116

Эвропейски Союз

преди 2 години

Петро-Долара и Газ-Рублата, продължават да са желани Валути, но от Еврото вече всички бягат през глава!

115

Анонимен

преди 2 години

Пълни лъжи е тази публикация от кого DW, всичко става ясно! Информацията е за първобитните от Балкана! ZDF вчера съобщи, че образователната система в Украйна е по добра от немската, защото на украинските деца им трябва само някакво средство за комуникация смартфон, нотбук или компютър и те си влизат и започват ученето! И го показаха по телевизията с един фарфалак от 2-3 клас и един нотбук! Дали ги поддържам или не украинците, няма нищо общо с написаното по горе!

114

IQ 3.14

преди 2 години

До Нет Рубля, Нет Газь а в тексас милиционерите бият афроамериканци. тва го слушам откак брежнев беше жив,

113

Споко

преди 2 години

наложи ли се службите да отчитат дейност, нема да работят връзките на дядовци и чичовци, и даже и да се купите нема да е възможно, щото ушетата немат намерение да лежат. ще лежат диванни специалисти и хонорараджии от независими медии ;)

112

Гаспачо

преди 2 години

Еми ще окажат, то е ясно, обаче кой е виновен, Укритата че не се предоха на момента(както би направил надyпен ***) или вманиаченото за величие кремлинско джудже, подллатено едиснтвено от находища на природни ресурси.

111

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

Рублата е Силна, но Еврото Потъва - на най-ниските си нива спрямо Рублата от Години! кой има евро и левове яко загуби...

110

Споко

преди 2 години

До Анонимен115 войната ще свърши, и цевелезованете ше дойдат по редакции и читалища да питат що си толко герестак. а, недай бог, може да се наложи ти да ревеш, след образуването на западноварненската народна република. така, че, днеска 20 лева хоно, утре 20 години кауш за държавна измяна. прави си сметката

109

Изпращаме

преди 2 години

В Русия бежанци от България - путинисчета!Там ще са на картошки и квас!

108

IQ 3.14

преди 2 години

a бежанците от мароко и судан дето шумкарите прекараха за рубли през наша територия са позитивни и обещаващи.

107

Анонимен

преди 2 години

Как да подкрепям изключително наглите укри, които вместо благодарност се разпореждат все едно страната ни им е бащиния?

106

Анонимен

преди 2 години

Аааа, Не, Не... По едно украинско знаме да хващаме, яко рев, сълзи, чупки, стойки и слава украине... Да идват повече! Европейци сме все пак... Цевелизован Свят! Орден Стара Планина за Херо Мустака да дадем за дето им дават пушки!

105

Смешен плач

преди 2 години

"европейските държави са изключително загрижени за потока от украински бежанци, чийто социално-културен контраст не съответства на европейските норми и може да доведе до сериозна криза" --------------- Ако народът на европейска държава е чужд на европейската общност, защото е "с различен манталитет и начин на мислене" и ако хората "ще бъдат отхвърлени от чуждата за тях европейска общност", за каква обединена Европа говорим? Защо се говори за влизане на Украйна в ЕС? Ми да приемем Африка тогава.

104

Анонимен

преди 2 години

Вече почва да ми липсва оная статия с белите супремасисти. Верно сте го закъсали за новини, след като се пуска всичко жълто тука.

103

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е Западна Европа да приема украински бежанци. Така като ги омешат с другите бежанци, които си взеха да отглеждат, след няколко поколения ще имат почти бели хора.

102

Анонимен

преди 2 години

Доста от тях се държат много нагло!

101

кали

преди 2 години

Има достатъчно територия в Украйна без война, връщайте се,не Ви искаме. Поне малко благодарност от Вас не видяхме

100

Току що!

преди 2 години

Путин е приет в болница! Психиатрична....

99

Анонимен

преди 2 години

Не съм за укритие, но дойче веле не се оплакваше от инженерите на Меркел.

98

Анонимен

преди 2 години

Умишлено създаден проблем. Ако бежанците си бяха по лагери за бежанци както е правилно,нямаше да има никакви проблеми с тях. Това не са бежанци,а туристи,държат се нагло,и невъзпитано. Поне да си плащат сами престоя,никой не им е длръжен.

97

Анонимен

преди 2 години

Еми те по принцип са си такива украинците надути,с огромно самочувствие и се мислят за най красивите.Не блестят с огромен умствен капацитет но за сметка на това са нахални и искат всичко да става на тяхното.Забележете как липсва капка притеснение че са в чужда страна а се чувстват се все едно са си у тях.