68

Никой

преди 2 години

искам да ви кажа нещо което е просто е трагедия за един народ които не знае своя език а не дава на други да говорът наруски било то в Германия или Модавия ! Много от тези коио се смятът за украинци не знаят думи които по малко се исползват - ПИТАИТЕ НАШИТЕ УКРАИСКИ БЕЖАНЦИ КАК Е НА УКРАИНСКИ ПЕЛЯН , ЧЕЛЮСТ ,ХЛЯБ ИЛИ ДВАМА ИМАТ ЕДНА И СЪЩА ФАМИЛИЯ - ПО руски е еднофамилец ! Каква е тази нация която няма свои учебници за ВУЗ или по научна литература - всичките са на руски !!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Там ви е грешката, трябваше да нападнете Русия..

66

дядо яга

преди 2 години

просто прочетете този анализ и ще ви стане ясно кой и за какво...https://trud.bg/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B0/

65

profetey

преди 2 години

До анонимна 62: Аз затова пиша да дадете примери, имена или линкове. Искам да прочета и видя и 2-те страни. Проблема е че проруските са показани много по-добре с аргументи и снимков материал. Докато от прозападните - много слаба работа. Това е мое мнение. Но съм смятам че съм отворен човек, който е готов да види и другата страна, стига да добре аргументирана.

64

Анонимен

преди 2 години

Истината е ,че само 1% от световното население усеща какво заколение му се готви в 15 годишен хоризонт, искат да се избием един друг по различни причини и да си прокарат постулатите на georgia guidestones, нарочно искат глад и да има размирици, докато избраното племе държи златото и финансовите инструменти

63

Анонимен

преди 2 години

Руските папагали могат да лъжат колкото искат. Загиналите цивилни в Донбас от двете страни на барикадите за 2021-ва са едва 25. А сега с войната на Путин се очакват 1000 ПЪТИ повече.Зеленски многократно преди войната е заявявал, че няма да търси военно решение за Крим и Донбас. Същевременно е абсурдно да се твърди, че Украйна би нападнала Русия. Както виждаме даже НАТО ги е страх да влязат в конфликта със зона забранена за полети. Просто защото ядрени държави не се нападат от никого.

62

Анонимен

преди 2 години

ДРАГИ УКРАИНЦИ, АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ, ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС, ОСВЕН НА РУСНАЦИТЕ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ, НЕ СЕ ЛИ ПРЕДАДЕТЕ НА РУСНАЦИТЕ, ВИ ГОТВЯТ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО СРЕЩУ РУСИЯ И ЩЕ ВИ УБИЯТ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ, ИЗПОЗЛВАЙКИ ВИ ЗА ЧУЖДИ ЦЕЛИ И КАТО ПУШЕЧНО МЕСО СРЕЩУ БРАТЯТА ВИ РУСНАЦИ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И СЕ ПРЕДАВЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ, СМЕНЕТЕ ЗЕЛЕНСКИН И НАЦИСТИТЕ! ВРЕМЕ Е!

61

ХХХ

преди 2 години

Не знам но ако си размърдам по принцип простия мозък .....Май не Русия налазиха повече от половината Свят с бази .....Руски бази ли има в Европа ? Абре да го кажем съвсем просто .....Ако бръкнеш в г**а на една Мечка ....какво очакваш да се случи ?

60

ПроСоТо

преди 2 години

До Василев....Фосилев,ама ного си ербап бре!.../ кък а "ербап" в женски род ?../..

59

Анонимен

преди 2 години

profetey,къде ги намери тези руски?Руски сайтове българите не могат да отворят.Инсталирай си Telegram.Препоръчвам ти канала Политика Украины да видиш сам в коментарите как обиждат българите.Днес заплашиха една българка,която пишеше,че ако им падне на украинските мъже ще се забавляват с нея,а тя тук помага на украинците финансово и т.н.

58

Анонимен

преди 2 години

Как ли пък не ? И да се закълне в най-милите хора пакне може да се вярва на тези , даже не бива да се наричат хора .От 8 години хората следят с отвращение какво правят с населениетто на тази псевдо дъържава. Само *** могат да паляят живи хора и да ги изтезават по първобитен начин. Само *** могат да създават вирууси за унищожение на други хора . Това се видя и доказа , не могат да отричат даже с клетва!За тези години бетонираха за отбрана всичко и натрупаха въоръжение .За какво е това ?

57

анонимна

преди 2 години

До profetey 48 Много ни развеселяваш тук.Щом западните/украинските данни са пропаганда,то тогава руските са пропаганда в n-ната степен.Само че на теб така ти отърва-да стоиш с розовите си очила и да се правиш на разсеян като не забелязваш зверствата в Украйна.

56

Гиб Мелсън

преди 2 години

Тука има словесно недоразумение .Путин каза, че украинците се готвели да нападнат. Той има предвид Донбас защото руснаците считат това за руска земя. И затова са ударили първи. Това се припокрива с думите на чешкия ММА боец който се бие на страната на опълченците от Донбас и още в първите дни на войната даде интервю за чешките медии и всичко което чеха каза преди два месеца всичко засега се потвърди. Ботка каза, че са очаквали да ги нападнат, но станало обратното и каза, че ще обграждат в кръг

55

До 57

преди 2 години

Не е така. Украинка идва с по 3 или 4 деца. Децата са много.

54

Анонимен

преди 2 години

111 милиона ни струват за 1 месец тези туристи от Украйна. Ходом марш обратно да си бранят Украйна! Не ги искаме в България! Те ще станат повече от българите. Идват с по 3 или 4 деца. До 1 г ще са над 2,5 милиона украинци.

53

r3v0lv3r

преди 2 години

Фактът е, че има сателитни снимки от 2016, в които се вижда как Русия създава военната инфраструктура, която се използва за офанзивата. Трябва да си много заблуден, за да мислиш, че Русия няма силата и дипломатическите инструменти, за да спре конфликтът в Донбас. Само, че това ги устройваще, защото имаха популация, която е напълно зависима от руските помощи и им даваше оправдание, да започнат война.

52

До До 51

преди 2 години

Останалите са ДЕЦАААА!

51

До 51

преди 2 години

На 100 000 пристигнали щом 90% са жени, по ваша сметка, това значи 10000 са мъже. Да се връщат в Украйна!

50

До Факт

преди 2 години

Аха, пленени в Кремъл ли? То и чеченците бяха взривили един блок. Казус Бели. Дежа Вю

49

анонимен

преди 2 години

До сега това вече поне трета или четвърта версия на причините за нападение,което навежда на мисълтта,че нападнаха просто защото така скимна на вожда им.Но не са очаквали нито такава ожесточена съпротива от украйнците(мислеха,че всичко ще мине както при анексирането на Крим),нито такава категорична реакция на Запада.И сега се чудят как да излязат от ситуацията.