221

Анонимен

преди 2 години

По голяма и стерашна жидо-рептилска и сатанистка диктатура упражнявана от англо-саксонските лицемери в лицето на САЩ и ингилизия няма!

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен,""Българина все още иска да живее в бедност и да бъде презиран от Запада!"-Да ме презира,и аз го презирам -проблема е решен,и ги мразя,даже ми се повдига от евро-юса "ценостите".Пето поколение безработни на социал,4 милиона старци в домове в Англия,3 милиона във Франция.За това ли мечтаеш умник.

219

Гого гого

преди 2 години

Според мен в момента сме страна на американските *** - така яко са засмукали хгрездея на Байдън р че чак чаршафа му е влезнал в дирнка.

218

Идеалист

преди 2 години

Русия пак е защитничка на народите и угнетените !

217

Възмутен de

преди 2 години

Какъв мир,какви 5 лв,бе ми,ерник?! НЕ подкрепям укрофашистите,които избиха над 14 000 невинни хора,между които над 3000 деца в Донбас! Къде бяхте тогава?! С Оръжие и боеприпаси Какъв мир търсите???Тоя Шут зеленски се скрил в бункера и реве като вдовица за ....! Че и претенции и Изисквания към цял свят сякаш някой му е длъжен!Айде фрут, и вие заедно с него,кой отдето е дошъл, продаж.ници!Какво продънвате ушите на хората с укрите, Ние сме българи защитавайте нашите интереси!!!!

216

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Спри да четеш глупостите на гъзграждане и ТАСС и направи нещо за себе си :)

215

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Кой те е съсипал тебе ? Това ,че те мързи да работиш е съвсем друг проблем и си е лично твой :) Когато света измисли нещо по добро от кап. строй с радост ще го подкрепя. За момента няма такова нещо :)

214

Анонимен

преди 2 години

До Между другото: Напълно си прав ! Колкото повече се удължава войната толкова повече убити (от двете страни), повече разрушения, повече бежанци, по високи цени на петрол/газ и инфлация. Изхода е бърз край на войната. Как ? Като помогнем на страната която защитава родината си. Това е ! Помощ за Украйна и ще свърши по бързо всичко. Когато не даваме оръжия просто ще удължим войната ! Това е изгодно само за САЩ !

213

eve1

преди 2 години

Сега е момента да направим избор цивилизацията Европа или блатото Русия От всяка гледна точка и морална и икономическа трябва да дадем оръжие на Украйна.Ако направим отново грешния избор-Русия,поколения българи ще страдат от това!

212

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е дали сме на страната на истината и справедливостта.Въпросът е дали сме на страната на бруталните опити за глобализация, вече ни тренират за това като последен стадий на срамния робски колониализъм, роден във Великобритания. Изсмукаха колониите, после "приеха" нас и ни съсипаха, пак свърши гювеча и измислихме колко е лоша Русия , защото хората не са *** и не си дава доброволно всичко.Само неграмотен може да се поддава на отвратителна манипулация.

211

Не

преди 2 години

Въпроса е на страната на мира или на страната на въоръжаването. Не го извъртайте!

210

Въпросът е

преди 2 години

На страната на мира или на страната на войната сме? От войната всички печелят с изключение на украинският народ. Е, ние начия страна сме?

209

Между другото

преди 2 години

До MONAD Ако се интересувате от история ще разберете че великите сили преди ВСВ реагират по същия начин както вие искате, за да има мир! Първо позволяват на Хитлер да анексира Австрия, след това и Чехословакия, но както знаем апетита идва с яденето, затова решава че света няма да реагира ако нападне Полша, а всички знаем последиците от това! Някой може ли да гарантира че след Украйня, Путин няма да поиска и Молдова, части от Полша, Литва, Латвия и Естония! Ами и в България има 200 000 руснака!

208

Анонимен

преди 2 години

България ще помогне на Украйна с всичко възможно без да се съобразява с мнението на жалките русофили и комунисти.

207

Слаба памет

преди 2 години

Разбира се, че сме срещу диктаторите (Байдън, Сорос и Хитлер) Да подкрепим мира, като не участваме във война. Нека бъдем неутрални.

206

Заслужавате

преди 2 години

До MONAD С такива изказвания заслужаваме някой да нападне България и никой да не ни помогне, за да има Мир! Какво като една държава ще изчезне от картата на Европа, а населението избито, важното е мир да има!

205

Анонимен

преди 2 години

Хаха, тия четат като Дявола Евангелието. Разсмяха ме.

204

MONAD

преди 2 години

Искаме мир, за това да им пратим оръжие......Скапани демагози...

203

Когато

преди 2 години

До ДР. РОМ ГЮРОВ Спокойно когато ни нападнат, и те се превърнат в бежанци ще получават помощ в някоя друга държава!

202

Анонимен

преди 2 години

Е нали Украйна не искала оръжие, а ремонт на военна техника в България. Така пише в другата статия. Ние ся кво, насила ли ще им даваме оръжие?