67

Слава на Украйна

преди 2 години

Руският крепостен мужик може да търпи. Така е от векове. Откъснат от цивилизацията, впиянчен опростачен и завистлив руският мужик търпи, както Вуйчо Ваньо на Чехов. Само че малкото модерни и прогресивни руснаци не могат да търпят мужикът и болният рашистки злодей от бункера да им убиват бъдещето с олигофренията си. Затова модерните руснаци пълнят влаковете за Финландия или търсят какъвто и друг възможен начин да напусне тази жалка територия, чийто единствен доход беше, че са суровинен придатък.

66

Путин е

преди 2 години

Ще разпадне Русия само за десетина години.

65

анонимен келеш

преди 2 години

Със СССР какво стана да обясни някой?:):):)Никой не иска с Русия и Путин.Всички наредени на опашка за ЕС и НАТО:):):)Швеция и Финландия идват при България:):):)Ние сме НАТО:):):)Руските тролейбуси вият безпомощно по сайтовете и до там:):):)

64

Анонимен

преди 2 години

Да Съветският съюз се разпадна след 70 години опити на Запада.Тва си е цял живот,но ако живеете по 300 години може и да видите разпада на Русия а може и не.

63

Анонимен

преди 2 години

Ето ви начина, по който ни докараха Виденовата зима. Без да сме обявявали война на никого, просто влизайки в западните пазари, влязахме в мрежата на банковата система, контролирана от САЩ. България нямаще сила да се противопостави. И не е самостоятелна като ресурси. Нямаше и приятелски държави тогава. Нито на запад, нито на изток. Сега светът е друг. Русия декларира готовност да плаща по дълговетв си. Те отказаха на 4.4. да приемат.

62

Анонимен

преди 2 години

май ЕС ще обеднее и фалира а ние с на Петко келемето ще сме първи

61

Джоко

преди 2 години

Усла,.... не се плачи на чужди гробища...

60

анонимен келеш

преди 2 години

Абе вече видяхме как СССР се разпадна:):):)

59

Българин

преди 2 години

Айде хаирлия да е!

58

Анонимен

преди 2 години

Говорите за руснаците които са преминали през глад и изолация много години.Самият Съветски съюз живя изолирано от западната банкова система толкова време.Руснаците са свикнали на такива неща.И ефект от санкциите може да има след 50 години най рано.Просто който казва че Русия ще се разпадне и фалира не знае колко всъщност е издръжлив руснака.

57

ПорЦелан

преди 2 години

В Росия, утре търговията с валута за граждани става възможна. За юридически лица от 10-тина и повече дена е възможна. А тая от снимката иска за завлече всички в гроба. Още от ваксините е такава.

56

анонимен келеш

преди 2 години

Слава на Господ,че ние тук в България овреме се отървахне от тези бедни руски комунисти.Сега сме в ЕС и НАТО и всичко е спокойно:):):)Русофили и руски тролеи вият от време на време безпомощно по сайтовете и до там:):):)

55

Дилемата на Запада

преди 2 години

Как да навредим максимално на Русия без да навредим на себе си. Трудна задача за политиците от ЕС и САЩ.

54

Анонимен

преди 2 години

В момента Русия е по-богата в сравнение с края на миналата година. И руснаците го усещат.***това изказване го обясни на мужика който е на картошки и елда.

53

Малко за политика

преди 2 години

Русия пренасочва износа на енергоресурси на изток. На западните политици ще им се наложи да обясняват на избирателите ръста на цените на горивата, а от тях и на всичко останало. Ще има много подобни изявления като на г-жа баронесата вместо си признаят, че са служили на чужди интереси.

52

Анонимен

преди 2 години

Хахаха Щели да обърнат гръб на 1/5 от Планетата

51

Хахахаха

преди 2 години

Русия ще обяви държавен фалит както болшевиките през 1918 година и целият свят ще и обърне гръб, даже и Сирия и Северна Корея.

50

до 57

преди 2 години

Според Закона на бумеранга може да я изпревариш.

49

Анонимен

преди 2 години

Ако и като гинрколожка си толкова кадърна колкото политик - ГОРКИТЕ жени ?!

48

смех

преди 2 години

От снимката на тая вони на пръст