61

Анонимен

преди 2 години

Аз съм радостен. Не ми дреме за ***. Това е стока те имат зор. Се едно Аз да кажа на моите клиенти от утре няма да ви дам продукт:))) Трябва да съм луд да се самоубия:) Това беше тотално неуважение към България и няма място за приказки. Всички да минават на ток и зелена енергия.

60

Анонимен

преди 2 години

Шмекера за тази година ли беше уговорил по-евтиния газ или направо със самолетите ще дойде

59

ЧСИ

преди 2 години

До Извинете меСупер си ти, може да не плащаш парното и ЧСИ-то няма да има какво да ти вземе, ако ти е единствено жилището. Това като съвет....

58

Анонимен

преди 2 години

Хора, дайте дружно да се откажем от парното, ако трябва ще помръзнем една зима, но или ще фалира тази черна дупка или ще се преструктурира, така че да не ни гълта 1/3 от доходите!

57

Анонимен

преди 2 години

Що не сте радостни бе, нали правим гадно на Русия, що се оплаквате от високи цени, да не сте руски шпиони

56

БСП ВИЦЕТО

преди 2 години

Докъде я докарахме с тая промяна.....

55

Шалом Дениъл Лоурер

преди 2 години

Шекелите Дрънкан, Дрънкан в Джобчето ми!

54

Анонимен

преди 2 години

Фалшиви новини - Кирето е договорил по-евтин газ и парното няма как да се увеличи. Нали така беше? Или?

53

Анонимен

преди 2 години

Нищо. Нали така наказваме лошия Путин и го плашим с чутовния си подвиг да не му щем газта и нафтата. Това ще ни топли в дългите, тъмни и студени месеци.

52

Аптекар

преди 2 години

Вазелина е включен в цената.Не се жалвай те. Октомври се мажете обилно ОБИЛНО.

51

Фактите Говорят

преди 2 години

при Бо Тик Вун, газа беше 30 лева, сега е 162 лева?! 50% e нищо, увеличението трябва да е поне 600%, за да компенсира новата Цена на Американски Газ!! Освен това Американски Газ имаме купен наличност за под 1 Месец лятна Консумация, така че след това дори не е ясно от къде ще вземем още газ... цената ще скача всеки месец, поне с 200-300%...

50

Анонимен

преди 2 години

Когато плащаш ток половината пари остават в България. При плащане на газ всичко отива в рашистан. Ние като общество нямаме кирияя да ползваме газ. Осъзнайте го това. Трябва да плащаме ток и от парите там държавата да развива термална енергия или да дава пари за соларни системи. А не да кихаме 2 милиарда долара от общите ни пари на оня лудия. Че и накрая да ни спира газа.

49

Анонимен

преди 2 години

49: робски мозък - да ти позволят? апартамента е твоя собственост или не е? какво позволение, вземи им се помоли и направи една баница ако искаш

48

Dark Net

преди 2 години

Интересно ми е какво ще стане ако някой обяви награда за главата на този Кремен Георгиев и на такива като него? Дали ще се намери куражлия да изпълни поръчката?

47

Ако искат...

преди 2 години

Ако искат и 500% да го вдигнат... Само да ни позволят да им изрежем тръбите и да правят каквото искат.

46

Евроатлантик

преди 2 години

Българските пенсионери които вземат цели 370 лв. минимална пенсия няма да усети поскъпването на цената на парното.

45

Анонимен

преди 2 години

Аз парно неползвам. Не ме 1беее. Софиянци да се научат ,че имаме електроника централа и да е ползват . Гумени глави.

44

Анонимен

преди 2 години

Е как така?! Нали идват цели два американски танкера с "няколко пъти по-евтина" газ от руската? Благоволени от братята американци и лично уредени от Кирето. Аз очаквах намаляване на сметките за парно. Пък то...

43

Муахаха

преди 2 години

еми бедните да ду хат супата, тоз месец 50% следващият 500%...

42

Анонимен

преди 2 години

Проблема е трупан с години и влияние му оказват и световните събития и повишаване цената на газа в световен мащаб. Но умствено 0граничените хора нека си плюят по Кирчо и Кокорчо. Защо толкова години тези дружества не са инвестирали в подобряване и осъвременяване на системите си.