309

Ха бакалъм

преди 2 години

На 9 май Червената армия ще марширува по сибирските степи, На Рамзан ще му пуши чибука в Хага, а Путин ще ловува по вечните ловни полета. Само не знам кога Ердоган ще конфискува яхтите. Или предпочита натовско сапьорче първо да мине инспекция за охрана на труда.

308

Сата НАТО

преди 2 години

американският президент Джо Байдън ще обсъди със съюзниците днес кризата в Украйна, подкрепата за страната, както и усилията за търсене на отговорност от Русия за действията ѝ -----////------ Нали разбирате какво означава това? Започваме лекинко с но-флай зона, после лекинко въздушни удари, накрая грубо измитане от Донбас и Крим

307

Анонимен

преди 2 години

Точа си сатъра за раша фашистите в БГ

306

АМИ..ТО

преди 2 години

От 60 милиона избягали 4-5..Половината от тях имат пари от кражби и търговия с хора,бебета..Другите си копаят и сеят в Полша,чистят,гледат стари хора,деца.Проститу..т.ки отдавна са там..Война сега е на много места..Само за укрите ревът..Сценарии.

305

Анонимен

преди 2 години

Снощи май Копейкин е изял един сатър.

304

Рашизъм

преди 2 години

Мюслито Вова Шуткин реши да развали християнските празници.

303

him

преди 2 години

И ще ни натрапвате да крещим - слава окрайне / героям слава- кои са им героите- бандера, шухевич /с малки букви/, Десен сектор, Шахтьорск1, Торнадо, Азов, Айдар, Киев1, Златни врата. бандера не е бил никога на територията окрайна - полски гражданин осъден за убииство на полски министър /освободен от затвора след инвазията на Германия/ и организатор на Волинската резня!

302

Антитрол

преди 2 години

Хех, колко бързо се издават гнуSSните *** чий електорат са.Възраждане, светът ще ви стане тесен, чуждопоклонници! Отивайте да копаете окопи около Чернобил, копейкаджии.

301

Georgiev

преди 2 години

Отново да кажа, кое е общото между Голямата стъпка и Непобедимата Руска Армия? И двете са измислени :))

300

типично по руски

преди 2 години

За русия не човекът е ценен , не животът. За русия е ценен трупът. Трупът на врага или още повече трупът на "геройски загиналият". Не търси щастие русия, русия ще остане нещастна , грозна страна.

299

Анонимен

преди 2 години

Само да не вземе да свърши като старата.

298

ДЕЦАТА НА ДОНБАС

преди 2 години

До 334 В момента се решава съдбата на цялото човечество, както е тръгнало. Отбелязвам го с тревога и съжаление.

297

Анонимен

преди 2 години

Влаковите композиции със западно оръжие бяха изпечени вчера в Лвов. Първо трябва да влезнат на територията на Украйна и после фира. Но, тези доставки вече са Продадени на Украйна и тя ще трябва да ги плаща. Бизнес, нищо лично.

296

Анонимен

преди 2 години

Доброто винаги побеждава злото който е от страната на злото ще бъде поразен и наказан рано или късно всичко се плаща

295

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие Войната вече не можеше да не започне.

294

Хаха

преди 2 години

Аууу колко ни е страх от Руските ***....мети, интересно обаче не казвате нищо за пораженията на червената армия ?

293

Деньги нет!

преди 2 години

Антибългарската партия "***" трябва да бъде забранена със закон, а платените и *** трябва да бъдат изпратени да превземат Азовстал с клавиатурите си. :)))Деньги нет, тАваришчи! :)))

292

Анонимен

преди 2 години

На Хероите много поздрави от Вова. Вова е щедър и за всеки пленник ще има парче сланина и вечна работа по строежите на Мариупол и Донбас.

291

Sata NATO

преди 2 години

Влакови композиции, камиони, уж пътнически самолети пренасят огромни оръжейни пратки от цял свят, а руснаците не ги унищожават. -----////----- Не смеят, идйоте, не смеят. На тях пише "US Aid" или просто "NATO".

290

анализатор

преди 2 години

Русия ще продължи да ръфа парчета от Украйна докато съвсем не остане без зъби!!!