58

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой ще рухва, но руската рубла расте с невиждани темпове. С този ръст до края на годината ще са на нивото от 2005 година. Стане ли това нещо се гответе за хиперинфлация в ЕС. Храни, горива, метали всичко ще поскъпне в пъти. Бензин под 12лв на литър няма да има, хляб по 7-8лв.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31. Аз пък от два месеца и половина слушам как "могучая и непобедимая" ще превземе Украйна.....пък вместо това *** затънаха като петел в кълчища. Вместо за умират безропотно за путина, както рушняшкия елит очаква от пушечното месо, *** са се отдали на кражби, грабежи, пиянство, изнасилвания... Грабят като не видели... Може и да не са виждали санитарен файанс, асфалт, козметика, перални, чаршафи и други удобства от бита на нормалните хора живеещи в нормални държави.

56

Анонимен

преди 2 години

ДО ДЖО Ами работи като мен на 2 места, ама преди това трябва много да си учил като мен и ще можеш да си плащаш газа.

55

Ямболия

преди 2 години

104 години по-късно руската интелигенция и способните млади хора пак напускат,в посока САЩ и Европа. Мислещите и можещи руснаци не желаят комунистическо робство. В Русия ще останат старците и неспособните.

54

До41

преди 2 години

Можеш да си плещиш глупости не пречиш,ама го прави когато Русия загуби 30% от популацията си,както това се случи в "просперираща" евро-атлантическа България за около тридесет години!

53

Анонимен

преди 2 години

До Z...има и такива. ....от киргизстан, туркменистан, и някои други станове. Но и те не за дълго.

52

Анонимен

преди 2 години

В LA, са сложили билборд с украинки и тарифата. Хахха

51

До 50

преди 2 години

20% в ИТ сектора. Хахахахаха. Хахахахаха. Хахахахаха. Хахахахаха. Хахахахаха. Искам да знам коя е тази държава, в която 20% работят в ИТ сектор. То заплатите тогава нямаше да бъдат от 10 хиляди нагоре, а по-малко и от продавачка на половин работен ден. Хахахахаха

50

стар

преди 2 години

Oт 60 години слушам как загнива капитализмът и САЩ, как доларът рухва и пр. комунистически глупости. Видя се кой рухна. Време е кагебешническите мозъци да измислят нещо ново. Ама те толкова си могат.

49

Анонимен

преди 2 години

Че на кого са му потрябвали всички разззиани??????? Ти да не си луд!!! Трябва да има и роби за путларан и компания....или който дойде след тях.

48

Z

преди 2 години

Как, за толкова години, не видях един тип да си хване багажа и да отиде да живее в Русия?

47

Анонимен

преди 2 години

Русия е с население приблизително 146 000 000 човека. 20% да са в IT сектора, това са 29 000 000 човека. Колкото и да се пъне Байдън, няма как да ги изнесе всичките.

46

До джо

преди 2 години

Успокой се, че ще получиш инфаркт като баща ти и ще пукнеш преди да станеш на 45 години. После си избърши бялото около устата, че всички знаят, че не е мляко. Рашистката пропаганда за дребни копейки, няма да ти докара нищо повече от инфаркт и рога.

45

Анонимен

преди 2 години

Ах, ако човек не е овца и да вярва на всичко става ***. Такъв комунизъм дори през комунизма не е било в България. Манипулация, пропаганда и идеологически промивки на мозъка.

44

Анонимен

преди 2 години

Ужасни южни щати! Защо бият ***?!...а и защо потоци емигранти с риск за живота си прескачат хубавата гладка стена на тръмбо за да допълзят до тая мизерия в САЩ направо не ми го побира акъла!

43

Анонимен

преди 2 години

Хайде да не се лъжем,всяка една война ПЪРВО се води за ресурси,влияние и пазари,чак после на дневен ред идва фактора-роби,па били те и образовани!Така че първо Русия трябва да бъде разграбена и поставена на колене,а после когато раята огладнее ще почне и масовото прибиране на нужното количество Homo Sapiens!

42

джо

преди 2 години

До 20 Хайде да не пишем глупави коментари. Нещо си прихванал от заболяването на кирчо и той е много успял и дойде тук да ни направи всички богати и щастливи, но нещо удари на камък. Вчера докара" по - евтин" газ, сега чакам да си видя новата сметка. После на кого да вярваш ха киро или на оная си работа.

41

Анонимен

преди 2 години

В южните щати на Америка е нормална гледка с километри хора да живеят на пътя с кашон за покрив над главата. Такова нещо за нас е невъзможно, но там за да има милионери и милиардери има много плебеи, които мизеруват.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"...Трябва да внесем ноу-хау от Русия как да изгоним същите бoклyци от България!"...Като внесете това "знаю-как" ще имате и същия стандарт на живот като камарадите ви в нагорни нахуйск или мухонасранск на амур. ...току виж ви хареса! :)))

39

Анонимен

преди 2 години

Тук отново се носи ужасна смрад на русофили !