170

Анонимен

преди 2 години

Ахахах браво на поляците, страшна гавра. Но и напълно заслужена.

169

Бандеровски

преди 2 години

Да му бяха теглили един бой, профилактично, да си знаят мястото.

168

Сата НАТО

преди 2 години

Руснаците сами си организират тия простотии, после го играят жертви. Какъв протест ще отправят, като са се изтърсили на място без полиция, без официално да обявят посещението? Слезли са някъде при собствената си агитка и те са го залели с предварително приготвена боя. Иначе кой ще знае за идването на руския посраник, за да си носи боя...

167

Анонимен

преди 2 години

За толкова им стига акъла.

166

Радослав

преди 2 години

За русороба всяко изказване против скъпоценната им Русия е най страшно предателство и с кеф започват да обвиняват всички, че са им врагове като спамят в американския нет, от тайландски компютър, с българска азбука. Щеше да е смешно ако не беше жалко. Дори и русоробите нямат нищо "сделано в СССР" у тях. Защо така бе мили? Защо използвате омразни продукти на капитализма, но то си е нормално за вас. Вождовете ви все ви казваха, че капитализма е зъл докато се наливаха с кока кола.

165

Поляците добре си...

преди 2 години

постилат за напред. Онзи ден казаха, и че нямало граници между Полша и Украйна. Нали Европа била цивилизованата? Колко чуждестранни дипломати бяха нападнати в Русия? А? Какво казвате, нула? С тия темпове съвсем скоро ЕС ще празнува годишнина от рождения ден на Хитлер, както правят истинските фашисти. Руснаците вече имат моралното право да ги избомбят и тях. Като казват, че войната ще се проточи изглежда се има в предвид, че всеки ще свърши по една такава глупост, за да се сбият с Русия.

164

По същество

преди 2 години

Това се очакваше. Някаква провокация се очакваше. Полската полиция не струва. А този посланик от къв зор е излязъл, знаейки какво ще стане?

163

Анонимен

преди 2 години

При нас наглия посланик е друг.

162

п.р.

преди 2 години

Браво на поляците, това се казва родолюбци ,

161

Алекс

преди 2 години

Браво на поляците.Така трябва да се действа с нагли руски посланици.Жалко,че Митрофанова отърва боята.

160

Анонимен

преди 2 години

А Митрофанова кога

159

Анонимен

преди 2 години

Браво на поляците ето затова ги харесвам! Поляци и чехи мразят руснаците, -

158

Ти

преди 2 години

До до 161първо се научинаправописи после се изказвай!

157

Анонимен

преди 2 години

Защо отмениха въздушните части от Парада? Заради неблагоприятни метеорологични условия? Ами Защо същото и в другите градове? И там ли е било "неблагоприятно"???

156

ами

преди 2 години

то и у нас заливаме с червена боя. Ама, ако тези, които заливат ги полеем с жълто и синьо? Или вече, у нас е нормално да се веят украински знамена, да се горят чужди флагове, да се нагнетява напрежение и в без това стресираното ни общество, било от Ковид, било от война, било от цени! Който подкрепя Украйна и войната там, да ходи да се бие, а не оттук, от разстояние и на топло. Много е лесно да си дереш гърлото, а на практика, нищо!

155

Анонимен

преди 2 години

Много страхливци в България, чудо големо Русия, Е.С., НАТО, тука цяла година ще срушаме за ония северно от Румъния. Те ако бяха стока и си струваха вниманието древните бъргари нямаше да копаят дига от Черно море да западните Карпати. Запомнете - изкохали сме дига за да се отделим от поляци, руснаци, укри и всекви гермонидни племена. На който му се защитават чужди интереси отвъд Вала и прав му път. Ковида скучен, парламента скучен, войната скучна, аре бийте се пред Парламента!

154

до 161

преди 2 години

Целокупният руски народ си докара това дередже. Ама той руския народ не бил виновен. Е, да произведеш такива управници, да им вярваш, да им се възхищаваш като се почне от другаря Ленин, после Сталин и т.н. та до наши дни ... как става това. Руския народ явно си обича да си живее в такава утопия.

153

Ясно е

преди 2 години

До Капитан ПеткоСлава на дрогата,много от рано си почнал....

152

Гост

преди 2 години

Цитат: "...Готов съм да подаря по една баничка и кюфте на всеки русофил и русофоб готов да се бие пред парламента..." с теб не споря. Ти си пич. Напълно те подкрепям.

151

Анонимен

преди 2 години

""...като Ви предложих да се биете на 11ти пред парламента..." Прав си! Подкрепям!" - вдигнах им мизата с по една баничка и кюфте! :} Ама подозирам, че нема да мръднат. Само плюнмат пръсти по форумите да си повдигат самочувствието в стил "ти знаеш ли, кво съм прочел" и "ти знаеш ли моите морални ценности, кви са?" Много са скучни, това го чета от 6 месеца, а вярвам всеки втори българин циклещ в нета знае историята на половината народи по континента.