37

Анонимен

преди 2 години

36 кажи ми кое е по-достойно от това да защитиш родината си, децата си, дома си? Нима не работиш работа, която не те кефи за да платиш сметките на семейството си? Биеш ли юмрук в лицето на шефа ти, всеки път когато те дразни? Да има достойнство. Но има и степенуване на онова, което е ценно. За да имат добър живот децата ти, трябва да има добър живот в държавата ти. За да е сигурно за децата ти, трябва да е сигурно и в държавата. Е, ние искаме нашите деца да живеят тук, за това мислим за тук.

36

виц на деня

преди 2 години

Путин е борец против корупцията.

35

ДО 41

преди 2 години

Каква природа, какъв баланс, бр? Пуууттен да не е природата? Бомбите ми да не са природата?

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен29 То май че най- голям враг за източните фашисти, пак са руските журналисти /ама не гъ- зо-лизците/ пишещи реално за нещата. Не сте ли забелязали, че неудобните имат среща с "Новичок"?

33

До 41

преди 2 години

Значи..само защото се появиха някакви си нови полове...да си спретнем една световна война?Ей така..за баланса? Вие пууттенягите наистина сте за ллуудницата.

32

Анонимен

преди 2 години

Путин подкупваше години наред западни политици, интересното е, че не са леви а десни :)) Въпреки, че ги подкупваше, те винаги гледат на Раша като една изостанала държава, което много ядосваше джуджа

31

Анонимен

преди 2 години

Все нещо трябва да балансира изцепките на ония с хиксче в квадрадчето за пол в паспорта. Природата винаги се стреми към баланс. Ако не е постигнат този баланс, природното естество на нещата ще ги балансира. Като химична реакция, спира тогава, когато всички молекули са в равновесие!

30

Анонимен

преди 2 години

Махайте ги тези евреи! Какви десни нацисти сте вие, да се биете за Вечния евреин Зеленски и за холивудските евреи Кирчо и Кокорчо?

29

Анонимен

преди 2 години

Егати смешния анализ, петокласничка би го направила по-добре! А да ви е хрумвало, че на огромната част от света им омръзна някой да им дава заповеди как да живеят, а после всичките измислени правила да де нарушават точно от измислилия ги? Хрумвало ли ви е, че не любовта към Путин е водеща, а омерзението от либерализма. Във физиката има много точен закон - всяко действие поражда обратно по посока и равно по сила противодействие! Т.е. ако се спре с лиготията, няма да се налагат шамари.

28

Анонимен

преди 2 години

Все ми се струва, че на 9 май на червения площад ще маршируват пленени татуирани с нацистки и фашистки свастики украински фашистки .ърши. Тогава целия свят ще види истинската същност на фашисткия режим на Зеленски.

27

ГРАД КОЗЛОДУИ

преди 2 години

До град козлодуи този коментар е много *** където си го написал,явно имаш некви предрасъдаци,няма общи приятели има общи интереси,има едни думи където им викат мъжка дума достоинство и чест,мурал това важи за истинските мъже когато даваш дума я спазваш или не даваш обещание и не се хващаш на хорото,много четете фесизбук и читанки.

26

do IstinKO

преди 2 години

Нацистите от азов също ли бе, брат?

25

Русофил

преди 2 години

В крайна сметка Путин не е вечен...Русия ще има и други политици, но да се кланя на ФАЩ , няма да се случи никога! Защото тези двете си го мерят последните 100 години, целия свят да бере плодовете на тази вражда е доста тъпо, но факт! Няма пък да мразя Русия заради схемите за господство на ФАЩ!

24

toti

преди 2 години

ПОробена Русия ще си остане в 18 Век и нищо хубаво не ги чака а ще стават още по зле с такива откачалки като този !!!

23

Истината

преди 2 години

Неонацистите из Западна Европа вече развяват портрети на Путин вместо портрети на Хитлер! През 2014г. Путин стана основния символ на неонацистките и неофашистки движения из цял свят!

22

Анонимен

преди 2 години

Какво точно ги привлича е загадка Ами да речем по-малкото зло не Русия на осми март е убивала жени и после го е нарекла празник за прикриване на варварските действия преди доста години са затваряли във фирмите жени и са ги убивали в една друга благословена от вас страна на друг континент разровете се малко журналисти сте мързеливи създания

21

Анонимен

преди 2 години

За Тоби Грийн било неразгадаема загадка с какви такива качества Президентът Путин привлича нормалните, темелни, патриотични и родолюбиви хора по целия свят. Гендърът е силно привлечен от гейпарадите и половото разнообразие - той не разбира Президента Путин.

20

Анонимен

преди 2 години

Най големия враг за западните нацисти (в тва число и бг медии) били руските журналисти щото показвали истината . Украинците държат мирно население като жив щит което усложнява работата на руснаците . На много места украинците свършвали снарядите и много от тях се предават . Сега Киев мислил да превземе преднестровието за да вземе снаряди от там и да използва пленените там руснаци за размяна срещу азовците обаче няма да стане .

19

Анонимен

преди 2 години

*** малък :)

18

Анонимен

преди 2 години

Поздрави от Клаус Шваб с жартиерите, те са такива десните.