167

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли на тази глупост ? Преписано от главния пропаганден инстурмент на Украйна. Печелят, затова губят територия.

166

РОДОЛЮБЕЦ

преди 2 години

В България руската армия ще претърпи срамен разгром и ще бяга на куц крак.

165

Асен

преди 2 години

САЩ предупреди Украйна да не навлиза в руска територия

164

Анонимен

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ ЯДАТ БОЯ КАТО ТЪПАНИ В УКРАЙНА

163

Те обичат Русия

преди 2 години

Точно чеченците наричат "шейтани"(дяволи) хората, които ги набутаха в Чеченската война и разказват потресаващи неща, чеченците обичат Русия, плачат от умиление по СССР и Русия, факт, дори се молят за доброто на Русия!

162

Изключителни тъпаци

преди 2 години

Според британското разузнаване нацистите от Азов се евакуираха, а не се предадоха в плен.

161

Анонимен

преди 2 години

"Според британското разузнаване елитните въздушно-десантни сили на президента Путин..." ------------ Според британското разузнаване Ирак имаха ОМП и щяха да ги ползват - точно това бе причината за войната в Ирак, където повече от 1 Милион мирни жители бяха убити. Второ, руската армия е на Русия, а не на Путин - това са клишета предназначени за изключително пpoсти хора.

160

Те обичат Русия

преди 2 години

До до 226Русия не е водиа война с никой, други водиха войни и откъснаха маса територии от Русия, териториите Грузия,Абхазия, Чечня, които си изброил, са руски и винаги са били руски, но ги откъснаха от Русия, чеченците плачеха за СССР,Русия, плачеха и се молеха, след това се молиха за Путин да пребъде и управлява, защото се страхуват именно отново да не ги набутат в конфликт, те плачат за Русия и се молят за Русия, да ти покажа и чеченска депутатка, какво разказва в Тубата, ако не вярваш

159

Ебмти

преди 2 години

Според русконо разузнаване Парното скача с 40% от 1 юли, с 3,3% се увеличава цената на тока.

158

PG

преди 2 години

Според британското разузнаване украйнците са пред Москва,а руската армия е в колапс,смешни сте вече с тези информации

157

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименГлупости, руснаците не очакваха съпротива и в началото нямаха адекватни заповеди. Веднага щом видяха, че реално какво става маските паднаха и почнаха да стрелят с каквото могат, за това и всеки "освободен" град е в руини. Първо стрелят по сградите и евентуалните позиции и после гледат дали има оцеляли цивилни. Снимат и доста фалшиви клипчета, на които се правят на спасители, които са толкова зле режисирани, че на всички им е ясно, че става въпрос за фарс.

156

Анонимен

преди 2 години

абе като чета умата Н.Х. разбирам ,че е въпрос на няколко дни е урковците да превзмат москва е гати безхабетието , това написаното по горе е в розовите фантазии на НАГЛОсаксонците

155

Анонимен

преди 2 години

https://youtube/shorts/YCrPeOLtuHk

154

до 226

преди 2 години

Наивен си до безкрайност. Русия от 30 години не е спряла да води войни със съседите си. Няма приина да мислим, че сега ще спре. Преди украйна бяха в Грузия, Абхазия, Чечня... Сева вече настъпват на запад. Следваща цел ще са Молдава, Прибалтийските, Полша. Това е агресивна държава с агресивни хора. Винаги воюват с някого. Няма да спрат.

153

Само питам

преди 2 години

Кое е по-отвратително руснаците или техните доброволни роби?

152

Наблюдател

преди 2 години

Русия е грешка на историята, която скоро ще бъде поправена!

151

Хохо

преди 2 години

Тази измислена държава ще изчезне. Ще бъде поделена между Русия и Полша.

150

Жуков

преди 2 години

Това разузнаване преди 20 дена анализираше пълен погром на руската армия но явно нещо там гледачките не хвърлят боба както трябва

149

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ако искаха, само за няколко дена, можеха да превземат Украйна, но те чувстват украинците като свои близки, те са един и същ народ и затова руснаците настъпват леко и внимателно, но това ги забавя. Тази война е братоубийствена, брат убива брата, затова трябва Зеленски да си ходи, а Украйна да се върне към Русия и да няма повече конфликти в Европа изобщо!

148

Бай хой

преди 2 години

Както всеки ден пишат за победите на укрите един ден ще трябва да напишат че капитулират!