125

Анонимен

преди 2 години

Говедарският подход към"мира"се нарича,бой по Русия до последният тъъъп Украинец и до пълното опропастяване на Окрайна!На чужд гръб и сто тояги са малко!Ама иначе говорим за победа,над кого бре наглеци ще е тая победа?Нагли,нагли та чак дрънкат!

124

Анонимен

преди 2 години

Щом това го казва афроамериканец значи ще се объркат нещата и украйна ще загуби

123

Анонимен

преди 2 години

До АнтиРусистТо не е нужно да вярваш, че РФ е победила... Разходи се до магазина и сметни разходите... Имаш в БГ бежанци... Всеки един от тях натоварва системата = разод (те не плащат). Имаш производство на 2 домата и става инфлация... Плащме им сметките... Киро тегли крдити... Виж инфлацията на Германия (борсата). Тотално го налапа ЕС... На РФ не им пука. На ти газ, на ти бензин, на ти хляб. Като не иска ЕС, на ти Индия, Китай... Саудитите и те прескочиха долара...

122

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Реалната помощ за Украйна предстои. BTW, току-що започна. Ще има хиляди руски майки разплакани за пикльовците дето Путин изпрати да се бият със щатска техника. Разпундването на Русия предстои в следващите 2-3 месеца, докато не бъдат премазани и онези, които са в Крим, който НЕ е руски, а принадлежи на Украйна. Сядайте пред телевизорите и зяпайте кво ше стане с боршовите картошкофце.

121

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще загуби войната.

120

До 144

преди 2 години

Три месеца не е равно на десетки години мизерии, които ФАЩ сътвориха по целия свят. Ама имаме много социалки и прос-тите хорица се литкат яко. Довиждане доларо-ядячи.

119

Анонимен

преди 2 години

браво укрите имат голям успех оше поголям имат с вашето оръжие които давате рус отсъпва укрите побеждават--и губят земите си половината нацбат са мъртви скоро щесе появи победителят украина загуби истока и ще загуби николаев и одеса с помоща на сащ

118

cekyko

преди 2 години

Руссия = ПЪЛЕН ПРОВАЛ ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ. След 2 (два) месеца война са окупирали три градчета и пет селца. Кво стаа със завземането на Киев и другите големи градове ? Нещо май ви се строши колоната по пътя към прогреса. Що тъй, таваришчи, а?!

117

Истината

преди 2 години

Вече трети месец един луд фюрер начело на нация от маниаци, смятащи се за велики се опитват със сила да наложат на цялото ч и пацифизъм означава единствено путинизъм и подкрепа за руският агресор!Украинците се нуждаят от помощ за да се защитят от агресора. Да не се помага означава да им се каже: предайте се, приемете робството и подчинението и целунете руския ботуш.

116

До 137

преди 2 години

Много измекярски коментар. Помисли си.

115

До Само питам

преди 2 години

Защото после и ти ще ги плащаш с твоите стотинки от данъчетата. Да не си цъфнал и вързал с паричките? Плащай си лукса на подкрепата ти към ОКРЕИНИЕТО

114

Спеца

преди 2 години

Украйна , скъпи янки, може да спечели само като продаде оръжията които и подарявате!После вървете ги търсете и гонете да Ви върнат парите!

113

АнтиРусист

преди 2 години

До Оберщурмчето / Ха-ха-ха. Защо оберщурмбанфюрерът да отива там, когато оберщурмбанПутин е на линия. Има вярващи във форума, че Рассия е пабедила. Хм, явно червената клика ползва Тройной и/или самагонь и още не могаже да се оправи от халюцинациите.

112

Анонимен

преди 2 години

Марш на плантацията да береш памука бе.

111

R.A.T.M

преди 2 години

Искате Русия като през 1917 и 1991, но ще я видите като 1945 съсипана 1700 разрушени града и 85000 села и после пускат първата атомна централа, първия изкуствен спътник, първия космонавт и първия човек в открития космос как го правят никой не знае

110

Анонимен

преди 2 години

На знам какви са тея от Азов. Нацисти ли са, на какви черни сили се кланят, ядат ли деца!? Едно обаче е сигурно! Няма по-*** начин да ги легитимираш и еманципираш от малоумната спец операция на жужето хаяско! Сега Азов са защитници на родината си и всички тъпашки приказки на руската пропаганда са отишли на кино. Учебникарски пример за провал.

109

към 120

преди 2 години

кога ще стане ли?.....като се връщат евреите от жетва!

108

Анонимен

преди 2 години

До Слава Укран!Брато ))) Виж сега. РФ и САЩ ви го набиха най-яко в човката :)) На 31 май и ние ще ви бием шута, щото няма кой да ви храни дето пеете хубави песни и махате с красиви знамена. Сега въпросът е колко ще се наядете с кредити. Тея кредити се връщат, нали се сешташ... Европа не я боли фара за вас ))) ВИЕ вече нямате НИЩО с което да cnt интересни на ЕС. Ще си останете само със знамената!

107

Анонимен

преди 2 години

"Не че нещо но рухне ли еврото или долара, започва тоталната касапница" _______ Днес Централната банка на Русия извърши ход с коня - измени реда на пресмятане на курса на чуждите валути. В тази връзка днес курсът е 75,45 р за $ и 79,8 р за 1 ойро.

106

Анонимен

преди 2 години

Само как ги карат да се трепат а за тях печалби от оръжия ;)