23

Анонимен

преди 2 години

Веднъж да се съглася с това кречетало дуловско.

22

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийте имат един много селски манталитет, злобни, нагли, необразовани кадри, като махленци са повече отколкото са политици.

21

Бай Иван 2

преди 2 години

Вие щото се справяхте много добре ,затова станахме най- бедните в Европа и най-бързо изчезващите в света.2 млн. работоспособни българи станаха емигранти разарди огромните ви кражби и курупция.

20

Анонимен

преди 2 години

герп са най-ниската топка в политиката, бих казал вредни повече от бсп. Доста се компроментираха, не свършиха нищо полезно, а сега само плюят.

19

Анонимен

преди 2 години

То евра по 500 то кюлчета ли злато не бяха по шкавчета айдушка партия

18

Копейкин

преди 2 години

Като гледам палците на доло ми става ясно че тук е пълно с гербери

17

Отчита се,че ГЕРБ

преди 2 години

са се провалили с управлението на страната.Еми затова сега не са в него,а са опозиция. Сега ни управляват харвардските аферисти.Кажете ми какво промениха към по-добро,че не мога да се сетя?Тока ни е на въглища и атом,но драстично поскъпна за бизнеса. Горивата ни са от евтиния руски нефт,но скочиха.Инфлацията е над 25%.Цените на хранителните стоки хвръкнаха.Отговорете ми какво направиха тези мошеници,освен смяната на висши чиновници с техни хора?

16

Анонимен

преди 2 години

До Асан Дуловката от ГЕРБ и два апартаменти да купи, пак ще си е злобна,завистлива и проЗСТа ***. Откъде Боце ги събира такива? Дариткова пред тази е в небесата.

15

Анонимен

преди 2 години

Толкова дупки по Тракия никога не е имало, къде са милиардите за ремонт?

14

Анонимен

преди 2 години

Абе много бързо забравихте за корупцията и мафиотщината която беше 12 години по времето на Герб то кюлчета ли не бяха то системи за рекет и кражба колко може ли не бяха . Тя тея са до един за в кауша включително и тая усойница сички до един от Герб ама много многоооо бързо забравяте некадърно племе такова

13

До ФАКТ

преди 2 години

И твоята рода, също!

12

Анонимен

преди 2 години

Ако ГЕРП отново влезе във власт считам, че българските избиратели имат интелект на обитатели на бананови републики, може и даже по ниско. За да се повлияе на Гай *** трябва силно нарастване на цените и то на всичко. Чак тогава може би избирателя ще се замисли или по точно ще поиска да разбере какво предлагат партиите преди избори. Желая от взе сърце силни и високи цени, за да се вразумят българите! Друг път няма! Не съм казал че е лесно или приятно!

11

Анонимен

преди 2 години

На нормалните хора почна да им писва от постоянното мрънкане, злобеене и коментари на герп. Те само спъват властта, прът в колелото. За 12 год нищо не направиха, че да коментират другите!

10

Да,щом няма как

преди 2 години

да оспорите казаното от Атанасова,почвайте да я ругаете.Само че това ще промени ли нещата,че сегашната власт е пълен провал и щом не може да се справи с вътрешните кризи-инфлация,цени на всичко,почва да ни залъгва и да ни губи времето с Украйна и северномакедонските дивотии?Няма да ги промени,а това правителство задълбочава кризата с некомпетентността си и робуването на чужди интереси.Ще видим докога ще ги търпим и кога ще ги изритаме.

9

Аз

преди 2 години

Абсолютно права е, но жалкото е че те бяха същите. Е тея сега са в пъти по големи крадци и лъжци, но ефекта е един и същ.

8

Силвия

преди 2 години

Колко хора се дистанцираха от ГЕРБ заради такива злобни физиономии.Тая само отвращение буди когато кудкудяка о трибуната.Ако беше умна щеше да вземе като Маргарет Тачър уроци и да се научи да не кряка. Но то простаДеса , не знае сигурно коя е Тачър ,камо ли биографията да й е прочела.

7

Анонимен

преди 2 години

Мале като помня какви Калинки Малинки бяхте.. Добре, че сте политически трупове.

6

Боби

преди 2 години

Късите бързи крачета отново са на ход. Добре де ама вие също с такъв успех се справяхте. Е секна ви дотацията ама такъв е живота. Като гледам още ставаш, защо не смениш попрището, Бойко те е отсвирил, просто си му омръзнала.

5

Журналистическият

преди 2 години

слугинаж услужливо(в замяна на какво ли?)обслужва тезите на провалената власт.Тази сутрин пак някакъв високоплатен службаш от петролния бранш обясняваше на неинформираната водеща по НОВА как имаме най-ниските цени на горивата,изключая малки страни като Малта.А тя,неподготвена,не го попита Полша и Унгария,които имат по-ниски цени от нас,малки ли са в сравнение с нас.Телевизиите са проводник на лъжите и заблудите на властта или на заинтересованите олигарси.Водещите са кукли на конци.

4

Дулово пищово

преди 2 години

Ми справи се ти,бе ,жалка како.Видяхме те,че освен дъра бъра,не можеш един конец да вденеш.По делата вш познаваме,не по празното дърдорене.Омръзнахте ни!