36

Анонимен

преди 2 години

Линда ,това с тортите е параван, сигурно е от тайните служби инсталирана

35

Анонимен до Абе

преди 2 години

Вижте сега, като му е толкова акъла, няма да се бута да управлява. Това е престъпно, което прави тоя човек, защото заради него ще гласуват много хора и всички ще броим стотинки! Поне в това отношение Слави Трифонов постъпи доста по-отговорно, когато не направи правителство, а всички го обвиниха, че е страхлив! Поне не вкара народа в беда заради некомпетентност! Тоя търчи като пърле пред майка си и даже и във война може да ни вкара! Ще ни разруши живота направо!

34

Анонимен

преди 2 години

Тая от Лелки-ГЕРБ ли е?

33

Анонимен

преди 2 години

Киро е милиардер и вече се цели в трилионерския свят, стига да изтъргува източния фронт на нато адекватно

32

Анонимен

преди 2 години

Той за 12 години поне нещо построи вие за една година на власт какво построихте?

31

Анонимен

преди 2 години

българите винаги сме били раЯ, това е положението . За да се промени една личност, първо трябва да го иска, да има ресурса да анализира грешките си и да извлече цели са наваксване, ние искаме да живеем като по американските филми, егати логиката, тва да бачкаш нещо свръхквалифицирано на екран и да ти дават повече заплата не е достатъчно добро решение, софиянци, ще го разберете

30

Анонимен

преди 2 години

Туристи, превозвачи, пътни строители, ресторантьори, нощни заведения, таксиджии, медицински сестри, инвалиди, хора против сертификати, хора обявили се против пращането на оръжия за двете воюващи страни и т.н., и т.н. повече от очевидно и че всички бяха на протести едно и също нещо, но умишлено разделяни за да бъдат обработвани от медиите на парче. Единственото решение е организиран съботно-неделен протест хич не ми трябват да са в парламента за да ги псувам.

29

Анонимен

преди 2 години

Това правителство се състои основно от аматьори, това е много тъжно. Те се резилят всеки ден и нервите им не издържат и всичко това щеше да е смешно, ако не бяхме толкова застрашени да ударим дъното и да обеднеем жестоко заради тях! Тези хора са вредни... скоро ще започнем да плащаме по 5 лева за бензин...

28

Анонимен

преди 2 години

Защо Петков не им е разказал за най-нивата му далавера - посредника МЕТ, собственост на настоящия шеф на Булгаргаз да ни продава същия руски газ на двойна цена с комисионни от по 100 млн лв на месец?

27

абе

преди 2 години

абе, госпожо, не му се сърдете на наш кирчо, толкова му е умствения багаж, толкоз си може, жалко че на много народ ума им е като неговия, че гласуват и го търпят тоя бездарник!

26

Анонимен

преди 2 години

фирма Ивкони ми открадна за отменена екскурзия до германия. платих за двама, а след година чакане не върнаха парите и ми счупих пръстта на ръката.

25

Анонимен

преди 2 години

Като нещат да плащат за второстепенните пътища, ми да карат само по първостепенните пътища, дето им ги построи Борисов са 12 години. Появи се информация, че пак искали среща с Петов. Айде нема нужда. Да излизат да постачкуват да им гледаме сеира. Аху-Иху и после тихо.

24

Анонимен

преди 2 години

Оставка на инфантила Петков и цялото му далавераджийско правителство!

23

Анонимен

преди 2 години

този човек възприема всичко като негова собственост, буквално , местен феодал от трансатлантическата система

22

Анонимен

преди 2 години

И децата знаят че бизнесът с така наречените превозвачи се държи от фирми на ГЕРБ и ДПС. Те навремето дори закон си приеха да съсипят БДЖ и да пренасочат пътникопотока към автобусите си.

21

Анонимен

преди 2 години

Явно се вижда,че Петков няма нито капацитета нито психиката да управлява държавата.

20

До 20

преди 2 години

Ами защото не съм откраднал милиони чрез ББР и нямам протекциите на ГЕРБ-ДПС.

19

До долния

преди 2 години

Невинни превозвачи!! Влизат с рогата напред да искат оставки, записват тайно разговора и го пускат в обръщение!! Жертви!!!

18

За Витков!

преди 2 години

До 7-ми Не знам на кой отговаряш ,но директно ще ти кажа . Защо не си купиш един автобус и не ходиш да изпълняваш линия София-Варна примерно? Директно ти казвам никой няма да те допусне защото това е картел. Сгъват парички ,а държат шофьорите на по 1200 лв. заплата осигурявайки ги на 750. Същата работа са и товарните извиват ръце да им работиш за без пари, не осигуряват, претоварват, не спазват почивки и накрая държавата да даде.Хайде няма нужда!

17

До долния

преди 2 години

Ох, миличкия!!! Ти си девствен!!! Юнион Ивкони е една от фирмите с подарени пари от ББР, а в нейната управа имаше депутата от ГЕРБ и син на депутат от ДПС. В София пък линиите се отдават на концесия на едни и същи още от Бойково време. В България даже Лафките са мафиотизиран бизнес!!! Били те невинни превозвачи!!! Жертви!!!