32

Анонимен

преди 2 години

Оръжия...врагове...войни...това е доктрината на Русия.....

31

обективен

преди 2 години

До смъртта си, Путин обзет от параноята си , ще е най-голямата опасност да избухне трета световна война. Но...не трябва да му се отстъпва, защо подобно на арабските терористи, болните мозъци смятат, че отстъпката е победа за тях и те трябва да продължат атаките.

30

?

преди 2 години

И Латвия, Литва и Естония са в НАТО и са съседи с Москва:)Това го казвам за всички с Лоботомия мислещи че Украйна е нападната защото искала да е в НАТО.Просто Украйна има Ресурси. А Путин иска да контролира Хляба, Стоманата и Олиото на Европа както контролира Газа.

29

1

преди 2 години

Страната на късаците. ***, медведчето, шойгувче... Тия нищо хубаво не ги чака.

28

Анонимен

преди 2 години

Да си налягат парцалите щото може на Червения площад да се развее натовското знаме.

27

Анонимен

преди 2 години

Как ще реагира Москва?! Нищо не може да направи! Само може да плаши и да се заканва на думи колкото си иска. Просто те знаят, че противопоставянето с оръжие на натовска страна значи смърт за Русия. Освен....Путин да е толкова обезумял, че да реши да самоубива страната си, от безсилие и отчаяние пред санйциите на запада. Войната не се печели на бойното поле днес, тя се води в икономиката. А Русия вече е безпрецедентно отслабена.

26

Off

преди 2 години

Володя дурака "намали" НАТО около сатрапия. Честито!

25

Анонимен

преди 2 години

Руснаците дадоха милиарди на провокатори в източна Европа да свалят властта и нищо ... Възраждане колкото и да се напъва харчи рублите на вятъра.

24

Анонимен

преди 2 години

Безсилното русофилство от нема и какво плаши наляво и надясно с ядрени гъби и апокалипсис. Света е толкова напред пред Русия че тя вече е неспособна да организира и ядрена война, просто при първия и опит за това ще бъде смачкана като гнидда.

23

Анонимен

преди 2 години

Сега заплашват Руснаците допълнително и накрая те ще ударят света. След тях - и потоп. Дали САЩ ще останат (пак) незасегнати? Дали ще го отнесат само прокситата им?

22

Ха-ха-ха

преди 2 години

Тактиката на Путин да напада суверенни държави с цел да ги спира по пътя им към НАТО и ЕС провали стратегията на Русия да не допусне разширяване на НАТО. Вместо НАТО от преди 1997 Русия получи НАТО плюс Финландия и Швеция от 2022. То глупостта не ходи по гората тя ходи по хората населяващи московските блата.

21

Булгар Фин

преди 2 години

Северните страни били богати? Богата е България, но от мутри в управлението минава за бедна!

20

Анонимен

преди 2 години

Идеята е на финландска територия да се инсталират бази на НАТО, от които да ударят Русия. Сега и финландците ще отнесат кочана...

19

Анонимен

преди 2 години

...И СЕГА РАШИТЕ КАКВО ЩЕ КРАДАТ ОТ ФИНЛАНДЦИТЕ КАТО НАВЛЯЗАТ- ЕХ МЕЧТИ, МЕЧТИ ДАЛИ СА СИ НАПРАВИЛИ СМЕТКАТА КАК ЩЕ ОБИРАТ ДОМОВЕТЕ КАТО НА УКРАИНЦИТЕ.

18

Анонимен

преди 2 години

всезнайковците чиърлийдърки на НАТО във форума ми интересно не виждат ли атлантическите ни братя и техните ценности до къде ни докараха... или няколко стотинте долара на америка за българия ви правят слепи и глухи за мизерията и безпрецедентната икономическа, демографска и социална дупка в която ни вкараха. една шепа пръст ще ни хвърлят отгоре само и сме живи умрели и заровени. замислете се.

17

Анонимен

преди 2 години

И накрая - бум. Разни ядрени гъбки ще порастнат навсякъде, а вие няма да има къде повее да се излагате, защото няма да има и ИНЕТ.

16

НЯКАКВА ИЗВРАТНЯ

преди 2 години

АКО НЕ НИ ОБИЧАТЕ- ЗНАЧИ СТЕ ФАШИСТИ И ВИ УНИЩОЖАВАМЕ

15

До 9 - Анализатор

преди 2 години

Лоша е, защото и без това изнемогващата руска "икономика" ще има да отбранява още 1300 км граници. Загубва стратегически позиции в Северния ледовит океан. Още по-лоша ще стане когато се появят молбите на Армения и Грузия. Или когато Япония поиска Курилските острови. Генералите нещо дадохи фира в Украйна, "Москва" от кораб стана убежище за корали в Черно море. А и нещо самите руснаци не искат да се бият, отказват се от служба, въпреки тоталните заплахи и страх от съд. Все "хубави" неща за Русия

14

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър-Русофоб Такова животно няма.

13

ОБИЧАЙТЕ НИ

преди 2 години

КАЗВАТ РУСНАЦИТЕ КОЙТО НЕ НИ ФИЛИ ГО УБИВАМЕ- САМО СТРАСТНИ ЦЕЛУВКИ- ПОМНИТЕ ЛИ ЦЕЛУВКИТЕ НА БРЕЖНЕВ