316

Анчо

преди 2 години

Нашите русофоби заслужават да плащат 200% повече за газ. Те са готови да мръзнат и да плащат много повече за продоволствия, но остават до край слепо верни на кравария.

315

Анонимен

преди 2 години

'' След спрените доставки '' .............................. Продължаваме Промяната поставиха доста интересни въпроси за диверсификацията днес ... излиза, че Боко си е бил чисто руски агент ... добре е да се обмисли.

314

БZП

преди 2 години

До Гиб Мелсън - стига си развявл тая партенка. Не е вярна. Отделно, разбира се като на всеки русофил мечтата ти е не да си срещу Русия а да си пред нея на колене и да правиш като вятъра. Само това те кара да се чувстваш в безопасност - като всяко добро и вярно куче. Затова и получаваш това което получава кучето - бой, тояга и шутове от Господаря си - Кремълския Гном.

313

Ха Ха

преди 2 години

За промяната ще трябва да се плати. Това е. Га Боко Тиквочанския ви граби като най-голямата ***, не казахте нищо. Ся от 3 месеца е такъв вой, че нема на къде. Стига ривахте.

312

Анонимен

преди 2 години

Може само ако Кирето плаща от личните си пари. Ако не ще, ще трябва да го изтръскаме, колкото има. И после да го изхвърлим.

311

Българи офци

преди 2 години

Ще се спретнат едни фирмички и ще купуват в рубли а после ще препродават на булгаргаз в долари щом нашите така искат. Сделка на хартия няма да правят нищо и ще прибират едни 50% за кики и асенчо.

310

Анонимен

преди 2 години

До 350 "Който иска да е в цивилизацията..." Пич, на първо място, за да си в цивилизацията ти трябват някои екстри като ток и газ... Иначе си в каменната ера, пък ако щеш се мисли за свободен.

309

Бесилка черна

преди 2 години

Съд и разстрел за киро и асен измамниците и бандити!

308

БZП

преди 2 години

До Анонимен 342 - ти по специално си от по редките екскременти - московските. Само на вас русофилите, мечтата ви е Господаря Гном да ви бие за да го боготворите. Тресе ви такъв страх, че главица не можете да вдигнете.

307

До 346 ПРОСТО Е

преди 2 години

Да, наистина да нямаме думи какво ни се случва. Всичко в държавата ни е с една приставка ПРОСТО и така Просто Киро, Просто Бойко ииии дълъг списък стигайки до ПРОСТО *** народ.

306

!

преди 2 години

Забелязвам, че руската енергийна мафия у нас сутринта не беше толкова подготвена, но до обяд впрегна всичкия наличен ресурс от интернет ***, да реват по всички възможни електронни медии, да всяват паника и да насаждат някакви небивали апокалиптични картини. Нищо няма да се случи след спирането на руската газ. Утре пак ще изгрее слънцето, животът продължава, газ има навсякъде по света, ще намерим решение и добри цени.

305

Гост

преди 2 години

не съм съгласен да платя и една стотинка повече при положение че няма проблем да купим по-евтино Руски в рубли

304

Майдан

преди 2 години

Да защитим общия ни български интерес с масово неподчинение и протести. Няма какво да чакаме, тези ни водят към Трета национална катастрофа

303

Анонимен

преди 2 години

До Зозо Разбрахме, че си падаш по рускини и то възрастни. Не можем да ти помогнем, спри се вече.

302

Гиб Мелсън

преди 2 години

Това русофобско смахнато упорство да не плащаме в рубли ще ни струва най-малко 20%. Със сигурност ни послъгват за цената която реално ще плащаме защото се цупим и не искаме да плащаме в рубли. Това плащане в рубли е символично и западните държави го разбраха. Обмяната от евра в рубли става за секунди. Иска се единствено да имаме сметка в рубли. Но не, ние ще сме по-големи русофоби и от американците. Ще плаща българския народ. Както винаги. Колкото пъти сме заставали срещу Русия след туй драма.

301

Задунайска правда

преди 2 години

"Доставките на газ за Полша са подновени" - Нова ТВ. Доказа се че причината България да е единствената "такована" страна са наличието на долни ляви амбреажи сред населението на България.

300

Кирчо и Бойко

преди 2 години

и тоя другия дето беше ДБ без значение Киро или някой друг ... с такава просташкаа примитивна политика и нулева дипломация пак да същото положение щяха да доведат България. Не може да се защитават интересите на България от хора водени от омраза, лудост, крадливост и угаждане и обслужване на другите господари дето ще ни продават скъпо и пре-скъпо.

299

Анонимен

преди 2 години

1) До вчера обсъждахме оръжията2) После Киро каза да си дадем заплатите3) Ново двадесет - по-скъпа суровина, от която зависи голяма част от икономиката на всяка държава. Просто нямам думи

298

Анонимен

преди 2 години

Дето се вика, имали сме бол пари, дали сме... Ся обаче лошото е, че нямаме бол пари да даваме безкрайно, за да плащаме за грешките на Кирчо... Той обаче може да си прави грешки безкрайно...

297

Анонимен

преди 2 години

не само тези които се отопляват директно на газ , всички топлофикации са на газ , оттам произвеждат ток който задължително се изкупува от нек и отопляват , е сметнете в софия колко ще е парното топ вода тока , ами заводите дето машините са с газ суровините как ще се вдигнат такъв мошеник е този , вообще нее за русия ами вкарва своя фирма , от кого ще купи газ да каже фирмата