10

Анонимен

преди 2 години

Повечето руски военни са против войната, но изпълняват политическите заповеди. Повечето руски военни не разбират защо са там - тъй като те са по-близо до бойното поле от команващите, те знаят по-добре че няма смисъл руските военни да са в Украйна.

9

Въпрос или два

преди 2 години

Хей, въпрос за любителите на диктатори-мародери, които изтезават собствения и чужди народи: как минава блиц-криега, стигнаха ли до централния площад на Кийв за два дни? И ако не са стигнали, защо не се върнат? Дали войските които са пратени от диктатор-мародер, който изтезава собствения и чужди народи, дали тези войски някога ще се върнат, или ще останат вечно по полетата?

8

Анонимен

преди 2 години

Е как да пробият с тая калпава армия.Путин сега беснее в бункера и се кара на генералите,крещи и те мълчат с наведени глави.Начело тряба да застане генерал от ранга на Жуков за да пробият,ама Жуковци вече няма.

7

Анонимен

преди 2 години

Tук актуално е само "руските сили фокусират усилията си в района между Краматорск и Славянск". В обширен район с център Краматорск-Славинск от доста време е блокирана мощна 100-хилядна ВСУ групировка. Щом голямата уста Арестович казва, че руските сили фокусират усилията си между, това означава, че се стремят да разделят котела на два по-малки.

6

Путин е

преди 2 години

Антихрист !

5

Анонимен

преди 2 години

Украйнците да метнат две три ракети в Кремъл и да свършва тази нелепа война!

4

Пътя!

преди 2 години

На фона на тези грандиозни победи на украинската армия, ние само може да спрем незабавно помощите за укро-туристите и да ги екстрадираме от България.

3

Асоциален Примитив

преди 2 години

Не се сещам да са пробили в някой град до сега. Не забравяйте, украинците спират окупатора дори без оръжие ха-ха

2

Анонимен

преди 2 години

На следващите парламентарни избори тук във васалната територия урките ке гласуват,друг нема да иде до урните :)

1

народна мъдрост

преди 2 години

"Бъдете добри хора и отговорни граждани - засадете дръвче, погребете руснак, скопете русофил, за да може децата и внуците ви да се гордеят с вас."