24

Анонимен

преди 2 години

Войната е това, развалини, смърт и мъка. Зеленски сам докара всичко това в страната си от желание да угажда на Байдъновци и алчност. Да беше помислил за този сценарий, а не само за облагите си.

23

Ф.С.В.

преди 2 години

СТОТИЦИ ДЕЦА ИМА ИЗБИТИ В ДОНБАС ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ОТ УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ!!! ЗАЩО НЕ ПОКАЖАТ ОБРАТНАТА СТРАНА НА МОНЕТАТА??

22

Анонимен

преди 2 години

Както Зеленски обеща да спре войната, така и наш Кирчо ще ни направи животът по убав, ръйш ли... :)))

21

До 45 до+

преди 2 години

Добре ли сте !? Стига сте гледали тази украинска пропаганда,вижте и другата страна на банкнотата ..то бива бива такваз неграмотност,но вашата е като на нашият примиер..

20

Анонимен

преди 2 години

*** избива 8 години хората там а сега когато русия ги освободи и го зарита отзад взе да плаче. Зеленски стана президент само защото обеща "да спре войната" има го записано. Е спря я наркоман

19

До +

преди 2 години

Гражданските не излизат защото руснаците не им дават зелен коридор. Отказват зелени коридори. Какво не ти е ясно? От самия град когото са "пуснали" е откаран в Русия и нищо не се знае за тях къде са какво правят ...над 160хиляди деца са отвлечени!!! Цяла детска болница. Много от тях разделени от родителите. Част от хората казват, са изпратени на остров Сахалин..останалите къде са?

18

AK-47

преди 2 години

Този наркоман наистина е луд за връзване. Жалко, че нашите неадекватни управляващи се връзват на наркоманските му фантазии. Трябва да позлати Арестович, главното гуро на всичките фейкове за измишльотините им. Донбас и хората там загиват още с Порошенко, сега с това наци. Порошенко ги наричаше "организми", и че ще си живеят в мазетата, докато се пазеха от всекидневното обстрелване по градовете и селата на Донбас след Майдана. Мариупол живна, вече ще отварят училищата, този ще ми реве. Z!

17

Анонимен

преди 2 години

Вчера по една руска телевизия дадоха как руснаците са качили много чуждестранни журналисти и за ги закарали с автобус до Мариупол, където журналистите могат да обикалят за снимат, да говорят с граждани, да видят на практика какво е разрушено, включително пристанищетом училища, превърбати във военни опорни пунктове и т. н. Между другото, за строителния бранш би било полезно да видят, как под апартаментите в блоковете иима поне два етажа "подвал" - широки, празни пространства за убежище при нужда.

16

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата прекалява и затова се проваля. Същата история беше и с пЛандемията - нонстоп, дори от нужниците извираше. Нямате мярка и не знаете кога да спрете!

15

Ром"с

преди 2 години

Добро утро г-н Зеленски,а аз мислех,че тази сутрин няма да мога да Ви кажа добро утро ...снощи ви казах Лека нощ.. .Сутрин Зеленски,вечер Зеленски..лягаме,ставаме все със Зеленски..напишете и това как той е казал на полско издание за масовия гроб и 900 човека в него,а след това прокоратурата на Украйна е казала ,че няма таквоз нещо ,той видимо е имал предвид от началото на войната!Този човек лаже кат американската пропаганда.

14

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме бе дребен какво иска Русия. Разбрахме също, че си пионка, играеща роля на жертва. Досаден си и вечното ти хленчене води до отвращение.

13

+

преди 2 години

Защо не пускат гражданските в този завод да излязнат или не искат да излязат,защо ли?

12

Обективен

преди 2 години

Как Русия иска да унищожи всички живеещи в Донбас , като 90% от тях са руснаци ?

11

бирата

преди 2 години

Всичко ни е наред и целият свят нази с прехлас гледа и се надява ние да го ръководим.

10

msm

преди 2 години

До Русия ще унищожи - единствено и само себе си. Агресивната и враждебна националистическа риторика, подкрепена от фашизмът демонстриран във войната срещу независима Украйна ще разрушат и изолират руССия от Европа за много десетилетия напред. руССкия свят и мир не са част от Европейския начин на разбиране и градеж на живота и битието.

9

msm

преди 2 години

Боже, колко мъка има по този свят, боже! Не проумявам, как може да има хора, българи, което да възхваляват и да поддържат руССкия фашизъм вихрещ се в Украйна. Разрушения на европейски градове, терор и смърт за хора в 21-ви век в Европа! Тези *** и убийци нямат място в нашия съвременен свят, основаващ се на толерантност, взаимопомощ и любов между хората. руССия винаги е мразела човешкото в човека, свободата на личността и прогреса на ума. Империалистични болни мозъци.

8

Отвратен

преди 2 години

Наци.ст, вземи си хапчетата и дозата и си лягай.

7

Анонимен

преди 2 години

Мари онетка та се изказа!

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя пич е постоянно на някаква дрога. Глупост след глупост.

5

Анонимен

преди 2 години

Домбас не беше ли там където със знамена посрещаха руснаците?