36

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията няма да спре докато не настане криза !Инфлация не се бори с харчене и потребление защото колкото повече помощи се раздават от държавата те раздухват и увеличават още повече цените и самото поскъпване-получава се спирала-държавата дава пари на хората под различни схеми както е в момента ,те продължават да потребяват все по-ограничено количество стоки и услуги и цените качват още и още и още-затова това правителство трябва да си ходи -с тези заеми,с тези харчове инфлацията хвърчи още

35

А пък има Българи

преди 2 години

Които се готвят за почивки по Гърция и други знайни и незнайни екзотични дестинации. ДА СЕ ВЪВЕДЕ ТАКСА И ДАНЪК ЛУКС в противен случай работещите бедни роби ще погинат и после кой ще бачка и работи черната нископлатена работа за чорбарите?

34

hasmokar

преди 2 години

Леба на село веке 1.70, преди малко над мен прелетя транспортен "литак" и с нашите данъци за Украйна. А ние все чекаме задокеански реципрочни визи, но ни редят на позорни интервюта. С наште камъни, по главите ни!

33

Анонимен

преди 2 години

Българино, ти дари ли си заплатата на украинска мутреса с жип?

32

Анонимен

преди 2 години

На страха очите са големи.На някои им се привижда 200% инфлация.Я извадете компенсациите и ще получите реалното поскъпване.Тоя,дето ви надъхва защо не се погрижи за вас,а ви остави най-бедни в ЕС,докато той пълнеше чекмеджето?

31

Анонимен

преди 2 години

Време е всичката *** от прованса, бачкаща зад волана на баничарката и по складовете в София за 2-3000лв. да се замисли да се върне по родните места. Тези пари в града не стигат за нищо. И без това там къщите им пустеят. Вече има 4g/4g+ навсякъде и интернетът е прекрасен и на село и спокойно може да се изказва любов към Путин. Гледа се на село градинка и цените не те интересуват. Отрочето ще ходи в най-близкото училище. И без това отрочетата на провансаджиите са бъдещи берачи на малини.

30

Възраждане

преди 2 години

При толкова много държавни личинки и Телкове постоянно искащи пенсии и увеличения Ганчувото му е отредено да се учи по трудният начин.Ще бори инфлация с увеличения на пенсии и залати, докато накрая народа няма да може да издържи си плати тока и водата и не излезе за да изколи помийнатаяма с чифутскислуги на Фащистан

29

Анонимен

преди 2 години

Толкова е в Европа и сащ дефакто откакто почнаха да налагат санкции и ответния удар на Русия газ срещу рубли. Евроджендърите издържаха точно 1 месец и оттново дадоха зелене светлина за закупуване на Руска газ. Сега стана ли ви ясно, че нищо не могат да направят на Русия нашето правителство ако не вземе адекватни мерки рискува да бъде линчувано.

28

Анонимен

преди 2 години

Отново глупости - инфлацията е поне 200% - всичко е умножено по две или съвсем скоро и по 3. Тези умнокрасиви некадърници да не се извиняват с войната, защото още преди февруари всичко започна рязко да поскъпва... Оставка

27

aZ-ът

преди 2 години

Няма значка, важното е да подкрепяме урките и джипаджиите им в БГ. Слава Украине. Ха Хоооооо хо ооооооооо Хааааааааааааая ха ха ха ха ха ха ха Хоооооо хо ооооооооо Хааааааааааааая ха ха ха ха ха Хоооооо

26

Анонимен

преди 2 години

Увеличете пенсиите с 50 %

25

Анонимен

преди 2 години

Живеем в село на 35км от София. Имаме и 4 жилища в София, вкл. вила в Симеоново. Всичко е под наем без вилата и един апартамент. Жал ми е да ги продам. Инфлация на село няма. От година купувам домашно кравя мляко за 1.20. 1 пръст каймак. Сами правим сирене и кашкавал. Колбаси, вино и екзотични сирена купуваме вносни от Италия и Франция. Месо- само от отбрани ферми наоколо. Предимно телешко, но взимаме и свинско. Риба от рибарник наблизо. На село е евтино. Особено с хоум офиса е рай.

24

30 лоши години бяха

преди 2 години

Следващите 30 ще бъдат много по-лоши.

23

До 12

преди 2 години

Ти за бабите не се коси.Те си произвеждат доматите за лютеницата,ама такива баби като тебе,дето по цял ден тролят в полза на ГРОБ,те да му мислят.

22

перко

преди 2 години

ПОРЕДНАТА СТЪКМИСТИКА!!! !

21

Воронеж

преди 2 години

На пазар във Воронеж, малък град провинция, цени : youtu.be/WhsZfzh4G5U

20

Анонимен

преди 2 години

Светът се променя много бързо. Разбираемо е човешкото желание "дайте та потърпим малко и всичко ще се върне както преди". Не, няма да се върне. Качеството на живото на запад ще се влошава, а животът в България ще бъде много по-тежък.

19

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е 50%! Лъжливата пропагада на крадливата четворна коалиция фабрикува фалшиви данни да заблуждава плиткоумниците.

18

Анонимен

преди 2 години

Това е Русия на Путин: Масови заплати по 250?, пенсии по 100?, липса на междуселски пътища, медицина като в Етиопия! За убит войник в Украйна близките му получават 68? , ако е намерен трупът му 40% нямат вътрешни тоалетни, 18 % нямат течаща вода! 50% нямат газ...

17

Анонимен

преди 2 години

Има световна и европейска криза.Но има и компенсации за всички.Никой не ви е обещавал,че те ще покрият инфлацията.И не е нормално.Стягатйте коланите и не чакайте все някой друг да ви оправя.