17

Анонимен

преди 2 години

То нема на къде повече, правиш една шопска салата и до там.

16

Анонимен

преди 2 години

Икономистът беше напълно прав. Инфлация не се бори със стимулиране на потреблението, като се наливат пари на държавата. Още повече, че държавата няма свои пари, тя ги събира от данъци или от заеми. Няма как да искаме цените да паднат като продължаваме да купуваме като невидели и пазара да расте с по 20-30%, както е в момента.

15

Едно време

преди 2 години

Едно време му викахме - стягане на колана, ами аз вече го превъртях два пъти около кръста. Такъв тренинг имам за стягане, че пробих поредната дупка най-отвътре. Като си гледам заплатата, така се е затегнала , вече 15 години не е мръднала. Все сме стегнати, готови за следващия рунд

14

до 5

преди 2 години

Миличък, карай баничарката и трай. Не съм написал коментар 1, но доста хора сме подобни- отиваме за месец на морето и през повечето време си работим от там. Работим силно казано- по 2-3 часа на лаптопа и после пей сърце. Ковид пандемията промени целия свят. Всеки втори нормално платен човек в западна компания си работи от курорт било то зимен или летен. А декинг да си сложи сам човек няма такъв кеф. По-добре това, отколкото на някой бачкатор да платиш 40лв. м2 да ти сложи плочки.

13

Анонимен

преди 2 години

Идва лошо и това няма нищо общо с настоящето правителство. Нещо повече. Ако се смени ще стане още по-лошо, поради две причини: 1. влошаване на външнотърговските отношения със запада и 2. асоциация на страната ни с Русия и корупцията. Но народът е настроен мазохистично и винаги си научава урока, ама отпосле.

12

Късно елибе за китка

преди 2 години

До Анонимен Жалък си.

11

Анонимен

преди 2 години

Да не се отпускаме с високи харчове през лятото, да пестим. Поради повишените цени на насъщния ни хляб, да си купуваме опаковки по половин хляб. Да минем на диета.

10

..

преди 2 години

точно след ковид вълни, войни и не знам си какво.. това е първото лято за харч и почивка с кеф.. не знам хората, който само кътат за какво живеят

9

Късно елибе за китка

преди 2 години

Вече похарчихме парите.Сега ходим на пазара и гледаме жално краставиците.

8

Анонимен

преди 2 години

Значи на тези постоянно растящи цени, като ми кажат "да пестя" , искам да му отрежа калпавата глава

7

6666

преди 2 години

От кое да пестим .Кат живеем на промоции.

6

Анонимен

преди 2 години

Положението е доста зле, потреблението е паднало рязко и в следствие на това икономиката ще се свива, ествствено няма как да им купувам сирене по 20 и кашкавал за 30 които нито са от мляко и са бъкани със палма.

5

До 7

преди 2 години

Абе гномче , има далеч по-доходни работи от това, да пишеш несвързани глупости по цял ден.

4

Кико Диков

преди 2 години

Те сега ватняците ше нададат вой как така да пестим. За тях е най-добре дядя Путин да пабеди всички, да ни освободи за трети път и тогава мед и масло ше тече от чешмите, нали?

3

моля?!

преди 2 години

Какви високи харчове, какво пестене?! От няколко месеца така съм се свил, че повече няма накъде.

2

Анонимен

преди 2 години

Идва Киро Петковата зима,требва да се пести.

1

Анонимен

преди 2 години

Лятото плануваме 4 седмици на Лефкада. Разкошна вила, разкошна прясна морска храна и зеленчуци. 2 седмици ще работим дистанционно и 2 седмици- релакс. Ще отскочим и до нашето море за 2-3 дни да видим какво е положението. Края на лятото- някаква екзотика, мислим го къде. Междувременно мислим и за новия ски сезон. И там така процедираме- месец в Алпите, от който работим 2 седмици и 2- почиваме. Паралелно и тотално освежаване на градината, което си правим самички. Декинг около басейна, растения.