72

сара

преди 2 години

Напълно се отчайвам като чета написаното от тоталната дивашка природа на българите. Просто е трагично това, което представляваме.

71

ХХХ

преди 2 години

А тия от "последно поколение" какво бързо пристигнаха ...пък ония от 1972г. ф-16 едва ли някога ще пристигнат ? Американците най накрая разбраха българина що за стока е ! :) Дънди прешънс от давна разбра :) Б*клуци !

70

Анонимен

преди 2 години

Вярно тия еф-ки са нови, но толкова пари глътнаха, а все още имат ужасно много проблеми, за които и САЩ признават. Но са се хванали на хорото и наливат още и още пари. Колкото до предложението за информация не го изключвам, но не изключвам и да е поредният фейк, който идва като подкрепа на новината, че САЩ ни отлагат доставката на самолети, защото можело да изтече информация. Но какво ново има в Ф-16? Освен това, не е ли нормално всеки да се стреми да разузнава?

69

Анонимен

преди 2 години

До Jokoразбира се, че е лъжа, Путин изобщо не го интересуват някакви си модерни натовски самолети

68

Joko

преди 2 години

Това със сигурност е поредната лъжа с която ни заливат. просто невярвам нанаписанто, неле пък без источникът на инфо.

67

параноя

преди 2 години

Една стара и грозна мома все питала: '' Абе защо всички мъже ме заглеждат ? ''Какво има в този самолет което руснаците вече да не са узнали и защо чакат да дойде в България че да го разберат .

66

Анонимен

преди 2 години

Добре е да имаме добри бойни самолети, но да не забравяме да купим 5-6 медицински хеликоптери, самолети, които гасят пожари и тнт. Все неща, които са от полза за обикновенния човек, ако на някой му пука за него......

65

Анонимен

преди 2 години

Както писах по рано през месеца всичко се гледа от нашите партньори. Хората си мислят, че могат да говорят и пишат и никой не го вибда това. Което е дълбока заблуда. Ден след ден ние губим авторитет поради неясната си позиция и шпионите на джуджето в цялата страна. Това ще повлияе много лошо на България занапред. Ама каквото си сложете това ,ще ядете. Като ви е толкова акъла.

64

опетков

преди 2 години

До Анонимен За Македония никой не те е питал през 1945. Руснаците идват и си вземат каквото искат. И досега така. Да си чувал нещо и за съветския гражданин и български предател Димитров? А че у нас е пълно с руски *** няма спор. И руските шпионски гнезда не спят.

63

Бай Чеп

преди 2 години

Айде..е..е, почна се! Сега вече "нашите", предплатени F-16 няма да ги получим и на кукуво лято, защото са много "секретни".

62

Анонимен

преди 2 години

Тия що се правят на ударени с мокър ***?Съвсем нормална ситуация,идва ново поколение техника или въоръжение винаги ще има любопитни да узнаят неговите параметри,това предполагам се случва навсякъде по белият свят,но къде по лесно е да хвърлиш бомбата,че някой се възползва от това с користни цели!Предполагам няма никакъв проблем ако има нещо такова да се стигне до истината много бързо без да се шуми излишно по медиите!

61

Анонимен

преди 2 години

А ние платихме на САЩ за 8 самолета и не получихме нищо. Иначе обясняват как сме били надежден "партньор". Кое си избирате драги ко.зяшки тролери- че САЩ ни лъжат или че ни мамят?

60

Анонимен

преди 2 години

до StarстаниШеф не го интересува нито Украйна нито България.Той е службогонец интернационалист треперещ само за личната си изгода.

59

До 52

преди 2 години

И какво толкова трябва да знаем за тази загаТка ф35, нито може да гаси пожари нито да превозва ранени и болни просто едно гърчило с бомби което не може да свърши нищо полезно.

58

Каракольо

преди 2 години

България е царството на руските *** , от такава *** после идват кофти сигнали към западните партньори . Мижитурките от , разпадащите се панелни блокове с завити с брезент жигулита на паркингите са готови на всичко за няколко копейки

57

Анонимен

преди 2 години

Заслужаваме си руските железарии МиГ до края на живота, много продажно племе сме. Така за копейки прдадохме и Македония 1945 г.

56

Star

преди 2 години

Руската Пехота е решила не е дна война. Руската пехота и артилерия не жела е да си спомня за инвазията в България.колкото и да ги питаш,все ще ти викат : ,,Тъй Що Говориш?''

55

Анонимен

преди 2 години

До До 49 Ами като 45 год. се дупихме ба СССР богати ли станахме....

54

Анонимен

преди 2 години

Аууу колко нелоялна към НАТО била тази България! Дай Боже да ни изключат от там!

53

r3v0lv3r

преди 2 години

За това и плащаме за ф-16 като за ф-35, никой не обича предателите, включително и руснаците. Много псевдо "българофили", като Костадинов има в тази държава, които чустват Русия като истинската им държава.