254

Анонимен

преди 2 години

В Донбас-ДНР,ЛНР след спецоперация по денацификация,милитаризация от Русия на територията на Украйна и техните врагове по спецоперация,щом едни правят спецоперация и другите сили също,които по техни критерии са повече по класификация,категоризация,определения за съществуване по идеологии,поява,движещи сили,устройство на обществени-производствени взаимоотношения и производителн за участие на обществените и политическите класи по съсловие,състоятяние,платформи,ще са ангели ли заселило се население

253

РеалистЪ

преди 2 години

Одобрявам, всеки заслужава да умре така както е живял. В случая - като плъхове

252

Семкаджиев

преди 2 години

До няколко дена американските гаубици ще са на позиция и тогава ше има ти ли *** бутна или сам паднах.

251

Макаров

преди 2 години

Ами то мариупол беше превзет доста по рано,а Путин усети че в завода ще има сеч за неговите хора и спря щурма, което е редно, а Шогуна щеше да хвърли всичко там и да го превзема на всяка цена за да угоди на императора.

250

Анонимен

преди 2 години

Разумно решение. Тия вътре като им свърша дрогата и храната, сами ще започнат да изпълзяват. Като плъхове. А ако наистина има цивилни, по този начин ще оцелеят.

249

Анонимен

преди 2 години

для Шойгу- один стакан водка !

248

Анонимен

преди 2 години

УнугундуруЧукундурестата пасмунюга ,която СлавяноРусите навремето погрешно освободиха от турскоробство съвсем скоро ще бъде премазана с валяки ще ближе краката на султана и отново ще е потурчена и хвърлена разпарчетосана отново. Тя и без това от над75 няма собственна държава и винаги е била осдкотяло стадо с MyHчовци и маймуняк из съдебна власт и вси1чки останали стадни хранилки които трябва да се изколят до крак от новият владетел.

247

Анонимен

преди 2 години

доклад принят !

246

наглеци

преди 2 години

Голема радост, голема гордост! Господ няма да ви прости убийствата на беззащитни хора и деца! Да не говорим за превземането на чужди територии!

245

Надя

преди 2 години

Целия свят трябва да защити Украйна.

244

Анонимен

преди 2 години

тази фотография е от 11 март 2022 год. когато за последно е видян Шойгу.

243

хаха

преди 2 години

Да превзет е, ама не съвсем, щото в Азовстал никой не иска да ходи да се бие.От време на време ще излизат от там и ще убиват по някой окупатор. Докато не ги подпука ВСУ и се изтеглят като бити ****асти, както от Киев.

242

Анонимен

преди 2 години

Май както изглежда Китай скоро ще нападне Русия защото азиатската част на Русия ще бъде част от Китай

241

мъка

преди 2 години

Нали писахте.че Шойгу е с инсулт,че нямало да се възтанови!Всичко ви е лъжа,когато пишете за конфликта.

240

Анонимен

преди 2 години

Шойгу не е ли от Китай а Путин май е азиатец то нали Русия е голяма степен в Азия

239

Истината

преди 2 години

Мариупол е на 30 километра от границата и за два месеца още те могат да го превземат. Но какво се очаква от министър на отбраната като Шойгу, който изобщо не е ходил в казармата. Руската армия е един фейк, също като и държавата!

238

Анонимен

преди 2 години

Дайте самолети и танкове на Украинците бе ,че ще дойдат ония вампири и тука и нас да ни денацифицират

237

Калчев

преди 2 години

Какво браво бе ?! Браво на един убиец и неговите васали ?! Щом започнаха да възхваля ват масовите убийци и агресори значи и тук има хора като тях ?! Вие сте срам за България !!!

236

Путин Фашист/офф

преди 2 години

Голема пабеда на най-големите джуджета. Улезнали у един липсваш на практика град. Ура, Джуджаци, стигнахте до Берлин. Lol

235

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин. Истински хуманист! Не като американците в Ирак.