53

Анонимен

преди 2 години

Това някаква шега ли е? Страната в която поне половината население гладува, ще спасява света от глад? Надали.

52

Анонимен

преди 2 години

До малко сметки- Много криви сметки. Нали всички държави ще се разпаднат тогава. После кой ще глези цар Путин. Няма да го имат за никакъв. Ще му теглят куршума. Да не коментирам още колко неща има които не са ти ясни и ще доведат до края на света при измиране на толкова хора заради ядрена война.

51

Глобалиста

преди 2 години

Икономика без евтини суровини и енергия не се прави.ЕС не може да издържи на конкуренцията на Китай Ю Корея Япония.Предстои деиндустриализация на Европа с всички последици от това.Германия е пред срив на икономиката си .Такава криза идва през 2023 че не ми се пише ....

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56За Украйна е ясно, ама това е просто пшеница, Добруджа има капацитета да захрани половин Европа, ама не се фукаме, това е просто хляб :)) Раша им завижда на Украйна, щото те им беха житницата навремето, знаем колко непотребна е земята в Монголия :))) А да, изнасяли най-много дървесина рашките, много дървета в Сибир :)))

49

запознат

преди 2 години

За Путин населението е по важно от територията! Ако съществува вероятност в една ядрена война да затрие цялото население на натовските държави, като загуби голяма част от руското население, то той ще направи това, защото дори и малко руснаци да останат, ще си направят държава може би някъде в далечния Сибир където няма да има радиация, но САЩ и Европа ще бъдат превърнати в радиоактивна заразена зона в която нищо няма да вирее.

48

Анонимен

преди 2 години

Тези от запад се уср,аха от плюскане

47

малко сметки

преди 2 години

Защо на Путин му е изгодно да натисне ядреното копче? Защото ако пресметнем, че при една ядрена война ще загинат всички руснаци, европейци, американци (САЩ+Канада), то за всеки умрял руснак ще има по трима американци и по трима европейци. Като се има впредвид, гъстотата на населението, средствата за доставка на ЯБГ и съществиващите противоракетни отбранителни системи, то вероятността да загинат всички европейци и всички американци е около 93 %, докато вероятността да загинат всички руснаци е около 69 %.

46

Анонимен

преди 2 години

Ако копаме у градиното ще добре. А може и газ да изкопаме.

45

Глобалиста

преди 2 години

Идва краят на голямото плюскане в западния свят.Русия не я мислете.

44

Анонимен

преди 2 години

Най доброто тепърва предстои...Всичките тия къде громиха и погребваха Русия са ше видят какво е безработица студ и глад и ше ходят в Кремъл на килимчето да пеят ако ти посакам ше ли ми дадеш ше ли ми дадеш малко нефтец и газчица за лека нощ за лека нощ..Е са ша видите как Запада ше победи Китай Русия и Индия...Русия може без интернет фейсбук майкрософт амазон дреи за *** парфюми холивудски *** френски сирена и нам кви си западни простотии.Да видим ЕС може ли без нефт газ въглища стомана???

43

Анонимен

преди 2 години

Стана зловещо. Анонимен 54 отговаря на анонимен 55 все едно му е прочел мислите преди да ги е публикувал. Заедно със зловещия пророк дето се е набуташ да коментира за Ванга и ядрения апокалипсис нещата са притеснителни.

42

Анонимен

преди 2 години

Раша с какво ще си изхранва населението, като знаем каква "плодородна" земя имат, мейби ще ги храни с газ :))) Ще си увиват кайма в тесто, това им е кухнпта, смех :))

41

Анонимен

преди 2 години

Искат да дупчат Добруджа , а ще купуваме от Индия храна, така ли

40

Анонимен

преди 2 години

Преразпределението на света. Много глад ни чака. Хората трябва да се върнат по селата и да започва обработка на плодородната ни земя. Ако чакаме на Индия, ще има да си чакаме.

39

Мдааа

преди 2 години

Като гледам колко буренясъли ниви има в България,колко земя е превърната в бунище изобщо никакъв глад няма!Кого ги видя засяти тогава ще ви повярвам!

38

Анонимен

преди 2 години

Рашките ако разчитат на Китай и Индия, пиши ги фалирали :)))

37

Хапче за глад

преди 2 години

Спокойно, от Монcaнто ще ви решат проблема с глада. Всичко е измислено, даже преди кризата :)))

36

Ваньо Пилето

преди 2 години

С видни ГЕРБ-аджии земеделци и животновъди, като чичо Иван, няма как да гладуваме в България.

35

запознат

преди 2 години

Не отдавна NOAA прогнозира какво ще се случи с питейната вода ако Русия взриви само една подводна атомна бомба с мощност 100 мегатона: Ще се формира цунами вълна висока над 500 метра която ще залее познатата ни суша до височини от 200 до 500 метра със солена вода и ще ликвидира 90 % от достъпните ни към момента источноци на питейна вода. Цунамито ще закара топла морска вода към северния и южния полюси която ще провокира засиленото топене на ледовете там. Това ще потопи допълнително достъпна суша

34

Кореняк Софиянец

преди 2 години

Бате, аз нямам село, ами сега какво ще ям?