134

Анонимен

преди 2 години

Слава Русия, мачкай тези нацита.

133

О хо хо

преди 2 години

А Молдова кога ще денацифицирате?

132

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя нали обясняваше на международни форуми три дена преди войната, че няма да нападат Украйна, после че това е специална операция, а после натискаха генералитета за победа до 9 май. Генералите се юрнаха да командват директно солдатите от което бройката на руските генерали намаля. Засега единственото видно е унищожаването на инфраструктурата на Украйна, заводите, пристанищата, разграбване наличностите от зърносилозите, кражбите от населението и разбира се двайсетината хиляди руски трупа

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Пази си *** за да не те ухапе, тогава ще разбереш дали е гладно или е преяло.

130

Анонимен

преди 2 години

До значи Германия може да се обедини но Русия не.

129

Анонимен

преди 2 години

Знамето на азов ми прилича на знанието на ислямска държава. Бойците тоже. Същия стил имат да вербуват тинейджъри. Както и медиите. Това е жалко.

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143Явно си голям експерт. Едни, дето нищо не разбират за разлика от теб, още преди последните избори казаха, че ако демократите дойдат на власт ще подпалят света. Кой подпали войната в Сирия? Ако не бе Путин щеше ли да спре войната в Сирия? Заначи турците могат да влезат в Сирия, а руснаците не могат в Украйна? Турци и кравари яко точат петрол от Сирия без да плащат, но ауууу, руснаците крадели перални и дамски прашки от Украйна.

127

до 131

преди 2 години

Намаляването на финансовия потенциал на Русия за воденето на войната не е особен повод за радост у Украйна. Докато САЩ дават оръжие вместо да се опитат да смекчат нещата и Русия да отстъпи.Ако отънява джоба на Путин и Укр.продължава да държи с помощта на САЩ,ще стане най-страшното. И Буча, Муча и пр. ще се сторят едно нищо пред последиците, които предстоят. Оръжията за масово унищожение. Час по-скоро трябва да има примирие.С Меркел щеше да е факт вече.

126

до 151

преди 2 години

Руски, мюсулмански... вече е все едно. От както гасударя пусна мюсулмански главорези да колят православни. Че и с благословията на лавния им поп. НО, да припомня - изтрепаха главорезите в рамките на 12 часа!!!! муахахахааа

125

Анонимен

преди 2 години

Вече е ясно че нищо не могат, въпроса е да се опитат по скоро с уж някакви отчетени успехи.

124

Хаха

преди 2 години

Лаврата и той стана лъжлив като късокракото монголоидче-жужо! Нали не било война в Украйна, а специална операция?

123

Анонимен

преди 2 години

След като е вече ясно, че това няма да стане и вчера имаше удари при което беше ранен главнокомандващия руски генерал разбира се нямат шанс и поради тази причина вече не се стреми.

122

Анонимен

преди 2 години

Z е знак за зомби изпълзяло от гробищата което си мъкне паметника за да има документ!

121

Анонимен

преди 2 години

9 май мюсюлмански празник ли е, че кадировци го празнуват в рАзия?

120

Анонимен

преди 2 години

До по долния. Стига писа с малка буква в началото на изречението. Това е крайно неграмотно. Пфу...

119

Ххх

преди 2 години

Я гледай ти! Лавров говори за " война"Ти да видиш! Нали беше" операция"а?Не искате да я спечелите, щото не можете!Имаме си българска поговорка:"Не ще баба топла питка щото я няма".

118

до 139

преди 2 години

Оная стринка лае за пред камерите. Много добре знае, че изнасяме оръжие и то в големи количества. Единствено неясно е какви пари пощипва от това

117

до 131

преди 2 години

Ако си прав случайно и парите за война са на свършване и именно колко може да карат на мускули е критерия, значи на Украйна й е спукана работата. Руснака глад и мизерия не го плаши. Пушки да има. Не е възможно народ, преживял Ленинград, Сталинград и пр.особено (Ленинград) да се плаши от мизерия. Там са яли по 100гр хляб на ден, "хляб" от всичко друго, но не и от нормално брашно. Докато САЩ само дават пушки, това ескалира напрежението.Вмесно да говори с Путин и компания да прекратяват вече.

116

Анонимен

преди 2 години

Руско-фашистката чума на 21 век ще залезе рано или късно - това е неминуемо , тогава ще изловим русофилчетата дето само дращят и плямпат врели-некипели и ще ги , ....... :)

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128Руснаците могат да приключат войната до 9 май, но тогава наистина ще има жерти сред цивилното население причинени от тях. С "Азовстал"щяха да са приключили отдавна. 2 тона фугасни бомби и *** нямаше да остане там. Камо ли нацитата и пенсионираните натовски офицери.