83

Анонимен

преди 2 години

До номер 101:Избивали са фашисити.Здрасти,потомъко на фашисти!Тъкмо се чудех къде се изгуби,фашисте!Събираше наемите от имотите,които получи след реституцията ли?

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 *** , сега не е 1941. Ако беше нямаше да имаш достъп да се праиш на интересен

81

Анонимен

преди 2 години

Руските фашаги и окупатори не разбраха ли . че Европа няяяяяма да плаща в рубли за газ и нефт и да играе по свирката на фюрера , просто и ясно, но рашите не го разбират или им е тежко да повярват в действителността!!!

80

Анонимен

преди 2 години

Тия са история. Без петрола на Русия и в СССР нямаше да са нищо. Сега филма свърши и ще изчезнат като българите ;)

79

Бай Шиле

преди 2 години

Ох на дядяяаа. В украйна съм, в украйна съм...

78

До 101

преди 2 години

Чурчето ти 100% е под 10см. Лягай си, стана късно.

77

Анонимен

преди 2 години

Боже, то не беше някаква немска министърка да ни учи каква ни била историята, не бяха македонци, сега и някакъв от Мемфис ще ни дава акъл кое как да четеме. Я се .... всичките по ред на номерата.

76

Анонимен

преди 2 години

До 98 какви ги дрънкаш бе лельоо дърта. Я коментирай и нахлуването на съветски войски 1944г , избиването на хиляди Българи под името народен съд , опита за отцепване на Пирин към Македония и тн. Смешка вчерашна . Кво селско стопанство е имало по комунизма? Колкото има и в СК .Овцааа

75

Анонимен

преди 2 години

В щатите, млади американски семейства търсили мъже от руски произход, за да им заплождат жените. Тръгнала мълва там, че руските гени са супер силни и затова искали да си подсилвт нацията така. Извратеняци. Любовта за американците винаги е била на заден план. Гущери.

74

Анонимен

преди 2 години

Те украинците са толкова заблудени на тема история...мислят си как Наполеон и Хитлер са живяли по едно време и даже в Украйна твърдят как двамата са се скарали.По това,че пишат глупости на тема история винаги можете да познаете кой не е българин,а украинец.В момента плащат на украинци да водят пропаганда на български сайтове.Един даже се изпусна и каза,че му давали 20 лева.

73

Анонимен

преди 2 години

До Мемфис Какъв Българин си ти като си се писал с някакво чуждо име. Русия не е виновна за това , че затворихме томната си централа. Русия не е виновна, че ни унищожиха селското стопанство. Русия не е виновна, че американци се разпореждат с твоята земя както те си преценят и ти само седиш и мигаш. Засрами се ве

72

1876

преди 2 години

Винаги ще сме на страната на правдата, особено в навечерието на Априлското въстание, подкрепа за Украйна

71

Анонимен

преди 2 години

Свобода или Смърт братя. Всеки окупатор трябва да бъде разгромяван от цялата световна общност и затриван. Успех надяваме се да смачкате нашествениците от земите си.

70

аз-ът

преди 2 години

Изкъртваща, феноменална, каква невероятна либерална драмичка... И сега какво като я гледам тая дроп..а с храсталака на главата трябва да пролея сълза ли ? Либераст-Днес-чето оная другота ненормалница, дето символизираше Украина докато със сърп прерязваше гърлото на уж руснак (най-верояно баща й, никой друг няма се навие на глупостите на н*ркоманката) за нея слЪзи ще роним ли, тя успя ли да обедини укрините около себе си или не !?

69

Анонимен

преди 2 години

Мемфис,отивай си в Украйна.Руски войници не са били в България толкова колкото твърдиш.махай се с украинската си изчанчена история и ни остави на мира,проклетнико!

68

Анонимен

преди 2 години

Те журналята си мислят, че влият на някой с измислените си статии. Вие отдавна сте платени жрици на "истината"

67

Мемфис

преди 2 години

До 78 абе отворко, не се прави на интересен! България беше поробена от азиатските диваци близо век и всичко което е искала го е взела! Включително о златото от банката ни. Разликата с Америка, НАТО и ЕС от една страна и азиатските хайдуци е тази, че първите ни дават, а алкохолиците ни взеха ВСИЧКО!

66

Анонимен

преди 2 години

Страшни?Пълни са с болести.От тази гледна точка наистина са страшни.

65

Анонимен

преди 2 години

Баба Ванга е казала за Украйна,че "Лчстовичката ще се върне в гнездото си".Не знам какво означава,но лястовички има по морето.Да не се върне под водата Украйна?Да потъне?За нас пък е казала,че в Шумен ще е пристанище.Според мен там се бият за земя,която ще е някой ден под вода.Безсмислена война.

64

Анонимен

преди 2 години

До Коремов 79 Аз ти пожелавам това което пожелаваш. Тогава е най-Убаво