71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 "В края на май обърна палачинката." Ако беше функционално грамотен, щеше да знаеш, че двете изказвания не само, че не си противоречат, ами позицията му се е втвърдила и сега вече САМО среща с Путин според него ще има смисъл.

70

Мдааа

преди 2 години

Най вероятно след генералната капитулация... и то само на снимка!!! Иначе кой си ти да се равниш с Путин!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Стига да останеш жив )

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 "Русия да си чисти фашистите в Русия." Как да стане, като са в Кремъл? Шефчето на "Вагнер", например, е с татуирани нацистки символи, включително на СС. Да, същия "Вагнер", който е частната армия на Путин.

67

Анонимен

преди 2 години

Това е тежка форма на шизофрения. В края на април Зеленски: "Без преговори с Путин няма да бъде спряна . Готов съм за среща с Путин". В края на май обърна палачинката. Последният украинец да загаси лампите в Украйна!

66

Анонимен

преди 2 години

А ти кат си чешеш газа да не би да си шмъркал с него или нещо друго?

65

Анонимен

преди 2 години

Русия да си чисти фашистите в Русия. Едва ли след този вандализъм, нямащ нищо общо с мотивирана военна операция, Русия ще може да възстанови разрушените градове в Украйна. Добре, тръгнал си уж да освобождаваш рускоезично население, а в същото време съсипваш домовете на тези хора. Какво е това "освобождение", като разрушаваш всичко. Изводът е, че си отишъл там да унищожаваш земя и хора, а хвърляш в пространството благородни приказки и обвиняваш НАТО и ЕС че ти пречели да унищожаваш с лекота!

64

Шоуто на зеленски

преди 2 години

Всяка вечер това лице като се нашмърка се появява по телевизията и ръси простотии. Да вчера разправяше, че войната няма да спре, днес иска среща с Путин. Путин с нарко ***, продажни човечета не разговаря!

63

Bob Marley

преди 2 години

До Анонимен 74 Aз пуша МАРИХУАНА. Както правят тия на запад. Или на твоята "демокрация" не и изнася?

62

Анонимен

преди 2 години

Интервю с Андрей Богдан (шеф на кабинета на Зеленски 2019-2020) - На Путин не му е нужен Донбас, но 2,5г. нашият президент тича по света и "забива стрелички" по Путин, публично, снима си видеа и кани Путин на срещи в Йерусалим, Рим...; Натяга се за сpещa пoследните 1,5г, а Песков му отговаря - "За какво да говорим с Вас?"; Толкова да девалвираш като човек, че да откажат да говорят с теб... Как може с т'пата си актьорска игра да девалвираш по такъв начин, високото звание - Президент на Украйна...

61

Анонимен

преди 2 години

Интервю с Андрей Богдан (шеф на кабинета на Зеленски 2019-2020) На Hормандската среша Путин също искаше да се реши казуса ДНP, но при нас трябваше да се промени конституцията; И тук проблем - кой взима Зеленски на сериозно? Той се изпокара със всички лидери на партии и никога не успя да събере достатъчно гласове, за да успее да промени Конституцията и за да изпълни точките по Минск-2.

60

Анонимен

преди 2 години

Страх тресе кочинаmа на Зеленски. Шубето е голям страх.

59

Анонимен

преди 2 години

До Bob Marley "Toй путинистта вика наркомани на другите, ама не може и час без цигара и седмица без да се напие като ***. Иначе другите били наркомани....." И за разлика от тези, на които казва наркомани, той НАИСТИНА злоупотребява със субстанции. Не ми се мисли каква част от хората, които пишат за Зеленски "наркоман" (доказан руски фейк), пият ВСЕКИ ДЕН, а вероятно голяма част от тях и пушат поне марихуана.

58

Анонимен

преди 2 години

Интервю с Андрей Богдан (шеф на кабинета на Зеленски 2019-2020) при Гордон (може би най-известния украински журналист) Имаме голям проблем в държавата; не разбираме, че Зеленски не е излязъл от ролята си в "Слуги на народа"; Продължава да играе тази роля, всички казваме, че лъже постоянно, но той не лъже , а играе постоянно, той снима филм, но ние живеем в този филм; За него е важно да се xapeca на своите господари без значение от цената, която ще плати народа.

57

Bob Marley

преди 2 години

Toй путинистта вика наркомани на другите, ама не може и час без цигара и седмица без да се напие като ***. Иначе другите били наркомани.....

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 "както казах" Шефовете ти го казват това, не аз. Явно те са "завършените". Прочети изказванията на Рогозин.

55

МНЕНИЕ

преди 2 години

Появяването на Зеленски в новина , предизвиква реакция на хората същата като се появи Плевнелиев , Паси и Иво Инджев .

54

Анонимен

преди 2 години

До Пък "А пък Путин не би се срещнал с наркоман." Значи няма проблем да се срещне със Зеленски. :)

53

Анонимен

преди 2 години

Мнооого русофил, ва! Времето лошо и много дъждовни червеци изпълзяа от дупките си!

52

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДо 50-както казах -ЗАВЪРШЕНИ !!!