100

Вуте

преди 2 години

До: Пешо Не бе, Пешо! Руския флот не може да бъде потопен от никой враг! Руснаците обясниха - матрос пушил цигара. Изтървал фаса, той паднал върху снаряд, снарядът гръмнал и останалите гръмнали с него и корабът се повредил и потънал... Още две цигари и край с Руския Черноморски Флот!

99

Анонимен

преди 2 години

Алчността ще затрие Америка. Опасявам се че пак сме на грешната страна.

98

Анонимен

преди 2 години

Путин каза, точно на България, дължа обяснение, за кораба. Те трябва, да да информирани хххахах

97

Владко Путинка

преди 2 години

Супер, да мине и над Кремъл, че ми писна от това джуде :D

96

Анонимен

преди 2 години

Самолета ще отиде при кораба. Рано или късно

95

Анонимен

преди 2 години

Никой не знае точно какво лети, пълзи или плува около Украйна, това е истината! Преди няколко дена гледах американски AWACS някъде над Румъния или Полша - неуточнено къде. Журналистката беше вътре в самолета, където специалистите показваха на мониторите радарната информация. Всички руски самолети се виждаха ясно като "Щрак, Марийке на портрет!"

94

Пешо

преди 2 години

Ама нали Путин каза, че е потънал заради бурното море? Сега какво, ще кажете че Путин лъже ли???

93

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхте прочели в статията пише че самолета е прелетял над България в ранната слетобед на фаталния тринайсти. Ние сме в списъка. Обаче там ни е мястото. Съжалявам.

92

Анонимен

преди 2 години

Ясно е че американците са виновни винаги, даже когато Путин си оопикае обувките пак американците са виновни.

91

Анонимен

преди 2 години

Губят губят Украйна. Ще мият клозетите на САШ. Руснаците ще направят 100 нови кораба.

90

Велика сряда

преди 2 години

Предателството на ЮДА.Тези,които искат гибелта на живота на Земята са виновни за тази война.Ако нямаше заплаха и натовски мераци,не би имало проблем.-Истина, истина ви казвам, който не влиза през вратата на кошарата на овцете, но прескача от другаде, той е крадец и разбойник.А който влиза през вратата, овчар е на овцете.Алчноста на АМЕРИКА за Богатсво и господство е гибелна за мира!

89

Татул

преди 2 години

Няма начин подлите плъхове да не са замесени.

88

Анонимен

преди 2 години

До Българин САЩ и Англия какво правят в черно море. Имат си техни морета и океани.

87

Анонимен

преди 2 години

Украинците плащат с кръвта си за имперските амбиции на САЩ. Защото какво търси американски разузнавателен самолет над черно море. Ако това не са имперски амбиции на САЩ какво са тогава. Украйна е един подизпълнител. А ние сме жалък плацдарм който пуска самолети просто така. При отказ да пуснем самолета ще ни пусне и бомби какво му пречи...

86

Анонимен

преди 2 години

ти да видиш ,а в космоса летяла една крива ракета ,ама там пушенето било забранено !!!

85

Анонимен

преди 2 години

Рашистите са големи комплексари, първо не беше ударен от ракети и после потънъл в бурно море докато се видя на видео че морето е гладко и няма една вълна.Сега американците им виновни и после ако се докаже че не са те ще са извънземните!Признайте си най после че украинците ви трепят като мухи некъдърнате пияни ***!Истината е че който защитава родината си е непобедим!

84

Българин

преди 2 години

До АнонименРуснаците вече решиха ! Мак Доналдс вече ще е дядя Ваня !Хак да им е сега на американците защото това ще побиди Америка

83

пена

преди 2 години

Аз не разбирам опитите на Рашките да намесят НАТО в тая война. Ако това се случи има само два изхода: 1. Конвенционална война Русия/НАТО и армията на Русия да бъде стъпкана за дни. 2. Ядрена война с тежки поражения за запада и пълно унищожение на Русия.

82

Анонимен

преди 2 години

абе то да водиш война не е като да праи'ш паради на красния площад, ама толкова им акъла, спомнете си само как се беше наредила 65 километровата колона и виждате какво остана от нея, и тия скрили се там до острова и си мислят че са невидими, ама не осъзнават, че така застанали и те не виждат нисколетящите обекти

81

Анонимен

преди 2 години

До linx Е и какво ще направят Украйна. Разрушили са им кораба но сега ще загубят черно море а може и цяла Украйна. Преговори няма и ще бъде до последно.