - казват било хубаво.

33

Анонимен

преди 2 години

Не е важно човек дали е за Възраждане или против. Важното е като в демократичните държави всеки един българин да си каже мнението на референдум. Така се прави по белите и развити държави. Който го отрича очевидно е за диктатура и тоталитаризма не му е чужд.

32

Анонимен

преди 2 години

Добре де защо няма, референдум или от американското посолство не дават

31

Анонимен

преди 2 години

а така коце изработи си Руското спонсорство не си трайкай - копейките ще потекат

30

Анонимен

преди 2 години

Тоя ако дойде на власт ще се върнем в средновековието.

29

Въпросче от Дознател

преди 2 години

А ВАШИЯТ ДЕПУТАТСКИ СЪПРУГ ИЗПАДНАЛ ХУДОЖНИК ТАТУИРОВЧИК ОТ СТАРА ЗАГОРА КАТО ПРОДАВА НАРКОТИЦИ В ЕВРО ЛИ ГИ ПРОДАВА ИЛИ В РУБЛИ ??? ЗА ЕДИН ПШРИЯТЕЛ ПИТАМ :))

28

ПростотоКиро

преди 2 години

Какво е Норвегия? Една бензиностанция без ракети.

27

От 11

преди 2 години

До До 21Май твоят интелект не ти позволява да обясниш... ))) Сигурен съм, че го разбираш, но не искаш да ни отваряш очите! Нека така да го кажем :))))

26

Анонимен

преди 2 години

заплати, доходи, пенсии, спестявания. Въвеждането му ще доведе до двуцифрена инфлация, която ще надхвърли тази в Гърция>>>този не е нито финансист, нито икономист и трябва да го съдят за всяване на паника!

25

Анонимен

преди 2 години

Проблем не е толкова превалутирането колкото това че после ще им се молим за пари и ще ни извиват ръцете с какви ли не извратени работи. Ще ни налагат начин на мислене и поведение, ще прокарват чрез парите антибългарски и антихристиянски закони. Отделно че после ще задлъжнеем толкова много че няма оправяне. За нищо на света не трябва да се допуска еврото.

24

Нико

преди 2 години

29 ти си луд бре братко!! Норвегия????? Момче това е една от най богатите страни в света Огромна износителки на петрол За какво и е евро А и не е длъжна НЕ Е ЧЛЕН НА ЕС!!

23

Анонимен

преди 2 години

До До 21/31 "Да и на банкнотите пишеше банкнотата е обезпечени със злато във всички активи на банката" БНБ нямаше никакво злато, а "обезпечението" го видяхме с три държавни фалита. Мдааа. Само баламите вярваха на тия глупости.

22

profetey

преди 2 години

Не съм за Възраждане, но това решение го подкрепям - не казва "не" на еврозоната, а да има референдум. Нещо което другите политици не са склонни да направят. Да се види сега депутатите от другите партии дали ще подкрепят инициативата за референдум или ще продължат да вземат подобни важни решения без да се допитват до гражданите.

21

Анонимен

преди 2 години

Интересен факт: Хората, които най-много мислят за Путин и Русия са русофобите, на 2-ро място са русофилите и на последно нормалните българи, които се интересуват от това как на тях ще се отрази еврото и не мислят за Русия.

20

До 21

преди 2 години

Да и на банкнотите пишеше банкнотата е обезпечени със злато във всички активи на банката а в днешните банкноти него пише защото са хартий

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 какво да ти кажа...интелекта ти..........не ти позволява да разбереш....