63

Анонимен

преди 2 години

Мда, в Русия има спешна нужда от добри психиатри. Въпросът е преди или след Хага...

62

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 78: Кой приказва за нас? Чети какво е написано и тогава пиши. Опорната точка, която коментирах беше, че Русия щяло да има глад. Няма как да се случи точно в държава, която е най-големият износител на пшеница. А ние също сме сред първите десет износители. Няма лошо, поне са това не зависим от никого. Но за горивата например съвсем не е така. Русия е износител, а ние ще плащаме с рубли. Иначе газ няма. ................. Не че има връзка с темата.

61

Шизофрения

преди 2 години

Този явно наистина е изперкал.

60

Zдорово

преди 2 години

До ВъZраждане на СССР - изпии си хаповете и си легни. Като поизтрезнееш прочети какво си написал, и опитай пак. А "възраждането" на СССР освен докато лъскаш бастуня няма къде да го видиш.

59

Б@си

преди 2 години

До Политиката не е шоу - затова пък украинското население не може да се "насити" на "доброто" което му донесоха руските му "братя".

58

ВъZраждане на СССР

преди 2 години

Ако Русия не беше влязла е Украйна, до дни САЩ щеше да я окупира. Просто Русия изпревари НАТО с 2 дена. Затова е цялата тази анти Руска пропаганда и англосаксонски гняв в момента. Русия отмъкна сочната мръвка Украйна под разтворената челюст на САЩ и НАТО, готвещи се да я погълнат.

57

Анонимен

преди 2 години

Значи, чеченеци отиват и група от няколко чеченци изнасилват жена. Групичката след това е наградена от Къдиртуту. След това, Къдиртути е награден от Прютюн. Значи има връзка между изнасилвснето и Прютюн. В задачата се пита: защо Прютюн в избрал да има изнасилвания в Украйна?

56

Политиката не е шоу

преди 2 години

До Анонимен 64: "Зеленски като актьор се справи много добре"? Да, гледаме го по телевизията всеки ден. А какъв е крайният резултат за Украйна? Губи Донбас и Луганск. А при по-разумна политика можеше да ги задържи. А сега, след осем години обстрел през т.н. линия на разделение рускоезичното население на Донбас и Луганск вече не иска да живее в Украйна. И са прави - нищо добро от украинските националисти не могат да очакват.

55

До 73

преди 2 години

Лицемер, хвърли се от някъде в името на пропагандата. Долна нация сме

54

Анонимен

преди 2 години

До 70 9 генерала и 11 000 руски войници са убити във Войната, която запали Путин, нахлувайки непредизвикано в независима Украйна. До 9 май ще загинат още.

53

Анонимен

преди 2 години

Путинистите тук пишещите, имайте малко срам от избитите, изнасилените жени, деца, възрастни, от чудовището Путин и неговитеорки. Същият Путин, който смачка независима Украйна и одобрява отцепването на българска Македония от България, с декрет на Коминтерна. Според Путин "азбуката дошла в Русия от македонските земи", а не от България.

52

Не ме спами

преди 2 години

Когато влизате в чужди държави, това не е трагедия. Трагедията ще започне, когато започнете да плащате репарации.

51

Пак по опорката?

преди 2 години

До Браво вова,: Стара ти е опорната точка. В Русия, и да липсва нещо, то няма да бъде горива и храни. Русия е най-големият световен износител на пшеница, на олио, сред най-големите износители на петрол и газ. Ако не купуват на запад, има кой да купува на изток.

50

Бай 100ян

преди 2 години

Трагедия е за Укронацистите. Всичките те бяха избити като кучета . Трагедията ще претърпи и Укронацистия ако не Зеленчука остане на власт!!

49

Анонимен

преди 2 години

Масова стрелба в метрото на Ню Йорк, в момента.

48

анонимен

преди 2 години

Сбогом Путин. Адът те чака.

47

Анонимен

преди 2 години

Зеленски като актьор се справи много добре, никой не го очакваше от него да се бори до последно, много подценяван беше от жужето от Кремъл :))

46

Клоунът Зеленски

преди 2 години

Зеленски разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели.

45

Браво вова,

преди 2 години

(вова жужо ,а не вова сифилистика Илич) благодарение на тебе Русия скоро ще си припомни обсадата на Ленинград когато во имя Сталина папахте корени и плъхове...

44

Асан

преди 2 години

За Еврея всичко е комедия :)))