42

Чудя се

преди 2 години

Как политиците ни не разбраха къде през последните 30 години се е позиционирала България в международен план. На комунистическите наследници им препоръчвам или да негативно у Сибир, или да преосмислят поведението си. Електоратът им се изпарява, да заложат на "лявата" политика, не на ромските олигархични зависимости- те са поробващи.

41

джо

преди 2 години

Teзи сами забъркаха кашата, сега търсят с кого да я сърбат.

40

Анонимен

преди 2 години

Видя се как НАТО ни дава самолети...на хартия.Две години още ще чакаме,а може и още.Отгоре на всичко искат да ни продават още на хартия.Ако си дадем малкото,което имаме сега и чакаме хартийки ще сме много глyпaви.Нищо няма да даваме,не сме бaлъци!

39

факт

преди 2 години

Докато се дават на Украйна пари и оръжие войната няма да спре и ще страда ме много заради нацистите .

38

Анонимен

преди 2 години

Преди седмица Байдън обяви, че САЩ доставят всекидневно по 5-6 самолета с техника и др.военни неща до границата на Украйна, а оттам те влизат в страната с влак. Така всичко доставено се складираше надлежно в 142-ри логистичен център край Лвов, който бе уцелен от руска ракета нощеска, та нищо не остана от него! Толкова за доставките от Запада за Украйна

37

Ужас

преди 2 години

Оказа се че нацистите от "Азов"държат в тунелите на завода в който са обкръжени,мирни граждани отвлечени от Мариопул и ги държат за жив щит.

36

Анонимен

преди 2 години

НАТО да ни дадат 20 изстребителя Ф16 или Грипен срещу 20 от нашите. По същия начин с ракети, танкове и тнт. Естествено трябва да имаме достатъчно в резерв, че нашите военни уж са НАТОВЦИ, ама боравят със съветско оръжие. :) Това ми се струва като сделка, която защитава нашият национален интерес. Всичко друго е вятър и мъгла.

35

Анонимен

преди 2 години

Кулеба е един некадърник.Долен чepвeй,който заедно със Зеленски са взели милиони покрай войната.Никакво оръжие.Време е да спират тази война,която нямаше да почва ако тези продажници не бяха на власт.

34

анализатор

преди 2 години

"Раздайте патроны, поручик Голицын..." От завода в Казанлък можем да им продадем колкото поискат патрони, че и автомати Калашников на килограми! Ние им ги даваме, а те ни ги плащат с доларите изпратени им от Джо Байдън. Така ще е справедливо и честно!

33

Анонимен

преди 2 години

Каква помощ, не стига, че се грижим за сънародниците му по хотелите, ами още иска. Аре чупи се. Искай си от Америка, те ви употребиха.

32

Анонимен

преди 2 години

Няма значение, че в коалицията има разногласия. Важното е, че народът не е съгласен да се изнася оръжие. Ако се направи референдум ще излезе какви за нагласите, но на място на това се правят фалшиви проучвания с които да се замазват настроенията в страната ни. Кулеба няма право да иска нищо при положение, че помощта за тях е огромна. Нека не ни вкарва в черния списък

31

ХоХо

преди 2 години

Украйна е получила и продължава да получава от запада милиарди ! Какво реват за още? Или им трбЕбе пАри за наемниците. Дуят !

30

Зозо

преди 2 години

Хахахааа, днес Болен бил рожденник :)))))))))))) Сигурно вече е запразнил, а може и от снощи да не е спирал "огъня" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

29

Алко Балко

преди 2 години

За Кулеба курдагоеба!

28

Анонимен

преди 2 години

Кулеба е просяк.Украинското правителство доведе войната с некадърната си политика,а сега единственото,което знаят е да просят.Вместо да просят и да се излагат да вземат да сядат на масата за преговорите.Война се решава с преговори.Как не го е срам не знам!

27

истината

преди 2 години

изгонете чумата

26

Анонимен

преди 2 години

Още 450 азовци, ги изкараха от Азовстал. Ходи се бий там, нали сте пример за държавата. Превърнахте се в просяци, какво искаш от бедна държава, килотите ли да си дадем?

25

Анонимен

преди 2 години

Ako искаме да сме част от цивилизования свят, длъжни сме веднага да дадем военна помощ на Украйна срещу руските из.роди.

24

Пази се, Кулеба

преди 2 години

Да се пази от руските агенти. Най-вероятно НС ще се снижат за да не разсърдят братушките. Нищо, че отдавна са вражеска страна. Те си ги обичат.

23

Ясно е

преди 2 години

Всичко това някой ден ще свърши трябва да мислим за нашите интереси а не за Украинските нацисти касапи.