96

Анонимен

преди 2 години

Газа от Азербайджан е по евтин от руския с 20%. Ядреното гориво от Франция е по евтино от руското. Петрола от Ирак е по евтин от руския защо мучите само по форумите руски крадци

95

Анонимен

преди 2 години

Азербайжан имат малко газ и го дават на Турция срещу оръжие за да бият Армения и кюрдите. Имат и спорове с Русия и Иран на кой са кладенците в Каспийско море.

94

Някой

преди 2 години

В цялата работа с газа няма никаква икономическа логика, Киро и компания иска да угоди на САЩ за сметка на България! Сега като пусне и Македония, ще е изпълнени всички задачи и ще може да си ходи, а хората могат да го ду....т!

93

Анонимен

преди 2 години

Ленчето всяка вечер преди да си легне, проверявала дали няма мъж под леглото и. Минали много години и си купила второ легло. Така удвоила шансовете си.

92

Жоро

преди 2 години

Видехте ли за какво е била цялата работа :и фондациите на Сорос, и членството в НАТО, и инсталирането на Кокорчовци и Гуглени, Гномове и Бойкикевци, Киро - тоя безподобен ***, но нагъл като пконска муха(защото знае че изпълнява заповедите на Херо Мустафа и няма кой да го пипне). Та цялата работа била за да ни използват англо-саксите като фронтова държава във войната си срещу Русия, точно както и Украйна. Тия бо*клуци ше ни вкарат във война също като Зеленски. Дано да гният в ада

91

Анонимен

преди 2 години

Азербайджан е протурска държава, руснаците там не пеят в хора. ДПС и Ердоган са нашите братушки сега

90

Анонимен

преди 2 години

Лена се хвали:- Мен са ме молили хиляди пъти да се оженя, но аз винаги съм отказвала!- И кой те е молил толкова много?- Мама и тате...

89

Анонимен

преди 2 години

*** като каква правиш изявления *** оставка махайте те любовници кумове каки с милионите в банковите си сметки Гешев разследване за тази Сбирщина граби явно българите

88

Анонимен

преди 2 години

С машините на Мадуро дърти моми и геуОве управляват България.

87

Някой

преди 2 години

Те руснаците хич не контролират бившата република Азербайджан! Колко трябва да си нагъл да лъжеш собственият си народ?!

86

Лененце

преди 2 години

Ти политическа шарлатанка ли си...

85

Анонимен

преди 2 години

Бактериите по човешкото тяло са нормална среда на кожата и не е нужно да се мият. С миризмата се свиква, когато всички миришат миризмата не се усеща.

84

СС

преди 2 години

Ленче за евтина газ трябва акъл и дъгогодишни договори без посредници пример Унгария !!!

83

Анонимен

преди 2 години

Цените по договорите са държавна тайна точно, за да не вдигат цената, но ленчето е яло кокоши крака и бърза като пърле пред mайка sи.

82

Путинолог

преди 2 години

Не ми дреме дали Лена, Киро или Асен ще се облажат покрай цялото фиаско. Важното е да се разкара веднъж завинаги тая прокоба наречна Путинофилия от нашата територия. Просто сега е времето. А Радев и Янев да си заврът неутралитета някъде.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Време е да си ходи правителството на Кирчо." - не се притеснявай, скоро самите те ще ви кажат чао и ще си вдигнат шапката, те са млади, очаква ги дълъг и безгрижен живот в Канада или САЩ където са се разбрали с техните началници. Проектът "Кирил Петков" вече приключи. Радев и Херо са ви приготвили нов проект - "Стефан Янев", този път ще ви оправи, този път ще бъде по различно и ще ви оправи.

80

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мислех, че работите за маникюр по френски.

79

Анонимен

преди 2 години

Искам още юни месец предсрочин избори да махнем пп от властта

78

серсем

преди 2 години

Ако библиотеката е пълна гарантира пълен хладилник.Обратното е невъзможно.Въпрос на пририотет, изборът е личен на кое да заложите.

77

Inatut

преди 2 години

Тия "българи" дето искат добри отношения с путиностан не са българи, а съветски ***. Те се чистят с газ..