52

Българин

преди 2 години

До АнонименАнонимчо !! Гл У ПА во русначе !! Продукт на алкохола !! Българите имат хилядолетна държава но вие никога не сте имали и няма да имате !!Вие сте разнородна збИр ЩИ на от всякаква Пас ми на събрана от мизерията на едно място !! Но ти си потвърждение на това че до когото се докоснат руснаците или москалята го чака глад мизерия тъмнина и средновековен терор !! Така че ни яш салама на нас българите !!

51

Анонимен

преди 2 години

Оооох тея руснаци кога ще победят че да идват да ни освободят от нахалните укри бее :(

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 "Изхвърлете всичко руско от къщи" То има ли някой нормален, който още да не го е направил? :))) Трябва или много да си го закъсал за пари, или да си нямаш представа колко е напреднал света, за да ползваш каквото и да било руско (включително и водка). :))))

49

...

преди 2 години

Епа афганистан, талибан шойго шойго! Само това мога да ти кажа! Инак можеш да си го сметнеш и сам де, ама навремето в афганистан ви разсипаха едни талибани дето нито можеха да пишат нито можеха да четат! Направо ви пръснаха задните части благодарение на едни американски ракетки! е сега тез пак имат американски ракетки, но за ралика от талибаните имат и интернет и могат и да пишат и да четът! Та не басно ами и тука май май са почнали да ви го вкарват! Та така!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Егати великата сила. Ние щяхме да сме завладяли цяла Европа със 150 000 души армия. Пратете ни 10 000 руснаци, да завладеем Македония и Румъния и да ви покажем как се прави блицкриг.

47

Анонимен

преди 2 години

При руската военщина не се цени нищо, човешкия живот е консуматив.

46

Анонимен

преди 2 години

До Z+V=R Купил си си истински немски клещи и те са се счупили? :))))) Цирк. Я сподели, от коя германска марка са били (магазина никого не го брига, тук няма едри акционери). Руската ти ютия освен да изгаря дрехи друго може ли? :)))))

45

Богомил

преди 2 години

Ееее, както винаги Русия обича да е прави всичко по-братски, миролюбиво да освобождава народите от земята и историята им, както и от терористите там, несъгласни с това.И при нас дойде Дядо Иван и взе Северна Добруджа,за да я защити благородно, 32 тона злато за братската помощ, а по-голямата част от България остави под хуманитарната грижа на поробителите ни, както се беше договорила преди войната. Русия винаги спазва договорите и мира! Винаги!Каква "славянска" душа, от Буча и Мариупол?!

44

Анонимен

преди 2 години

Войната вече е свършила, но никой няма да ни го каже, докато не си разпределят териториите помежду си. После вече ще е късно.

43

Z+V=R

преди 2 години

До 34 - Защо? Че то работи! За разлика от некои нови неща! Имам руски клещи от 35 години, а новите ми такива (да не казвам от кой магазин ги купих), ужким немски - се строшиха и ги изхвърлих. Имам и руска ютия пак от 35 г., докато нова, която си купих преди 3-4 год изгоря! Вива руското!

42

Анонимен

преди 2 години

Украина е чао-чао!

41

Асан

преди 2 години

Новорусия е руска още от Петър Велики от Харков до Одеса :)))

40

Анонимен

преди 2 години

Най- интересното е, че българите, които даже си нямат и държава, коментират висша политика.

39

Асан

преди 2 години

Военните действия в Русия или в измислената държава Уркайна :)))

38

Striker

преди 2 години

Ахааа, сега разбрахме! Добре, че беше тоя монголоид да ни обясни, хохиххи! Сигурно и 30-те загинали о-р~k-и, и те са умишлени, а?! :)))

37

Анонимен

преди 2 години

Не призна, а ви даде информация..... Не се било бавело умишлено, а се бави умишлено! Ей, не четете и не слушате, бре!

36

До 36

преди 2 години

Веднага отговор, понеже не хуманната война на руснаците в афганистан се проточи 10г та зарова така!

35

Анонимен

преди 2 години

Тука пак са плъзнали некакви над-човеци... и кое над-човешкото у вас, сигурно че се опитвате да раждате като жените ... иначе интелкта на хлебарката е недостижим за вас.

34

Анонимен

преди 2 години

"Руските сили вероятно ще се сблъскат с продължителни битки в градовете, ако успешно обкръжат Северодонецк" _____________________________________________ Това изречение е писано в началото на миналия месец, защото днес настъпващите от изток руснаци са в Лисичанск, който е разположен западно от Северодонецк.

33

Анонимен

преди 2 години

Що ве , ''хуманната'' война на щатите във Виетнам , защо се проточи 20 години ?