65

Анонимен

преди 2 години

Интересно

64

При бай Тошо

преди 2 години

навремето газ нямаше . Ама хубав хляб имаше. Фурната квартална с дърва я палеха и хляба само с брашно и жива мая го месеха.

63

Анонимен

преди 2 години

Първо господине кажи за цената на газта от танкерите - големият успех. Второ нищо нема да се получи от нула ДДС за хлеба - ще стане същото както с олиото и дървата за огрев.Щом не може да измислите нещо свестно копирайте поне мерките от Гърция или Турция.В Гърция диференцирано ДДС , в Турция нула ДДС за плодове и зеленчуци.Лекарства в пъти по евтини от тук.Хайде ходете си и вие заедно с ПП.

62

Хлебар

преди 2 години

Чудесно ще ми дойдат тези 20% екстра в джоба, не съм и очаквал, че правителството ще ми направи такъв подарък върху и без това огромните ми печалби. Дори обмислям, след връщането на ДДС-то след година на 20%, да увелича цената с оправданието, че отново се е вдигнало. Цялото ми семейство до гроб ще гласува само за БСП - благодаря ви!

61

До 85

преди 2 години

Така разсъждават ... ДДС-то на хляб 2 лв е 33.33 ст в период, защото данъчната основа е 1.6666 лв в период, а не 2 лв. 2 лв е крайната цена с включено ДДС.

60

Анонимен

преди 2 години

Най скъпото в хляба е торбичката на хляба и скобичката. Желязото поскъпна и от там цената.

59

Анонимен

преди 2 години

Те ли не знаят коя газ е по-евтина? Другарите от БСП говорят ,като че ли са деца. Ами да питат Израел например.Те нямат тръби за газ, а са на бутилки...

58

Анонимен

преди 2 години

До 87:БСП гаранция няма да искат да се целуват с Путин.Това,че не искаме война с Русия не означава,че ги подкрепяме.Просто не искаме никакви конфликти.Преди тази война в Украйна тук в България хич не се говореше за Путин и Русия.Ние българите не сме много наясно какво е там.Вие украинците сте повече наясно.Тук бяхме далече от Русия и не ни интересуваше.

57

hasmokar

преди 2 години

Хабер от доказани крадци не чекам, само магазина.

56

Хляба бате

преди 2 години

В хляба има предимно вода ,въздух и овкусители. Кое от всичкото това ще поевтинява ?

55

До nn 73

преди 2 години

Имат нужда от една лека временна забрана за износ и цените ще се нормализират а и няма да ядем вносна фуражна пшеница.Многп са алчни и нямат и грам национално мислене.

54

анонимен

преди 2 години

До Хипотетично ами при 20 % ддс 20 стотинки на 100 ст,а при 200 ст -40,май,май

53

РМС

преди 2 години

Укриването на данъци от българския БИЗНЕС трябва да се криминализира !

52

Анонимен

преди 2 години

Ще ги махнеме.Наистина саи.Обаче и СССР не искаме.

51

Като бях дете

преди 2 години

1 кг черен хляб струваше 16 ст., Добруджа - 24 ст., а белият - 36 ст.

50

Анонимен

преди 2 години

Бай Тошо с една целувка със СССР ви осигуряваше безплатни горива и хляб за цяла петилетка, а тези сегашните еврейски некадърници ще ви уморят от глад и ще ви вкарат във война с Русия. Махайте ги тези глупавиХарвардци.

49

Котарак

преди 2 години

Хлябът няма да поевтинее, но бирата и виното ще поскъпнат. Гарантирано от Киро балтона!

48

СМЕХ....

преди 2 години

АБЕ, още не станал, 1,60лв.....ама и да стане ще е за 2-3-дни на промоция....и после над 3--лв.!!!!КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕНТИ, ЗА БАЛЪЦИ.... ХАХАХААА.....!!! СТАРИ НОМЕРА...!!!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Е нали се сещате как ще падне хляба с нулево ДДС - точно никак. Даже вече виждам репортаж, в който сладичка репортерка пита як охранен хлебопекар - Вие свалихте ли цената на хляба? А той отговаря - Е няма как да го свалим, всичките ни суровини са толкова скъпи, преди мярката даже бяхме на загуба, за чест и слава работихме. Даже и сега едвам си покриваме разходите, изнемогваме, гладуваме!!! Такива ми ти работи.

46

До 52 от 38

преди 2 години

Не съм казвал, че тея са по добре от Боко или по зле. Казах, че няма производство, няма надежда. Имаш лодка с дупуи. В тихо море плува, в буря потъва. Има ли значение кой е капитанът при положение, че лодката е с дупки.?!