331

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

И КАКВО СТАНА? НЕКАНЕНИТЕ НАВЛЕЦИ КОМАНДВАТ В БЪЛГАРИЯ.ЕДНА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ С.А.Щ. И Е.С НЕ Е ДЪРЖАВА А ПРОКЛЕТА КОЛОНИЯ.

330

Анонимен

преди 2 години

До до 382 от славянин "окраинците са ... " Я бе, другарю, кажи кои според теб са "славяни". Нека да чуем, кои са тия, които според русофила може да се "кичат" с това "заглавие".

329

Анонимен

преди 2 години

Изборът е техен, за нас българите и това няма...

328

Анонимен

преди 2 години

До Само питам Той моментално забравя за "славяни" щом трябва да брани интересите на монголо-татарските нацисти в Кремъл. Дори и ника му е фейк, като целия живот на русофилите.

327

Анонимен

преди 2 години

От ЕС отпускат по 8 евро за ден на украински бежанец.. Няма да обсъждам защо не отпускат по 8 евро за бежанци от Афганистан или други страни. То е ясно. Мисълта ми е, че когато Киро се изсили да дава 43.70 лв.за ден на бежанците, го направи не защото е очаквал да се върнат парите от ЕС,а за да спаси бизнеса на близки до ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОТЪВАНЕТО хотелиери. Но се оказа, че за ден на 100 000 бежанци е почти 4.4милиона лева. За месец струва над 130 млн.лева. Киро и Кокорчо изтърбушиха България.

326

1

преди 2 години

Който не иска,да заминава в Москва.

325

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов България помага Украйна да остане демократична, но не ме учудва, че неуспял комсомолец ТКСЗар така обича думичката "слугува".

324

славянин

преди 2 години

Абе местните фенове на бандеровския национал-сатанизъм уж пращят от любов към бандеровските бегълци ама не ги приютяват в къщите си и апартаментите си ами искат целия български народ да им плаща почивката в 5-звездните хотели! Защо така бе, любящи феновe на бандеровците!?

323

Истината

преди 2 години

Русофила е менте българин измислен и култивиран от руските де*генерати с цел да постави България и българския народ в подчинение и покорство спрямо руската коч*ина.Никъде по света няма такова явление, като организираната русофилия, чието кредо е:" *** на руски zzадници е върховна проява на патриотизъм.

322

Анонимен

преди 2 години

Че те не са със чувство на бежанци,те едва ли не се държат като,че ние сме им длъжни да изпълняваме всичките им желания!!!!

321

Анонимен

преди 2 години

Кирил, ако иска да го запомнят, трябва да направи хотелите работилници за ВСУ. В ресторантите може да се шият платнища, а в дворовете ремонт на танкове. Така и укрите ще помагат и заслужат хотела.

320

славянин

преди 2 години

Колко от местните фенове на бандеровския национал-сатанизъм са приютили в домовете си клетите бандеровски бегълци!? Май единици!? И защо така бе, техни фенове!?

319

fd

преди 2 години

сащ да глсасуват сега нови 40 млрд и да настанят бежанците в 5 звездни хотели в Маями

318

xoxo

преди 2 години

Няма руски терористи в Донбас,има руски сепаратисти.След като сепаратистите в Косово получиха автономия,значи и сепаратистите в Донбас имат право на такава.Хайде баста,като има за едни,ще има и за други.

317

-_-

преди 2 години

Правителството не се грижи за народа си, че за украинците ли ще се грижи..

316

Анонимен

преди 2 години

Варна пламна от сифилис, СПИН и радиация. Чайките я носят от масква. А ще става и по- лошо лятото. Не ходете на море, ако ви се живее.

315

Анонимен

преди 2 години

САЩ няма ли да проявят солидарност и да им махнат визите, може да ги настанят в слънчева Калифорния и там има доста прилична леглова база.

314

Анонимен

преди 2 години

Всички да ги няма.

313

Анонимен

преди 2 години

До до 345 от славянин "Русофилията е нормалност, джендрастче," Личното ти поведение показва какво русофилите разбирате под нормалност, но понеже и друг път съм те срещал, само ще цитирам едни твои думи "ще чакам да ме мобилизират, да ми дадат оръжие и да почна да трепя такива като теб!" Това са русофилите, готови по знак на Кремъл да трепят българи, само защото последните не са готови да се подчиняват на руските нацисти и техните "желания".

312

Анонимен

преди 2 години

На се местят, защото искат плаж и живот на почиващи, подиграват с нас, които им плащаме престоя у нас и допълнително ядем дебелият с увеличението на цените. Правителството не се грижи за народа така, както за тях. Резил!