121

Анонимен

преди 2 години

Какво олио 5 евро в Гърция бе шмаатарок. 3 евро е олиото, ама там минималната пенсия не е 200 евро , а 800

120

Пп

преди 2 години

С -14000 лв заплата без бонусите и комисионните и мен не ме бьрка хляба да е-5 лв или бензина както станаха доматите

119

Анонимен

преди 2 години

Всъщност идеята да се гласува за Янев,никак не е лоша.Той е интелигентен,спокоен и балансиран.Омръзна ми тиквата всеки ден да ми се кара от телевизора,като че ли аз съм виновен,че вече няма кой да му пълни чекмеджето.

118

Анонимен

преди 2 години

Като стана дума за бедните швейцарци. Там литър бензин е 2 франка, а заплата е 4 хиляди нето. 2 хиляди литра с една заплата, а при Кирчо с бонусите паднахме до 400 литра. Само 5 пъти по ниска покупателна способност. Лошото е че преди година можеше да си купим 600 литра със средната заплата, а сега 400. Промяната е към много лошо, не към лошо.

117

Анонимен

преди 2 години

До рЗа теб са подходящи предложенията и политиките на въпросните десни партии заради споменатите от теб работа и заплата , които имаш. За много други българи не са , защото ситуацията им не е като твоята. Ако това продължи за тези хора( да останат в същата ситуация) , как политиките на десните партии ще станат популярни , както твърдиш , че ще стане в един момент? Житейските ситуации са толкова различни , че хората не могат да се разберат, а всички те са с право да гласуват.

116

До 109

преди 2 години

Олиото у нас сега е 5 лева,а в Гърция 5 евро.Ходи да си го купиш от там,щом тук цената не ти харесва.

115

Анонимен

преди 2 години

до 122 ... Той и Мъск живее под наем, горкия

114

Мда

преди 2 години

Мерките с две думи са всеки да се спасява как може

113

До 120

преди 2 години

Поне имаме перални с които да си измием гащите

112

Анонимен

преди 2 години

Лелеее като слушаш на кирчо фенчетата, изкараха , че швейцарците са по зле от нас. Няма такъв смях.

111

До 112

преди 2 години

А в Европа и Америка повечето хора живеят под наем,защото не могат да си позволят собствено жилище,дори да го изплащат 30 години.В богата Швейцария можеш да го изплащаш 100 години,т.е и твоите наследници,ако искаш собствен дом.Според теб тия държави трябва да са пропаднали,нали?Ха,ха,ха!

110

Привет от Лондон

преди 2 години

Ама и вие в Бг сте едни ливади ! Оставихте се да ви метнат миналата година на няколко пъти, а сега ревете. Ми те тези несретници - толкова си могат. Има една много хубава българска поговорка по този случай - Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава ! Затова - другият път мислете малко повече !

109

Анонимен

преди 2 години

Глад, мизерия и бездомие! В щастливият Запад е така - идете в Осло, Берлин, Париж, Лондон - пълно е с мизеерници на помощи! И бездомни! Свиквайте, това е нормата! Зануляването е в ход.

108

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко години за 100 хиляди лева можеше да си купиш двустаен , сега и с 200 хиляди не може да си купиш. Тоест работиш като роб и само те лъжат, че ти вдигали доходите, докато всичко друго е литнало в космоса.

107

Предложение

преди 2 години

Здравейте, искам да направя едно прелоцение. Предложение : предлагам да гласуваме за проекта Янев да ни оправя, то се видя, че проекта Петков не ни оправя както трябва.

106

Ха ха

преди 2 години

Мисля , че за инфлацията са виновни - бойко , путин и извьнземнитеНо киро и асан в никакьв случей те са честни и почтенни момчета

105

Анонимен

преди 2 години

Моля скрийте мерките от гърците и другите истински европейци! Ще ги уморим от смях!

104

Анонимен

преди 2 години

Колко стотинки ще е проклетата отстъпка за ГАЗТА?!?!?!

103

До 81

преди 2 години

12лв са си 12 лв., ако наливаш по 50л. с толкова ти е поскъпнал А95 за последните 6 месеца. Не може хем небето да пада заради цените на бензина, хем в същото време да бъде недостатъчно и гавра ккогато върнат цените на предишните стойности - може да мрънкаш само за едното, избирай за кое

102

До 105

преди 2 години

Знаеш ли кой е виновен за разликата?Спекулантите.Близките до Боко фирми,които умишлено надуха цените на олио,бензин и всичко останало.И това беше доказано,гербер смотан.