89

Анонимен

преди 2 години

Ами то, не е луд, който яде зеленика, а който му го дава! В цяла Европа няма по- раболепни и коленопреклонни слуги на руските интереси от българите, които са в самото управление. Да вземем Корнелия Нинова: "Докато сме на власт, няма да сложим един подпис под разрешение да се изпрати оръжие на Украйна!" Готови са да умрат тези комунисти, но да не застанат на пътя на Русия. Но иначе децата си пращат да учат и живеят в "джендърския" запад....Няма по-големи лицемери.

88

Анонимен

преди 2 години

противна физиономия!

87

Санитари

преди 2 години

Къде са тези с белите престилки и усмирителните ризи? Ей хора, има толкова мнаго работа за вас, а вие се мотате!!!Боцнете джуджи,че пияна му е излезнала от устата.

86

Анонимен

преди 2 години

Тука един пита кога ще дойдат F-16 Block 70V? Ами човекът взе парите и каза чакай малко. Ще дойдат бе споко! Дори има вече един бг пилот, дето знае да кара въпросните самолети.

85

Споко

преди 2 години

Споко. Путин губи по всички фронтове. Армията му е почти унищожена, руснаците масово дезертират и се записват в украинската армия като видяха пълните магазини в Украйна. Украинската армия вече е в подстъпите на Москва и до дни, даже до часове ще влезе и диктатора Путин ще буде предаден на съда в Хага.

84

анализатор

преди 2 години

До: номер 4 Съвсем малко остана до заветната дата - 9-ти май! Тогава гледай руската телевизия, да видиш на какво му се казва гей парад! Путин ще парадира с малкото му останали парадни бутафорни самальоти, вертальоти и танкове! Пази ги човека, щото в Украйна ще станат на желязо и алуминий за вторични суровини! Бас ловя че никога не са влизали в бойни действия! Докато същевременно в украинската армия служат над 58000 жени. И то наравно с мъжете.

83

Георги

преди 2 години

Няма лошо.. нека да идват братушките и да си ходим където ни е мястото - при славянските народи. Преди като бяхме с Русия имахме армия, промишленост, земеделие, образование, морал.. сега всичко се разпада. Само мизерия, тъпотия и простащина.

82

Анонимен

преди 2 години

Фермата на раша се възбуждат като чуе за путин подмокрихте ли се България е Нато и ЕС и няма пак да отиде в изгубения свят Нищо добро не сме видели от русия Империята на злото

81

М

преди 2 години

А САЩ манипулират изборите в цяла Европа и назначават корумпирани правителства зависими от тях.Нагло налагат интересите си по целия свят където може с подкупи където не може с убийства или войни. Това вече правят 7 години. Никой не отрича ролята им в победата над Фашизма но тогавашните САЩ нямат нищо общо със сегашните. Те са злото на света.

80

хе хе хе

преди 2 години

Нали Русия беше бензиноколнка с ракети, кога стана Империя!

79

Анонимен

преди 2 години

Като изключим България, всички останали държави, които са изброени тук мразят Русия. Няма да му е никак лесно на путин. Дотук инвазията в Украйна не върви добре за руските фашисти. а после го чакат Румъния, Словакия, Унгария, балтийските държави, Полша- ох кошмар! путин трябва да се откаже- той вече е бита карта!

78

Az, Клишето

преди 2 години

Нищо не се каза за Източна Германия, Финландия, а защо не и Австрия. Също така, за Югославия.. Като ще е империя, да е! Докато всички тези държави надали ще помиришат барут, ЕС и НАТО направи всичко по силите си да вкара Русия във война със основния си съюзник. Да бяха помислили още през 2004-та,или даже през 1997-***, сега нямаше да плачат за апетитите на империята. 2СВ започна от глупостта на великите държави, наказвайки Германия след 1СВ.

77

F-16 Block 70V

преди 2 години

Извинете, мога ли да попитам? Знае ли тук случайно някой кога ще будат доставени новите модерни американски изтребители F-16 Block 70V за които платихме няколко милиарда на нашите американски парнтьори. Питам, защото искам час по скоро да съпортнем Укрейн в борбтата и срещу фашиста Путин (новият Хитлер), сега се решава съдбата на целия демократичен свят. Предвалително благодаря за точните и изчерпателни отговори.

76

кокона Рипсимия

преди 2 години

До Адмирации А ти какъв ще станеш?Сигурно партиен секретар!?Сладко мамино едеотче!

75

Lina

преди 2 години

Явно ботокса го удря в мозъка.

74

Анонимен

преди 2 години

В Германия хората вече не смазват веригите на велосипедите, за да раздразнят още повече президента на Русия Путин, защото chain lube, спрейвете за смазване на веригата, се правят от нефтени продукти от Русия. Ако не смазваш веригата така вредиш на Русия.

73

Black Sea

преди 2 години

78 Йосарян. Какъв си ти че говориш от името на българите?

72

Анонимен

преди 2 години

Не си струва човек да си губи времето с това което се върти в помътненото съзнание в главата на Путин

71

Анонимен

преди 2 години

BMW уволни 700 работници. В някои страни от ЕС дилърите на BMW съкратиха служителите си наполовина.

70

Анонимен

преди 2 години

Това е още една, но не по-маловажна причина, да подкрепим военно и всякак Украйна. Там се решава и нашата съдба, на целия свободен свят