14

Анонимен

преди 2 години

Целият свят му се смее на шествието на жалката армия от сибирски колхозници, които не знаят в коя посока се стреля с раздясалите си калашници. А едни украински фермери с дронове им понасят катастрофални загуби на терена вече месеци наред. Какво ли остава ако колхозниците тръгват да "разчистват" нацисти в 10 пъти по-мощни откъм армия и техника държави? Не смеят, естествено. Не случайно и русофилите у нас са винаги от най-ниските, мизерни и необразовни слоеве на обществото.

13

Анонимен

преди 2 години

Олиото 7 лв честит празник идио.. ти

12

Bulgaro

преди 2 години

....RUSIYA SHTE IZPEPELI FASHISTITE.....POBEDATA E NA STRANATA NA SILNITE!

11

Анонимен

преди 2 години

На ботоксовия фашист от мАсква жалката армия май се връща обратно в Матушката в чували от фронта, както впрочем обикновено се случва. На времето една малка Унгария им стори същото, както и Финландия. Жалък, ботоксов ЛилиПутин.

10

Фашизма няма да мине

преди 2 години

Честит 9-ти Май.

9

Анонимен

преди 2 години

Хора без работа колкото искаш!

8

Анонимен

преди 2 години

Не симпатизирам на тоя Карадая но оня ден в едно село каза самата истина че за да отклони вниманието от икономическите проблеми дори някой хора са готови да се включим във войната

7

Факт

преди 2 години

*** България и този адвокат търсят 5 минутна слава и са станали за смях.

6

Анонимен

преди 2 години

"Безсмъртният полк"... се оказаха редовни смъртници в Украйна. Украинските селяни с тракторите мачкат червената армия. Че и кораби потапят. НАТО още не са влязли в Украйна, а руската армия 1/3 вече не съществува. И то "борспособната" третина. Със сигурност останалите 2/3 стават само за музейни експонати и бутафорни паради. Добре, че имат пушечно месо руснаците. Толкова са изостанали, че чак тоалетни чинии крадяли от къщите на хората. Интересно дали знаят изобщо как се използват по предназначение

5

Нане

преди 2 години

Само кютек по фашистката съсмет...)))

4

Пут(к)ин

преди 2 години

***, днес обявявам мобилизация. От утре ви чакам на фронта. Ще има печки, перални, тоалетни чинии и копейки за всички. Някои от вас няма да оцелеят, но това е жертва, която съм склонен на направя.

3

кк

преди 2 години

Денят на Победата е Денят на Загубата за България, Германия, Италия, Япония и няма никаква логика да се празнува в нас. Празнува се тук единствено защото сме дупедавци и винаги ще бъдем. А наказанията за прояви на неонацизъм е чиста цензура на легитимната позиция на българското правителство през онова време и трябва да се счита за опит за заглушаване на историята ни, с която трябва да се гордеем, защото тогава сме имали гръбнак.

2

Любо

преди 2 години

Да видим кога ще празнуваме победата над нацистка Русия.

1

Анонимен

преди 2 години

1339 г от създаването на България от които точно 794 г източно римско, турско, руско и американско робство! Така че като ви кажат че сме свободни от 14 века помнете че половината до ден днешен не сме.